Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55548 İnternette dolaşırken rastladım, adamın biri focusu geçiyor. Sonra focus tekrar sahneye dönüyor http://video.tr.msn....-ofke/1jl934ygz Mart 21, 201214 yıl Verim tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55567 Ne olursa olsun o Focus'cunun yaptığı çok yanlış ve tasvip edilemez birşey. Bu tür sürücüler Focus kullanmasın bi zahmet. Hatta hiç araba kullanmasın bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55568 Konunun Focus ile ilgisi pek yok, olsa olsa "öküzler de Focus kullanabiliyor" denebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55601 olay yeri sanırım Türkiye değil, eşimle çocuğumunda arabada olduğunu düşünüyorum da a-) bu arabaya bir şarjörü boşaltırım b-) bende üzerine sürer yoldan çıkarırım c-) bu adamı emniyet kanalı ile bulur ve bu adamdan ikinci çocuğumu yaparım d-) hayatıma kast eden bu adamı medeni bir insan gereği hayatımı hiçe sayarak hakkında suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olurum bu adama çok sinirlendim ve dünyada ki hukuk sisteminin bu tip varlıklara yaşam hakkı tanımasını, ilahi adalet sistemine yapılmış bir haksızlık olarak görüyorum Sakin ol kardeşim diycem ama inan bende videoyu izlerken benzer hisler taşımadım desem yalan olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55610 Ford a bildirim yapsakta adamdan alsa mı arabayı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55613 Adını hayvan koyduğumuz canlıların bunlardan fazlası vardır,eksiği yoktur insanı yönden.Cinayete teşebbüsten bi farkı yok yazıkk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55627 Türklere herkes laf söyler : kesin Türk'dür der ama , bunun yaptığını bi Türk başka Türk'e yapmaz... Nasıl bir insanmış anlamak çok zor. Mart 21, 201214 yıl Emre V. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55641 öküz her yerde öküz, tabii önceside vardır sanıyorum bu işin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55645 Videoyu izleyemiyorum şu an, ancak anladığım kadarı ile arkadaş tam bir FORDUSMAGANDUS. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55697 Bu olay nerede geçiyor bilmiyorum(Plakayı rusyaya benzettim) ama gayet normal bir şekilde herkes yoluna devam ediyor!! Focusun arkasındaki de focustaki ile aynı kafada önüne atlar atlamaz sollamaya çalışıyor. Kısacası ikiside öküz trafik magandalarından başka birşey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55786 Adamlar rus.. c-) bu adamı emniyet kanalı ile bulur ve bu adamdan ikinci çocuğumu yaparım Sadece bunu nasıl yapacağınızı merak ettim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55799 Resmen adamın canına kastediyor. Ondan sonra Ben o adamın arabasını pert ederim diyince kızıyolar bana Neden ki Ben onu pert etmesem o beni pert edecek Nefsi müdafa değilde nedir bu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın