Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Verim

Üye
  • Toplam İleti

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Verim tarafından yazılan her şey

  1. benim aracım da sıfır. Arap sabunu kullanıyorum. sonuç mükemmel.
  2. o zaman bu benim için biraz teselli oldu. markayla alakalı değil diyorsunuz yani, gayet normal her markada olabilecek şeyler. bunu duymak güzel
  3. aynı ses benim arabamda da var. duymamazlıktan geliyorum. 4 aydan beri, egsoz tıpası, döşemelerden gelen sesler, yazılım güncellemesi, güncelleme sonrası oluşan yazılım hatası gibi nedenlerle en az 5 kere servise gittim, gittiğim ve deneme turlarında yaktığım mazota mı yanayım çektiğim psikolojik sıkıntıya mı... bu motordaki ses için de gitmiyorum artık. duymamazlıktan geliyorum. garanti var haklısınız ama bu sıkıntıyı çekmek ve zaman kaybına uğramanın telafisi yok. bazen, normaldir her arabada böyle şeyler olur diye avutuyorum kendimi. acaba her markanın bu sınıftaki modellerinde bu tarz sıkıntılar yaşanır mı? fordun düşük sınıfta bir marka olduğuna kanaat getirdim. bakalım, umarım daha ciddi sorunlarla karşılaşmam.
  4. motor kapalıyken oluyor değil mi, doğru söylüyorsunuz aslında 1 saatten önce kapanıyor... hmm nedir acaba?
  5. motor kapalıyken olan bir özellik. "tahmin ediyorum" ki 1 saat boyunca motor çalışmıyorken teyp açık kalacak. daha sonra kapanacak (aküyü düşündüğü için) kendimce yorumladım ama belki de başka bir şeydir
  6. menüde o özellik var seviyesini de ayarlıyorsunuz. demek ki sizinle aynı şeyi anlamışız. doğru yorumlamışım. ama ben denemek için müziği açtım, camı da açtım dışarıdan ses gelsin diye, ayrıca motoru da biraz gürültülü kullanayım dedim ama seste bir değişiklik olmadı.
  7. o özelliği biliyorum manevra esnasında bir şeye yaklaştığınızda ses kısılıyor otomatik olarak, ama bahsedilen özellikte motor ve yol gürültülerine göre sesin artırılmasından bahsediyor. benim bundan anladığım dış etken sesleri veya motorun sesine duyarlı olarak müzik sesini ayarlıyor. acaba ben mi yanlış yorumladım?
  8. 1.bmp arkadaşlar kullanma kılavuzunda ekte de belirttiğim şekilde. müzik sisteminin otomatik ses seviyesi ayarı olduğundan behsetmekte. ben bunu uygulamaya çalıştım ama çalıştıramadım. bu konuda bilginiz var mı, deneyen oldu mu? bir incelerseniz sevinirim. saygılar.
  9. Arkadaşlar Tolga'nın bahsettiği ses,Tolga'daki gibi araç durunca değil de, yavaş giderken (2. viteste mesela) benim arabadan da geliyor. bu ses yazılım güncellemesinden sonra dikkatimi çekti. Aracın herhangi bir fonksiyonunda performansında değişiklik yok. sadece o ses var. sizce büyük bir sorun olabilir mi, önce size bir danışayım dedim !
  10. İnternette dolaşırken rastladım, adamın biri focusu geçiyor. Sonra focus tekrar sahneye dönüyor http://video.tr.msn....-ofke/1jl934ygz
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.