Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55805 yaw..........ikiside suclu durup dururken kimse kimseye sataşmaz oda önüne geçiyor adamın...demekki kameraya aldıgına göre görüntüleri mademki aile yavaş gidecek...yada focus görünce...saygı gösterecek...konu bu...hafiften geçmesi ve ileride dönüşüde muhteşemdi hadi hadi itiraf edin...adamın yaptıgı hatalı da olsa iç gecirdinizzzzzzzzzzzz itiraf edin kurtulun.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55806 Vidyoyu izleyince inanılmaz küfüler geldi aklıma.. Bi de karşıdan gelen kırmızı arabanın akıbetini merak ettim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55811 yaw..........ikiside suclu durup dururken kimse kimseye sataşmaz oda önüne geçiyor adamın...demekki kameraya aldıgına göre görüntüleri mademki aile yavaş gidecek...yada focus görünce...saygı gösterecek...konu bu...hafiften geçmesi ve ileride dönüşüde muhteşemdi hadi hadi itiraf edin...adamın yaptıgı hatalı da olsa iç gecirdinizzzzzzzzzzzz itiraf edin kurtulun.... Patlamadığına dua etsin abi her 2 side Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_55990 Videonun başında solladığı araba maganda focus değilki ben mi yanlış görüyorum. ölen mi suçlu öldüren mi derler ya demek bizim bu videoyu çeken arkadaş naaptıysa adama adamda sinirlenip sollayıp önünde fren yapıyor yetmiyor yoldan çıkarıyor oda yetmiyor yolunu kesiyor Vşdeoyu çeken adam bu focusluya ne yaptıda bu kadar sinirlendirdi çok merak ettim bence karısıyla bastı onu sonra adam kaçarken videoyu açık unuttu bunlar oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56070 Videonun başında solladığı araba maganda focus değilki ben mi yanlış gÖrüyorum. Ölen mi suçlu Öldüren mi derler ya demek bizim bu videoyu çeken arkadaş naaptıysa adama adamda sinirlenip sollayıp Önünde fren yapıyor yetmiyor yoldan çıkarıyor oda yetmiyor yolunu kesiyor Vşdeoyu çeken adam bu focusluya ne yaptıda bu kadar sinirlendirdi çok merak ettim bence karısıyla bastı onu sonra adam kaçarken videoyu açık unuttu bunlar oldu Ruslar o kadar umursamazlar o karı kız işlerini Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201214 yıl comment_56199 Ruslar o kadar umursamazlar o karı kız işlerini Hahahahah iyi guldum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın