Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20187 yıl comment_488693 Arkadaşlar Rus sitesinden kopya ile bir tartışma konusu açmak istedim sitede foccus üzerinden açılan özellik ile sis farı açık konumdayken sellektör yapınca sis farı kapanıyor güzel bir kombin ortaya çıkıyor ben aracı sattığım için deneme şansım olmadığından sizlerle paylaşmak istedim paylaştığım link ile ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=vzteKygjf78 Yapmak için öncelikle modiye elm327 cihazını bağlıyoruz foccus programını açıyoruz 01)_CENTRAL CONFİGTEN 02)_Read From BCM diyerek araç beynindeki bilgileri okuyoruz 03)_ beynin ORJİNAL bilgilerini kaydediyoruz 04)_#18 Foglight Function seçeneğini 4 uncu seçeneğe getiriyoruz 05)_Write to BCM diyerek kayıt ediyoruz 06)_ degistirdigimiz bilgileri son olarak ABS beynine kayıt ediyor çıkıyoruz işlem tamamdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20187 yıl comment_488695 Bunun ne anlamı var ki? ? Karşımızdaki insanların nasıl kafasını karıştırır gözünü iyice alırız diye mi yapmış Ruslar ? Sis farını adıyla müsemma haller dışında kullananlara zaten şaşırıyoruz efem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 20187 yıl Yazar comment_488697 Yani tabiki sizde kendinize göre haklısınız ama belki yapmak isteyenler olur diye paylasma gereği hissettim karar sizin ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20187 yıl comment_488700 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bunun ne anlamı var ki? ? Karşımızdaki insanların nasıl kafasını karıştırır gözünü iyice alırız diye mi yapmış Ruslar ? muhtemelen bazı ülkelerde böyle olması şart, çünkü bunu yapan Ruslar değil Ford. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20187 yıl comment_488706 Auto konumdayken sisleri açabileceğimiz bir seçenek var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20187 yıl Yazar comment_488768 9 saat önce, Murat Kav. yazdı: Auto konumdayken sisleri açabileceğimiz bir seçenek var mı acaba? Bildigim kadarıyla yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 20187 yıl comment_488770 Allahtan focusta farlar açık değilken sisler yanmıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın