Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20187 yıl Yazar comment_487566 1 dakika önce, Mehmet Gün yazdı: Olumlu mu olumsuz mu Hızlanma motora bağlı ikisi de, tüketim olumsuz. Bu verilerin eskisi ile kıyaslaması için tablo hazırladım birçok kez paylaştım oradan kontrol edilebilir, incelenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20187 yıl comment_487618 bayilere ne zaman gelecek acaba. tanışma formunu sedan için doldurdum. bulunduğum yere uzak ama değer gibi görünüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20187 yıl comment_487624 Gla gibi duruyor beğendim bende bolca trafikte görürüz diye umut ediyoruz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl comment_487805 bu sis farlarını sedan a niye koymamışlar acaba. sw yi seviyorum aslında ama arkadan gelebilecek teker ve tıkırtı sesleri beni her zaman tedirgin ediyor, ya olursa.. sedan bile tırtıklı asfaltta kafa ütülüyor, birde arkadan gelecekleri eklesek..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20187 yıl comment_487808 Active crossover tam bana ve Rize şartlarına göre. Birde akıllı 4 çeker sistemi olsa süper olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın