Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sigorta ve kaskonuzu kaça yaptırdınız ve hangi şirket?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

çelik jant

Bari siz yapmayın

Çelik jant = Bildiğimiz adi saç jantlar

Sizin kast ettiğiniz alaşım jant.

Halkım yanlış kullanıyor, düzeltmek ve doğruyu öğretmek bizim üstlenmemiz gereken bir sorumluluk.

• Yanıt 890
  • Görüntüleme 234,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 30 yıllık hasarsızlık indirimi varda ondan.......

• Tamam geliyoruz...  

• Cihangir Özdemir
    Cihangir Özdemir

Arkadaşlar merhabalar, Kasko ve Trafik fiyatlarını buradan karşılaştırmak çok mantıklı değil. Kimin plakası ne, araç sahibinin yaşı kaç, hasarsızlık indirim basamakları ne bunlara elbette dikkat e

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bari siz yapmayın

Çelik jant = Bildiğimiz adi saç jantlar

Sizin kast ettiğiniz alaşım jant.

Halkım yanlış kullanıyor, düzeltmek ve doğruyu öğretmek bizim üstlenmemiz gereken bir sorumluluk.

Teşekkürler düzelttim mesajımı. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Zaten beleş olsun diye almıştık. Aldığımda en ucuz dizel arabaydı. En düşük donanımla aldım. Klima, 2 airbag, abs, alaşımlı jant. Yol bilgisayarı yok ne yakıyor hiç hesaplamadık valla. :)

Araba olarak Fiesta'yı muhtemelen tercih ederim. Ayrıca Opel servisi bildiğin kazık.

Ruhsat yanımda değil uydurmuş olabilirim. :) En düşük donanım işte. Ben alırken alaşım jant veriyorlardı. Beyaz opak ve sis farı yok. 34,5 bine almıştık 2011 Ağustos ayında.

Corsa Puntodan ucuzmuydu?
Yanıtlama zamanı:

Fiat sevmiyoruz ya bakmadım dı. :)

Punto her nedense bilindik Fiat modellerinden daha kaliteli geliyor bana.

Yanıtlama zamanı:

Fiat sevmiyoruz ya bakmadım dı. :)

Sonrası icin aklınızda olsun, kesinlikle corsadan kötü değil. Hatta bence iyi :) zaten motor sası aynı %30 ortak. Ucuz olsun diye punto parçası kullanıyoruz, en son balata aldım fiyatını hatırlamıyorum ama yarısı filandi :)
Yanıtlama zamanı:

Asıl Bravo güzeldir ama pek tutulmuyorlar sanki görmüyorum. Eski veya yeni Punto da az.

Bravo tutkulu bir İtalyan. Ama tereddütlu oluyor insanlar. Belki bundan az.

Yanıtlama zamanı:

Asıl Bravo güzeldir ama pek tutulmuyorlar sanki görmüyorum. Eski veya yeni Punto da az.

Bana göre fiatin her aracı parasinin hakkını veriyor. Kalite olarak punto devrim oldu diyebiliriz, stilonunda rakiplerinden kalır yani yoktu ama fiyat politikasına kurban gitti. Bravonun yüzü eskidi, ve satışdan kalkacak söylentileri var yoksa %99 arabam bravo olurdu.
Yanıtlama zamanı:

Bana göre fiatin her aracı parasinin hakkını veriyor. Kalite olarak punto devrim oldu diyebiliriz, stilonunda rakiplerinden kalır yani yoktu ama fiyat politikasına kurban gitti. Bravonun yüzü eskidi, ve satışdan kalkacak söylentileri var yoksa %99 arabam bravo olurdu.

O Stilo üretimden kalktı ya ona yanarım. Bravo'nun da kaderi pek farkı değil anlaşılan. Linea'ya bindim dün. Corolla'dan daha iyi. Kötü olsa bile "parasının arabası".

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu ayın 24 ünde benim arabanın kasko ve sigortası bitiyor.

Bu nedenle kaskomu ve sigortamı yaptırdığım yerden aradılar. Bende görüşmeye gittim.

Genişletilmiş kasko (tazminatta karşı tarafa ödenecek para sınırsızmış falan. Yani en genişletilmiş kasko galiba :D ) fiyatı :1.520,00 TL. 

Sigorta ise 174,00 TL.

Toplam 1.694,00 TL. 

Anadolu sigorta. Tek hasar koruma klozu da var. Ancak cam değişimi krizim aklıma geldikçe Anadolu ya yaptırmak konusunda tereddüte düşüyorum. Bir de ak kaskoya soracağım...

Ya da tavsiyelerinize açığım. 

Yanıtlama zamanı:

Fkasko Alianz 650 TL.

Trafik 290 TL.

Yanıtlama zamanı:

Bu ayın 24 ünde benim arabanın kasko ve sigortası bitiyor.

Bu nedenle kaskomu ve sigortamı yaptırdığım yerden aradılar. Bende görüşmeye gittim.

Genişletilmiş kasko (tazminatta karşı tarafa ödenecek para sınırsızmış falan. Yani en genişletilmiş kasko galiba :D ) fiyatı :1.520,00 TL. 

Sigorta ise 174,00 TL.

Toplam 1.694,00 TL. 

Anadolu sigorta. Tek hasar koruma klozu da var. Ancak cam değişimi krizim aklıma geldikçe Anadolu ya yaptırmak konusunda tereddüte düşüyorum. Bir de ak kaskoya soracağım...

Ya da tavsiyelerinize açığım.

Evet bir görüşmekte fayda var....

Yanıtlama zamanı:

Fkasko Alianz 650 TL. Trafik 290 TL.

Yaş faktörü burada devreye girmiş galiba. :D :D

Bu gün gittim ve görüştüm bir kaç sigortacıyla.

Axa sigorta kasko 1155 tl teklif verdi. Limitlerini bilmiyorum. Kaza konusunu açtım, abi zaten sigortan 1,250,000,000 tl ye kadar karşılıyor falan filan dedi. Kaskonu boşuna arttırmaya gerek yok falan dedi.

Sonra Ak sigortaya gittim. (ilk sigortacıdan aldığım teklifleri ruhsatın içinde unutmuşum. :D ) Axa dan sadece yetkili servislere tamirat yaptırabileceğim bir teklif hazırladı. Bu 1150 tl çıktı. Bir de ak sigortadan bir teklif hazırladı. Bu da 1370 tl. Her türlü servise gidebiliyorum. (özel ya da yetkili). Orjinal parça tedariği. (burada aklınızda bulunması gereken bir yer var. Eğer poliçede genişletilmiş kasko yazıyorsa tüm parçaların orjinal olarak tedarik edilmesi gerekiyormuş. Yan sanayi takılamazmış.) 1 hasar koruma klozu. Ve en önemlisi mini hasar koruma. Bunun nesi önemli diyorsanız, Kastamonu'da özel bir servise yaptırıyormuş. Autoking e ihtiyacımız kalmayacak ve en yakın servis olan Karabük e gitmeden burada halledebileceğimiz için benim hoşuma gitti. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.