Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477727 Farlarım bu arkadaşlar mercek far.ama kısa farlarda problem yaşıyorum önümü 4-5 m anca aydınlatıyor çok kötü.ne tür ampul kullanmalıyım şuan 6000 k 8000 lm led ampul taktım çok kötü. önerilerinizi alabilirmiyim farım beyaz olcak Ankara’da bildiğiniz yer var mı ve ampul önerilerinizi alabilirmiyim.teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477731 Far üreticisinin önerdiği ampul ne? Bildik H7'ler nasıl oluyor? Denediniz mi? Ağustos 2, 20188 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477739 Sarı ampul vardı üzerinde bayiide ayar yaptırdım biraz düzeldi ama beyaz istiyorum acaba beyaz holojen taksam nasıl olur led ampul taktım berbat Suan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477740 Yasak ama dediğiniz ampüller. Yollarda bizi rahatsız eden bir şeyi önermek pek mantıklı gelmiyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477751 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yasak ama dediğiniz ampüller. Yollarda bizi rahatsız eden bir şeyi önermek pek mantıklı gelmiyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477752 Ben önümü göremiyorum ki karışımdaki nasıl rahatsız olsun hem 100 m aydınlatsın istemiyorum tstandart 25 30 m aydınlatsın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477755 20 dakika önce, Gökhan Türker yazdı: karışımdaki nasıl rahatsız olsun Şu an etmiyor olabilir ama düzeldiği zaman edecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477756 Neden peki standart bir kısa far 25 m aydınlatıcak şekilde ayarlanır (sarı). Bende standart ile aynı 25 m aydınlatsın istiyorum ama beyaz olsun istiyorum . konu dağılıyor arkadaşlar sizden istediğim böyle bir durum ile karşılaşan var mı bu farı kullanan arkadaş var mı onda da bu problem var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477757 Çin malı far, sadece görüntü için dizayn edilmiş. Bence üreticisi bile ideal ampulu söyleyemez, yola çıkıp görüş testi yaptıklarını sanmıyorum. Deneme yanılma ile bulunacak. Ama yine de büyük ihtimalle, ya az aydınlatacak, ya da karşıdakini rahatsız edecek kadar çok aydınlatacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477758 Aracı sıfır aldım alırken led far istedim bunu gösterdiler nerden bilim Çin malı olduğunu sonradan çaktım davayı keşke orijinal mercek far taktırsaydım ama artık geçti buna nasıl bir çare bulabilir sayın focusclubtr üyeleri şuan amacım çaresi bir ampul önerisi istiyorum yada bu farı kullanan arkadaşlar nasıl bir çare buldunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477761 Bu farlarla istediğiniz aydınlatmayı yakalamanız çok zor. Ya tekrar eski halojen farlara geri döneceksiniz, ya da oem bi-xenon zorlayacaksınız.(Oem bi-xenon MCA kasada öyle al-tak şeklinde olmuyor.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477767 Ama hakkını vermek lazım, farlar orjinalinden çok daha güzel görünüyor. Ağustos 2, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477768 Öncelikle ben far ayarınızı doğru yaptırdığınızı düşünmüyorum. Far ayarını bir daha kontrol ettirmenizde fayda var. Ayrıca far yükseklik ayarı 0 da iken bunu yaptırmanız gerekiyor. Belki bunu atlamış olabilirler. Eğer illa ki farkındalık olsun istiyorsanız PHOTON Milestone 6000K 8000 lümen H7 led ampul kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bu ampul sizin sorununuzu çözecektir. Emin olabilirsiniz buna. Çin malı led ampulller hem karşı tarafın gözünü alıyor, hem de ışığı odaklayamıyor. Sebebi ledlerinin büyük olmasıdır. Oysaki PHOTON'un öyle değildir. Bakınca göreceksiniz. --3 dakika sonra eklendi-- 35 dakika önce, Tuncay A. yazdı: Bu farlarla istediğiniz aydınlatmayı yakalamanız çok zor. Ya tekrar eski halojen farlara geri döneceksiniz, ya da oem bi-xenon zorlayacaksınız.(Oem bi-xenon MCA kasada öyle al-tak şeklinde olmuyor.) Adamın arabasındaki farlar dinamik led. Yani ekstradan 6.300 tl ödeyerek yaptırdığı bir opsiyon. Neden değiştirsin halogen ile ? sadece ampul seçimi yanlış. Ford aslında burada H7 değil de D2S ampul tipi kullansa, bu sorunlar olmayacak. Ama H7 de ısrar ediyor. PHOTON Milestone led takınca sorun geçecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477769 4 dakika önce, Çağdaş Kolcuoğlu yazdı: Adamın arabasındaki farlar dinamik led. Yani ekstradan 6.300 tl ödeyerek yaptırdığı bir opsiyon. Neden değiştirsin halogen ile ? sadece ampul seçimi yanlış. Haklısınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl Yazar comment_477770 Şuan bu led takılı 8000 lümen 6000 k ve aydınlatması berbat .uzunlara da bundan taktım uzunlar şimşek etkili oldu “0”konumunda bayiide ayarlattım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın