Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Ford EcoSport Türkiye Fiyat ve Donanım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

https://www.focusclubtr.com/topic/16203-b-suv-dizel-manuel-türkiye-fiyat-karşılaştırması-crossover/

Sadece fiyat faydaya bakarak yukardakilerden çalması gerek; Renegade, Fiat 500X, Kia Soul, Opel Crossland X, Mokka X, Citroen C3 Aircros, Mazda CX-3, Tivoli ve Vitara. 

2008, Captur ve Juke'tan da alırsa Ford ismiyle ancak alır. T-Roc gelene kadar saldırmaları lazım :D 

Screen Shot 2018-03-11 at 11.57.11.png

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 35
  • Görüntüleme 30,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

1.0 EB 6A/T topuna girmeye hiç gerek yok. Yüksek araba lazımsa dizel manuel veya gerekli ise AWD'li dizel abi. Bunun yenisinde benzinli otomatik alınır ancak   Bugün dergicilere vs lansman v

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Tabii ki önce buraya alalım   https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-ford-ecosport-avrupa-icin-tanitildi/   Şurada da ufak bir boyut kıyaslaması var  

• Adem Kazıl
    Adem Kazıl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost ecosport otomatik 1.0 ecoboost 125 bg 3 gun once kuzenime aldik keyifli tavsiye ederim. 

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Erdinç IL yazdı:

1.0 ecoboost ecosport otomatik 1.0 ecoboost 125 bg 3 gun once kuzenime aldik keyifli tavsiye ederim. 

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Merak ettiğim ecosport ; sürüş,yol tutuş ve rahatlık bakımından nasıl?Yakıt tüketimi  nasıl ?Yerden yüksek olması nedeniyle almayı düşündüğüm oluyor ama f3 ten sonra pişmanlık yaşar mıyım diye de düşünüyorum.:sofeer:

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende 2gün önce test sürüşü yaptım, aşağı yukarı yarım saat hem otoyol hemde biraz köy içi ve dışı yolda kullandım 1.0 otomatik olanı. 

Bu sürede söyleyebileceklerim plastik kalitesi bu sınıfta olan diğer marka modellerinden ne daha iyi ne de kötü. 110-120 km hızda bayağı artan bir rüzgar sesi var, sanki kapı fitillerinden kaynaklı gibi, o aralıkta gazı kökleyince motor da ben burdayım diyor söylediklerim 2.500 devir den sonra olan şeyler yada bana öyle geldi. Yol konforu çok hoşuma gitti özellikle tümsek ve çukur olan köy içi yolunda hiç fena değildi. Otomatik vites işini yapıyor sadece işini yapıyor kesinlikle hızlı değil ama vites değişimleri hisedilmiyor ve yerinde. S modunda birazcık daha hevesli oluyor okadar ama beklentiyi kesinlikle yüksek tutmamak lazım. Bizim gibi küçük şehirdeki yaşayan ve yolları sürekli kazıldığı için uzun dönemler bozuk yollarda geziyorsanız bu araba iyi bir seçenek olabilirdi. Haaa niye olabilirdi diyorum malum fiyatlar yüzünden..... Bana fiyat olarak 169 dediler. 

Birde o bagaj kapağı, kesinlike alışkanlıkları değiştiren bir durum ?

Ama neden olmasın dedirten türden bir araç, haa buarada geçen hafta da ST-Line Kuga test etmiştim. 

• 8 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.