Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20188 yıl Yazar comment_462982 https://www.focusclubtr.com/topic/16203-b-suv-dizel-manuel-türkiye-fiyat-karşılaştırması-crossover/ Sadece fiyat faydaya bakarak yukardakilerden çalması gerek; Renegade, Fiat 500X, Kia Soul, Opel Crossland X, Mokka X, Citroen C3 Aircros, Mazda CX-3, Tivoli ve Vitara. 2008, Captur ve Juke'tan da alırsa Ford ismiyle ancak alır. T-Roc gelene kadar saldırmaları lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20188 yıl Yazar comment_465006 Giriş ayında 43 ikinci ayında 85 adet satmış ikosiport, bunun Trend'i olsa Fiesta'yı sollayacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 20188 yıl comment_465042 1.0 ecoboost ecosport otomatik 1.0 ecoboost 125 bg 3 gun once kuzenime aldik keyifli tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 20188 yıl comment_465100 11 saat önce, Erdinç IL yazdı: 1.0 ecoboost ecosport otomatik 1.0 ecoboost 125 bg 3 gun once kuzenime aldik keyifli tavsiye ederim. Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.Merak ettiğim ecosport ; sürüş,yol tutuş ve rahatlık bakımından nasıl?Yakıt tüketimi nasıl ?Yerden yüksek olması nedeniyle almayı düşündüğüm oluyor ama f3 ten sonra pişmanlık yaşar mıyım diye de düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20187 yıl comment_482798 Bende 2gün önce test sürüşü yaptım, aşağı yukarı yarım saat hem otoyol hemde biraz köy içi ve dışı yolda kullandım 1.0 otomatik olanı. Bu sürede söyleyebileceklerim plastik kalitesi bu sınıfta olan diğer marka modellerinden ne daha iyi ne de kötü. 110-120 km hızda bayağı artan bir rüzgar sesi var, sanki kapı fitillerinden kaynaklı gibi, o aralıkta gazı kökleyince motor da ben burdayım diyor söylediklerim 2.500 devir den sonra olan şeyler yada bana öyle geldi. Yol konforu çok hoşuma gitti özellikle tümsek ve çukur olan köy içi yolunda hiç fena değildi. Otomatik vites işini yapıyor sadece işini yapıyor kesinlikle hızlı değil ama vites değişimleri hisedilmiyor ve yerinde. S modunda birazcık daha hevesli oluyor okadar ama beklentiyi kesinlikle yüksek tutmamak lazım. Bizim gibi küçük şehirdeki yaşayan ve yolları sürekli kazıldığı için uzun dönemler bozuk yollarda geziyorsanız bu araba iyi bir seçenek olabilirdi. Haaa niye olabilirdi diyorum malum fiyatlar yüzünden..... Bana fiyat olarak 169 dediler. Birde o bagaj kapağı, kesinlike alışkanlıkları değiştiren bir durum ? Ama neden olmasın dedirten türden bir araç, haa buarada geçen hafta da ST-Line Kuga test etmiştim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 20197 yıl Yazar comment_504752 2019 modellerinde Türkiye için tüm motorlarda Euro 6.2'ye geçmişiz, dizel de haliyle 1.5L EcoBlue 100 ps olmuş durumda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın