Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

e-Devlet Uygulamaları

Featured Replies

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 7,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Milletin ne soy sop merakı varmış. Konu haberlere taşınınca da herkes bir meraktan bakar oldu.  Gereksiz kilitlenmeler nedeniyle daha önemli işi olanlar mahrum kalıyor hizmetten. Her aç

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Bence geçmişe çok takılmamak lazım. Benim tek bildiğim şu. Babamın adı Mustafa, onun babasının adı da Mustafa, onun babasının adı da Mustafa. Küçük yaşta vefaat eden abimin adı da Mustafaymış. Ben

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Dün en azından yüklemeye çalışıyordu, şu an direkt "Yapılan teknik bir çalışma nedeniyle hizmet sunulamamaktadır." hatası veriyor.   Dün arkadaşlarla yaptığımız tahliller sonucunda yüzlerce

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Güzel temsil :P 

8F5A65F4-AF59-45E1-9AB6-A6BF63FB41A0.jpeg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sistem açılmış yine ama e devlet açılmıyor bu seferde bumuydu alt yapı iyileştirmesi ?

Yanıtlama zamanı:

ben girdim...anam babam var..daha da yok :) 

Yanıtlama zamanı:

Milletin ne soy sop merakı varmış.

Konu haberlere taşınınca da herkes bir meraktan bakar oldu. 

Gereksiz kilitlenmeler nedeniyle daha önemli işi olanlar mahrum kalıyor hizmetten.

Her açıdan aptalca bir durum bence. 

Soyunu merak edenler gidin büyüklerinizin elini öpün ve bırakın geçmişlerini anlatsınlar, zaten nüfus idaresi daha derine inemez. 

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Tabi annesi babası olmayanları da düşünmek lazım. Herkesin annesi babası dedesi amcası yaşamıyor.

:claps::claps::claps:

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı:

Tabi annesi babası olmayanları da düşünmek lazım. Herkesin annesi babası dedesi amcası yaşamıyor.

Hepsine Allah rahmet eylesin.

Onlar böyle bir fırsattan mahrumlar, ya da zamanında değerlendirmesini bilememişler.

Hizmet bu açıdan anlamlı diyorsan bence oldukça küçük bir azınlıktan bahsediyoruz. 

Yanıtlama zamanı:

Bende bugün başvurdum, hazır olunca size sms atacağız diye uyarı verdi sistem beklemeye başladım..

Sistem iyi hoş ama normal işleri çok aksattı bu sistem.. bunu başka bir site ismi ile başka server'den yapsalar daha iyi olur.. 

Yanıtlama zamanı:
45 dakika önce, Aydın Baran yazdı:

Annemin ailesinin Girit'e kadar giden bilgilerine ulaştım. kayıtlar 1800'lü yılların başlarına kadar gidiyor.

Bana da kardeşim yolladı, 1850'ye kadar gidebilmiş. Bir 100-120 daha gitse Humbaracı Ahmet Paşa'ya ulaşacaktık. 

Bu arada yeniden açıldıktan sonra yaklaşık bir günde 3.641.000 belge üretilmiş. Peh....

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Her gören sordu bugün baktın mı soy bilgine diye. Birtek ben kaldığımı düşünerekten kolayca sisteme girdim. 1832’den beri ev bile değiştirmemiş atalarım heralde :) Tekirdağ/Hayrabolu. Birtek ben ve çocuğum listenin sonunda İstanbullu :)

Yanıtlama zamanı:

Bu sabah 07.45’e kadar 8 milyon 141 bin 756 kişinin sorgulama yaptığı açıklandı.

Bir de bulguları gururla paylaşanlara uyarı geldi: Anne kızlık soyadını da gösteren bu görüntüleri dolandırıcılara kapı aralıyor.

Yanıtlama zamanı:

sabah 8de başvurdum daha cevap gelmedi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.