Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_459003 Arkadaşlar 2017 model1.5 tdci powershift aracın var. Sizler aracı nasıl kaldırıyorsunuz ve durduruyorsunuz. Ozellikle araci durduracagimizda fren e basılıyken start stop devreye giriyor ve tekrar park a aldigimizda tekrar motor calisiyor.Siz start stopu kapatiyor musunuz daha onceden park etme durumunda nasıl kullaniyorsunuz, ince ayrintilariyla bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_459004 Sitede var olan içeriklerin bir kısmı şurada :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459024 Aracıma her bindiğimde iptal ediyorum. Gerektiğini düşündüğüm yerde aktif ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459030 Gaza basıp gidin. Frene basıp durun. Gerçekten bu kadar pratik ve problemsiz bir motor şanzıman ikilisine sahipsiniz. Sıkışık trafikte ve park ederken gereksiz durdurmaların önüne geçmek için S&S kapatılabilir. Bir de park ederken önce N'ye alıp sonra el frenini çekip ardından P'ye alınırsa şanzımana yük binmemiş olur ve bir dahaki ilk hareketinizde P'den D'ye geçerken vuruntu hissetmezsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459037 8 saat önce, Özkan Çakır yazdı: Arkadaşlar 2017 model1.5 tdci powershift aracın var. Sizler aracı nasıl kaldırıyorsunuz ve durduruyorsunuz. Ozellikle araci durduracagimizda fren e basılıyken start stop devreye giriyor ve tekrar park a aldigimizda tekrar motor calisiyor.Siz start stopu kapatiyor musunuz daha onceden park etme durumunda nasıl kullaniyorsunuz, ince ayrintilariyla bilgi verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler... P ye alınca değil yol üstünde Rden geçerken Rye alınmış zannedip tekrar çalıştırıyor. Motor stop etse bile Dden Pye alırken azıcık hızlıca olmak lazım ki Rye alınmış zannetmesin.. Ben genelde öyle yapıp anahtarı kapıyorum (anahtarlı sistem ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459061 4 sene garantisi var, 1 sene de ben alırım belki. Çalıştırıp yürüyorum. Start-stop çevremiz için yararlı, ben sadece bazen akıcılığı belli olmayan yolda can sıkmaya başlarsa kapatıyorum. Onun dışında ellemiyorum. Gerisi kolay zati. P-R ve D. Stop etmeden önce P'ye alıyorum, el frenini çekiyorum o kadar. @H. Cenk sorunu anlamadım, ya da ben o şekilde bir durum gözlemlemedim Şubat 2, 20188 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459062 59 dakika önce, Murat Kav. yazdı: 4 sene garantisi var, 1 sene de ben alırım belki. Çalıştırıp yürüyorum. Start-stop çevremiz için yararlı, ben sadece bazen akıcılığı belli olmayan yolda can sıkmaya başlarsa kapatıyorum. Onun dışında ellemiyorum. Gerisi kolay zati. P-R ve D. Stop etmeden önce P'ye alıyorum, el frenini çekiyorum o kadar. @H. Cenk sorunu anlamadım, ya da ben o şekilde bir durum gözlemlemedim D desin parketmek için durdun, ayağın frende . Stop start devreye girdi motoru kapattı. Arabayı Pye alıp kontağı kapatacaksın .. İşte bu sırada Dden Pye alırken biraz yavaş itersen vitesi, Nde birşey olmuyor ama Rden geçerken motor çalışıyor. Sen devam edip Pye geçmiş oluyorsun ama motor çalışıyor. Başlığı açan da bundan şikayet etmiş. Ben biraz hızlıca alıyorum Pye, o zaman çalışmıyor ama yavaş alırsam bende de çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459065 13 dakika önce, H. Cenk yazdı: D desin parketmek için durdun, ayağın frende . Stop start devreye girdi motoru kapattı. Arabayı Pye alıp kontağı kapatacaksın .. İşte bu sırada Dden Pye alırken biraz yavaş itersen vitesi, Nde birşey olmuyor ama Rden geçerken motor çalışıyor. Sen devam edip Pye geçmiş oluyorsun ama motor çalışıyor. Başlığı açan da bundan şikayet etmiş. Ben biraz hızlıca alıyorum Pye, o zaman çalışmıyor ama yavaş alırsam bende de çalışıyor. Hmm, o bende de oluyor. Sorun olarak görmemiştim. O zaman olmazsa kapıyı açınca oluyor. Sonra diyorsunuz ki ben kontağı kapatmadım Yakup bununla ilgili bir güncellemeden bahsetmişti. Yeni fiestalarda olmuyormuş mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459069 Bir saat önce, Murat Kav. yazdı: Hmm, o bende de oluyor. Sorun olarak görmemiştim. O zaman olmazsa kapıyı açınca oluyor. Sonra diyorsunuz ki ben kontağı kapatmadım Yakup bununla ilgili bir güncellemeden bahsetmişti. Yeni fiestalarda olmuyormuş mesela. Kapıyı açınca çalışması zaten efsane..Ben yazmıştım hatta Kaan benle dalga geçmişti. Hiç biriniz de ses çıkarmamaıştınız Halbuki kapıyı açınca çalıştırmadan yüksek sesle uyarı verse daha iyi olur. Golfte öyledir. Hatta artık manüel kontak yapman lazım kapıyı açtın yazar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459071 P'ye aldıktan sonra kapıyı açınca çalışması gibi anlam veremediğim bir huyu var. Bu durumla ilk karşılaştığımda araba hareket edecek sanıp panikle içeri girip kapıyı kapatmıştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459072 Sadece sürücü kapısı açıldığında çalışıyor, yolcu kapıları açılınca araç stop durumunda kalmaya devam ediyor. Sürücü kapısı açıldığında tekrar çalışması, ikaz sesinden daha uyarıcı bir durum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459075 16 dakika önce, Erkan C yazdı: P'ye aldıktan sonra kapıyı açınca çalışması gibi anlam veremediğim bir huyu var. Bu durumla ilk karşılaştığımda araba hareket edecek sanıp panikle içeri girip kapıyı kapatmıştım Gayet calismasi gerektigi gibi calismis. Sen arabayi start&stop nedeniyle kapaliyken kontak kapali sanip cikip gidersen ve arabayi kumandadan kilitleme tusuna basip kilitlenmedigini farketmeden yoluna devam etme diye yapmislar. Kisaca bu sofor beni birakip gidecek, kapilari da kilitleyemeyecek, baskasi beni alip goturecek korkusuyla, sss hop ben burdayim diyor. Sasilacak bi durum degil yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459076 Bir saat önce, Servet Ö. yazdı: Gayet calismasi gerektigi gibi calismis. Sen arabayi start&stop nedeniyle kapaliyken kontak kapali sanip cikip gidersen ve arabayi kumandadan kilitleme tusuna basip kilitlenmedigini farketmeden yoluna devam etme diye yapmislar. Kisaca bu sofor beni birakip gidecek, kapilari da kilitleyemeyecek, baskasi beni alip goturecek korkusuyla, sss hop ben burdayim diyor. Sasilacak bi durum degil yani. Uyarı için motor çalıştırması tuhaf yine de. Daha önce start-stop kullanmamış birinin de böyle bir durumda afallaması normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459077 40 dakika önce, H. Cenk yazdı: Golfte öyledir aynen öyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459078 Şimdi, Erkan C yazdı: Uyarı için motor çalıştırması tuhaf yine de. Daha önce start-stop kullanmamış birinin de böyle bir durumda afallaması normal En guzel durumu belli etme yontemi. Sayet uyari sesi duyulmayabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın