Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454874 arkadaşlar merhaba , aracım sağa sola dönüşlerde ve frene basıp durmaya yakın stop ediyordu. gaz kelebeğini temizlettim stop etme sorunu kalktı, karter hava hortumu araç çalışırken hortum çekme yapıyordu, stop ettirince hortum eski haline geliyordu. karter hava hortumunu da değiştirdik. şimdi araç hareket edince rolanti yüksek çalışıyor , tekerlekler tamamen durunca rolanti normale dönüyor. viteş boşta da olsa hareket edince rolanti yüksekte takılı kalıyor. km hız sensörü ile alakalı olabilir mi , km hız sensörünü değiştirmeyi düşünüyorum. 1,6 ve 2,0 motorların km hız sensörü farklı mı yoksa tek Tip midir. değerli yorumlarınızı rica ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_458952 merhaba ayni sorun bendede var sanirim hiz sensoru ama 2.0 motorda hizsensoru nerde bilmiyorum. Rolanti sensorumu soktum temizledim bogaz kelebeginide temizledim ama bi hiz sensoru kaldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_458959 32 dakika önce, Onder demirel yazdı: merhaba ayni sorun bendede var sanirim hiz sensoru ama 2.0 motorda hizsensoru nerde bilmiyorum. Rolanti sensorumu soktum temizledim bogaz kelebeginide temizledim ama bi hiz sensoru kaldi. Şanzıman üzerinde olmalı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın