Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Can Uzun

Üye
  • Toplam İleti

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

Can Uzun Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bilecik
  • Arabam:
    11 Focus 1.6 Tit. Otm.
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

902 profil görüntüleme

Can Uzun's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Sağolun Teşekürler
  2. Teşekürler
  3. Sorun çözüldü... Üst kapak söküldü ve siboplar değişti arabam resmen kendine geldi, meğer araba gitmiyormuş ? Yapılan işlemler sonucu 1000 TL masraf çıktı fiyat listesini ekliyorum belki birilerine fikir verir. Selamlar.
  4. Yetkili servis araç LPG li olduğu için bakamayiz dedi ?
  5. Arkadaşlar herkese merhaba. Benim 2011 otm. focus da rölanti sorunu oluştu ve sallanarak çalışıyordu. Arac 94000km de ve bunun 80000km si lpg ile yapildi. Dün ustama goturdum ve kronik LPG sıkıntısı siboplar açılıp değiştirilmesi gerek dedi. Tabii ben motor ust kapağının sokulecegini duyunca baya gerildim ve şimdilik kalsın dedim. Sorum şu bu işlemden sonra acaba sorun çözülürmü yoksa ugrasirmiyiz daha önce yaptıran arkadaşımız var mı?Bu sekilde binmek aslinda cokta icime sinmiyor ama simdilik biniyorum. Bulunduğum ilde düzgün bir Ford ustası yok eskişehire gitmem gerekiyor o da ayrı bi sıkıntı benim için. Eskişehirde bu işi yaptirabilecegim gerçek bir usta varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
  6. Aracınız hayırlı olsun. Aynı aracın 2011 modelini 2,5 senedir kullanıyorum. Aracımın ilk sahibi atiker taktırmış açıkcası hiç sevmediğim bir kit. Önceki arabamda da beni çok uğraştırmıştı bu aracımda da lpg beyni değişti Allah tan garantinin bitimine az bi zaman kala. Sonradan enjektörleri de değiştirdim. Şimdilik biniyoruz ama ben olsam Brc den başkasını düşünmem. Aracın otomatiği gayet sağlıklı ve konforlu fakat lpg olmadan sizi zorlar uzun süre binecekseniz hiç düşünmenize gerek yok-bence. Şanzıman yağ değişimi ile ilgili daha önceki konularda araştırmalarımızı yazmıştık, forumda mevcut, çeşitli rivayetler var, benim aracım 80 bin oldu daha değiştirmedim şu an sorun yok.
  7. Bu sorun çözüldü; LPG nin beyni garantiden değişti ve artık tek seferde çalışıyor. Araca bir yıl boşuna eziyet ettik. Garantinin dolmasına 2 ay kala hallettik iyi de oldu.
  8. Teşekkürler, o zaman biraz daha bekleyeyim eksiltme olursa bir daha düşünürüz.
  9. Sanayideki ustama gittim baktık ve yağ sızıntısı basit bir yerde fakat üst tarafları sökmeden ulaşamam dedi. Bende şimdi acaba söküp takarken bir sıkıntı çıkarmı diye açıkcası biraz çekindim. Ama galiba yarın gidip söktüreceğim. Bakalım inşallah hallolur da bir daha uğraşmayız. Cevaplar için teşekkürler.
  10. Cesaret verici bu cevaptan dolayı teşekkürler
  11. Can Uzun

    Motor Yağ Sızıntısı

    Herkese merhaba, Arkadaşlar aracım 2011 benzin+lpg li otomatik focus. Motorun bana göre sol tarafında (kayışların olduğu tarafta) yağ sızıntısı vardı fakat çok fazla olmadığı için umursamamıştım. Gösterdiğim usta fazla yağ varsa onu atmıştır demişti. Bende ara ara kontrol ediyordum.en son baktığımda yağ kaçağı yağ seviyesini azaltacak seviyeye gelmiş ve bu çok canımı sıktı. Acaba neden yapar ve bir ustaya göstermek mi yoksa 75km uzaktaki yetkili servise gitmek mi daha mantıklı olur?
  12. Benim aracımda otomatik , daha önce bu konu forumda açılmış fakat bir sonuca varamamıştık. Kaç km de değişeceğiyle ilgili değişik rivayetler olsada popüler bir özel servis bana değiştirmememi tavsiye etmişti. Değiştirdiklerimizde sıkıntı yaşıyoruz dedi Tabi nereye kadar değişmez oda ayrı bir sıkıntı. Araç kaç km de?
  13. Resmimin altında araç bilgileri gözükmüyor mu? gerçi 2011 tarihi kesişim küme elamanı, ok tekrar edeyim 2011 focus 2,5 benzinli (lpg) otomatik Titanium 50,000 km
  14. Banada erken gibi geliyor sonuçta araç 2 yaşında. forumdaki arkadaşların yorumlarına göre hareket edeceğim...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.