Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20178 yıl comment_447879 abbiiiiii dooo na na na nana naaa'yı arayım dedim Bu çıktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448384 22 hours ago, Olcay Sert said: Cok cici kiz yahu, nasi hanim hanimcik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448391 11 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Cok cici kiz yahu, nasi hanim hanimcik Öyle de şarkı pek monoton. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 20178 yıl comment_448400 36 minutes ago, Cem Boneval said: Öyle de şarkı pek monoton. Buyursunlar o vakit Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20178 yıl comment_448486 Özlemişim. Kardeş Türküler grubunun solisti Vedat Yıldırım Kürtçeye çevirmiş. Dinlemenizi tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20178 yıl comment_448525 17 saat önce, Cem Boneval yazdı: Öyle de şarkı pek monoton. abi özellikle kod yazarken hareketli müziklerden ziyade bunlar monoton, easy listening tarzı şarkılar pek dokunmuyor düşünceye. 17 saat önce, Servet Ö. yazdı: Cok cici kiz yahu, nasi hanim hanimcik oturup başına izlemedim klibi fonda çalışıyordu sıra buna gelmiş hoş gelince, hoşgeldin dedim. izleyince evet cici sofardaki halinden ziyade bu hali iyi olmuş. sofar demişken şimdide şu çalıyor fonda sabah sabah Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 20178 yıl comment_448569 Şimdi bana sinema tarihinde gelmiş geçmiş en beğendiğin aktris kim diye sorarsanız düşünmeye gerek duymadan hiç tereddütsüz Michelle Pfeiffer derim. Güzelliği kadar, asaleti ve oyunculuğu da büyüleyici. Hiç bilmediğim bir özelliği daha varmış, şarkıcılığı. Dün akşam "Murder on the Orient Express"e gittik, bitiş şarkısı da bu idi, çok hüzünlü ama bir o kadar da saf ve güzel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 20178 yıl comment_448756 Baba çok büyüktü, hatırlamakta fayda var.. --34 dakika sonra eklendi-- Şarkının orijinali bu: Sütlaaaççç.. Elin isviçrelisi bu sütlacı alıp muhteşem bir şölene çevirmiş de ses yarışmasına katılmış. --42 dakika sonra eklendi-- BU orijinal punk haliyle Dead Kennedys too drunk to **** Bu da tüm iç gcıklayıcı tarzıyla Nouvelle Vague yorumu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 20178 yıl comment_449233 BU orijinal punk haliyle Dead Kennedys too drunk to **** Bu da tüm iç gcıklayıcı tarzıyla Nouvelle Vague yorumu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20178 yıl comment_449482 Bunlarda bonus olsun... Bu sarkilari dinlerken sesli eslik etmeyi deneyin, gununuz renklensin. (ozellikle ikinciyi) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın