Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467364 4/21/2018 - 12:47 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Ford'un zaten dijital ekranı var. Bu devreye girecektir mutlaka zeki mürende bizi görecek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467368 Arkadaş şu diffüzörün şıklığına bak. Ne kadar güzel. Hem spor hem elegan.RS ST gibi abartılı değil fazla kurcalanmamış arabaya şık bir sportiflik veryor. Bunu yapan da Alman, Focusu yapan da Buna benzer bir diffüzör bulsam anında alacağım. Benzerleri var ama eğri büğrü katlantılı vs vs . Hepsi rezil Nisan 24, 20188 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467446 @Bekir B. abi ye bi tane sedanın'dan giderdi be.. Sedan sever olarak bunuda beğendim hoş olmuş.. zaten son kasaya göre arkadan e'de c'de alsan hepsi birbirine benzer aynı gözümde bunun arkası biraz daha kutu gibi olmuş ama olsun yinede güzel Nisan 24, 20188 yıl okan ali tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467451 CLA diye bir modele gerek kalmıyor o zaman. Zaten Mercedes'in bir türlü tutulmayan ve ikinci elde de sahibini üzen bir modeliydi. Araba güzel ama bu da aynı kaderi paylaşabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467458 şu monitör gibi duran gösterge paneli resimlerde çon dandirik duruyor lakin kullanınca çok hoş bi ambiyans oluyor araçta Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 20188 yıl comment_467459 2 saat önce, okan ali yazdı: @Bekir B. abi ye bi tane sedanın'dan giderdi be.. Sedan sever olarak bunuda beğendim hoş olmuş.. zaten son kasaya göre arkadan e'de c'de alsan hepsi birbirine benzer aynı gözümde bunun arkası biraz daha kutu gibi olmuş ama olsun yinede güzel Okan baya bir baktım da bizm çocuk artık 21 yaşında bizimle hiç bir programa dahil olmuyor benim için sedan bitti gibi artık .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 20188 yıl comment_467518 12 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Arka koltuk Maybach olmuş mübarek ? banada 911in kova koltukarını hatırlattı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20188 yıl comment_470868 Şahane görünmüyor mu ya Keşşşke benim olsa! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 20188 yıl comment_477088 Sedan gerçekten çok güzel olmuş CLA ucubesinden sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl Yazar comment_491064 A45 Teaser - Birileri Drift Mode eklemiş, nereden tanıdık geldi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 20187 yıl comment_491068 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: A45 Teaser - Birileri Drift Mode eklemiş, nereden tanıdık geldi? O kadar artistik yapmışlardı bir de.. Bazı sürücüler, Ford'un Focus RS'te sunduğu bu özelliği harika bulurken bazıları da ucuz bir numara olarak görüyor. İkinci gruba dahil olanlardan biri de Mercedes-AMG'nin patronu Tobias Moers. Motoring'in yazdığına göre New York Otomobil Fuarı sırasında Moers bu donanım ile ilgili pek hoş konuşmamış. Hatta kendisi; "Focus RS'i biliyorum. Güzel ama drift modu değil. Bu ayarlarda yerde donut çizebilirsiniz ama bir yarış pistinde drift yapmak mümkün değil." demiş. https://tr.motor1.com/news/142530/mercedes-amg-patronu-focus-rsin-drift-modunu-begenmiyor/ Ayrıca Amg'nin patronuna şu cümlesine ' ama bir yarış pistinde drift yapmak mümkün değil. ' karşılık şunu da göstermek lazım ki yüksek ihtimalle görmüş ve lafını yemiş ? Aralık 23, 20187 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın