oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 burda ortalama hava sıcaklığı - 20 derece . biz 8.2lt/100 km le lerden aşağıya inemiyoruz... tebrikler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Çok güzel bir rakam benzinli ve otomatik bir otomobil iÇin...Ben Dizel ile İstanbul-Ankara arası 6,5 larda geldim....Ama 120-130 Km hızla ve kış lastikleriyle...İkisinde de araba dolu idi ....Şehir iÇinde ise şoklardayım hala...9,5 larda ortalama yakıt tüketimi,günlük 10 km yapıyorum,havalar soğuk,dur kalklı trafik ....motor ısınmadan kapatıyorum kontağı sürekli...Serviste Çok tüketiyor diyince bunları söyledim adamlar güldüler bana.... :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Allah'tan dizel araçlar yüksek hız ve düşük hız arasında çok büyük bir yakıt farkı göstermiyorlar. En son hesapladığımda 370 km'lik Ankara mesafemde 110 km/h ve 160km/h arasında toplamda 8 TL sarfiyat fazlası çıkıyordu. Şimdi bu benzinli olsaydı 370 km'yi en az 100-110 TL 'ye gidecekti ki 90km/h'a dayanabilirsen.... biraz dokunursan 140-150 TL Biz 80-85 TL ye aynı yolu alıyoruz, Dolayısıyla benzinli araçlar için LPG çok mantıklı çözüm, bilhassa Ankara'da yaşayanlar için çünkü yıllardır kırılamayan bir LPG rekabeti var Ankara'da. Benzinli araçta150TL x 0.60 = 90 TL LPG sarfiyatıdır...değişmez Tabi bu söylediklerim yol yapanlar için, senede en az 10.000'i devirmiyorsan bence de benzine programlanmış bir motora farklı yakıt dayatmaya gerek yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Allah'tan dizel araçlar yüksek hız ve düşük hız arasında çok büyük bir yakıt farkı göstermiyorlar. En son hesapladığımda 370 km'lik Ankara mesafemde 110 km/h ve 160km/h arasında toplamda 8 TL sarfiyat fazlası çıkıyordu. Şimdi bu benzinli olsaydı 370 km'yi en az 100-110 TL 'ye gidecekti ki 90km/h'a dayanabilirsen.... biraz dokunursan 140-150 TL Biz 80-85 TL ye aynı yolu alıyoruz, Dolayısıyla benzinli araçlar için LPG çok mantıklı çözüm, bilhassa Ankara'da yaşayanlar için çünkü yıllardır kırılamayan bir LPG rekabeti var Ankara'da. Benzinli araçta150TL x 0.60 = 90 TL LPG sarfiyatıdır...değişmez Tabi bu söylediklerim yol yapanlar için, senede en az 10.000'i devirmiyorsan bence de benzine programlanmış bir motora farklı yakıt dayatmaya gerek yok.. Ben İstanbul-Ankara arasını git-gel 175 TL.lik Mazotla tamamladım,yani 1 depoya gittim geldim,genelde 120-130 km hızla...Bazı yerlerde 150-160 km lere çıktım,100 km nin altına ankaraya girdiğimde indim....Araba dizel olunca hızda artıyor .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 (düzenlendi) Ben İstanbul-Ankara arasını git-gel 175 TL.lik Mazotla tamamladım,yani 1 depoya gittim geldim,genelde 120-130 km hızla...Bazı yerlerde 150-160 km lere çıktım,100 km nin altına ankaraya girdiğimde indim....Araba dizel olunca hızda artıyor .... Aynen öyle işteTDCİ motorun yakıt tüketimi .... Şubat 15, 2012 Rafet NAS tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Elma - Armut Kıyasları... Bitmedi bitmeyecek gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Elma - Armut Kıyasları... Bitmedi bitmeyecek gibi... İyi de maksat meyva yemekse pekala kıyaslanabilir değil mi? Hangisi daha tatlı, sulu ve ucuzsa onu seçersin! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 İyi de maksat meyva yemekse pekala kıyaslanabilir değil mi? Hangisi daha tatlı, sulu ve ucuzsa onu seçersin! Kesinlikle Ben elma alayım Ne uygun ise bana , ben onu alayım :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Yakup kıyas yapmıyoruz,karşılaştırma yapıyoruz,yani daha iyi şeklinde bir konuşma değil ikisi arasındaki farkı konuşuyoruz....Dolayısıyla sorun yok,kim kendisine uygun olansa onu seçmeli..Fakat Ford Benzinli Motordaki önyargıyı kırmışa benziyor tüketim anlamında...Tüketim oranlarını çok olmasa da önceki motorlara göre hayli indirmiş....Aferin FoMoCo'ya.... Benzinli Focus 3 alan arkadaşlarda artık çok şikayetçi olmayacaklardır yakıt tüketimi konusunda sanırsam.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Her tüketim yerinde dizel benzinli karşılaştırmasını okumak bıkkınlık getirebiliyor bazen 125 adet başlık, 191 adet hesap ; var bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Ford Motor Company Octavia ile 6,5L mi yakıyorsunuz almıyorum octavia ozaman. Benzinli focus için 5,7L mi, şampiyonsun bence de. Bkn. Skoda Octavia 1.6 TDI Ambiente Manuel -Düşüncelerim- Ama yakalanan değer muhteşem. Bunu kabul etmek lazım. Biz hiçbir zaman o kadar sabırlı olamadık. 100km/h cc açık hayatta gidemeyiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Çok güzel bir rakam benzinli ve otomatik bir otomobil iÇin...Ben Dizel ile İstanbul-Ankara arası 6,5 larda geldim....Ama 120-130 Km hızla ve kış lastikleriyle...İkisinde de araba dolu idi ....Şehir iÇinde ise şoklardayım hala...9,5 larda ortalama yakıt tüketimi,günlük 10 km yapıyorum,havalar soğuk,dur kalklı trafik ....motor ısınmadan kapatıyorum kontağı sürekli...Serviste Çok tüketiyor diyince bunları söyledim adamlar güldüler bana.... :D ŞehiriÇinde benzer hatta daha kısa kullanımda bende 9-10 arasındayım dci motor ile. Uzun yolda Çok iyi orası ayrı ama ben genelde şehiriÇi bu şartlarda daha Çok kullanıyorum. Yazında böyle devam ederse şehiriÇi tüketim dizel ile olan evliliğim Çok sürmeyecek gibi. Hatta focusun fiyatları düşmeye başlamışken benzinli f3e bile geÇebilirim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Hb Titanium şuan 48'e alınabilir seviyede http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/1508-yeni-ford-focus-tum-zamanlarin-fiyat-listesi-yorumsuz/page__view__findpost__p__48484 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Her tüketim yerinde dizel benzinli karşılaştırmasını okumak bıkkınlık getirebiliyor bazen 125 adet başlık, 191 adet hesap ; var bu konuda Bende insanların yakıt değerlerini okudukça kendi aracımla kıyas edip yakıt sarfiyatım da bir problem olup olmadığını öğreniyorum ve bundan mutluluk duyuyorum. Sürekli bahsedilmesi sürekli güncellenmesi ve paylaşılması çok güzel. Burda kimse böyle bir konuyu gıcıklık olsun diye anlatmaz,.. motor çeşidi bu futbol takımı değil herhalde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2012 Bende insanların yakıt değerlerini okudukça kendi aracımla kıyas edip yakıt sarfiyatım da bir problem olup olmadığını öğreniyorum ve bundan mutluluk duyuyorum. Sürekli bahsedilmesi sürekli güncellenmesi ve paylaşılması çok güzel. Burda kimse böyle bir konuyu gıcıklık olsun diye anlatmaz,.. motor çeşidi bu futbol takımı değil herhalde... Bende bitmedi , bitmeyecek dedim ya zaten Doğru...! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap