Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl comment_446805 Mevcut kış lastiği testinde, iyi bilinen üreticilerin düşük maliyetli modelleri iyi sonuçlar aldı ve bazı durumlarda premium ürünleri geride bıraktı. Tamamı: https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-adac-kis-lastigi-test-sonuclari-21565-r16-h/ Ayrıca, ortasında kar taneciği bulunduran üç tırtıklı dağ piktogramı (Alpin), 1 Ocak 2018’den itibaren üretilen tüm kış lastiklerinde zorunludur. M+S yetersiz. İlk 4 Ayrıca: Farklı boyut Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 20178 yıl Yazar comment_446816 27 dakika önce, Ozan Kar yazdı: daha garip ölçü bulamamışlar mı Adac da talebe göre çalışıyormuş Suv'cuklara özel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446847 Dunlop Winter Sport 5’in değerleri tam bizim iklime göreymiş. Şöyle bir bakındım fiyat vs görmek için ama bulamadım Tr’de. 2018’de görürüz belki raflarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446850 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: daha garip ölçü bulamamışlar mı Kafa karıştırmak gibi olmasın ama aynı lastiğin farklı ebadları ile başka bir araç modelinde farklı sonuçlar elde etmek pek olasıdır. Yani bu ancak fikir verir ama çok yönlendirici olmamalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl comment_446857 31 dakika önce, Cem Boneval yazdı: Kafa karıştırmak gibi olmasın ama aynı lastiğin farklı ebadları ile başka bir araç modelinde farklı sonuçlar elde etmek pek olasıdır. Yani bu ancak fikir verir ama çok yönlendirici olmamalı. bende o yüzden yazdım zaten abi, bana pek bir şey ifade etmeyen bir test olarak değerlendirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 20178 yıl Yazar comment_446954 Tercih ipuçlarını eklemiş olayım. Tercih İpuçları: Dengeli bir kış lastiği için Dunlop Winter Sport 5 seçilmelidir. Özellikle ıslak yollarda özellikle iyi. Islak yollarda yüksek performans için, kar ve buz üzerindeki zayıflıklar kabul edilirse Pirelli Scorpion Winter seçilmeli. Yüksek aşınma direnci için Michelin Alpin 5. Kuru yol için, iyi performans gösteren Michelin Alpin 5 ve Pirelli Scorpion Winter tercih edilebilir. Hankook da kuru yollarda iyi ancak ıslak yollarda önemli zayıf yönleri var. Karda yüksek performans için, ıslak yoldaki hafif zayıflık kabul edilirse Nokian WR D4 tercih edilebilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın