Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442286 500 koltuklu Emirates Airbus A380'i, bu hafta Almanya'nın Dusseldorf havaalanında korkunç bir rüzgar iniş sırasında yakaladı. Bir Emirates sözcüsü açıklamada şunları söyledi: "Emirates uçuşu EK 55, 5 Ekim 2017'de Düsseldorf'ta güçlü rüzgaraltı koşulları altında güvenli bir şekilde indi. Yolcuların ve mürettebatın emniyeti hiçbir aşamada tehlikeye atılmadı." IbTimes Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442293 Çok büyük, çift katlı bi uçak, konforluda. Daha küçük bir uçak inebilirmiydi, kimbilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442300 Yan rüzgar ani gelişen bir durumdur. Hemen hemen tehlike sıralamasında üst sıralardadır. Küçüğk uçakta büyük uçakta yana maruz kaldığında aybı durum söz konusu olur. Burda kokpit ekibinin uçağı kontrolü çok önemlidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442304 Düsseldorf yan rüzgarıyla ünlü bir yer bildiğim kadarıyla. 10 cross wind landing videosundan 8'i burada geçiyor. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442305 bugüne kadar çok yan rüzgar videosu izledim...bence bu pilot beceriksiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442306 O uçakta olsaydım, o 3 dakikada hatim indirir tövbe namazı bile kılardım heralde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442308 7 dakika önce, İbrahim_Aslan yazdı: bugüne kadar çok yan rüzgar videosu izledim...bence bu pilot beceriksiz Detaylı açıklama ve yorum alalım... Emirates e bildiririz, sektörden çevremiz var az çok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442314 Detaylı yorum şu...yan rüzgar inişlerinde burun arka tekerleri koyana kadar rüzgara karşı tutulmaya devam edilir...burda dikkat ederseniz pilot arka tekerleri koymadan burnu pist hizasına sokmaya başlıyor bu yüzden rüzgara karşı thrust(itiş) 'ın gücünü kaybediyor ve burun diğer tarafa kaçıyor. Crosswind inişlerinde arka teker koyulur sonra burun toparlanır ve ön direk koyulur. Arka teker koymadan burnu toparlarsan fazla kaçar böyle sağılırsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442315 3 dakika önce, İbrahim_Aslan yazdı: rüzgara karşı tutulmaya devam edilir İşte sorun orda, değişken rüzgar buna ne kadar müsade eder, tutabilirmisin? Heleki böyle büyük bir uçakta... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442319 Yolcular için çok tatsız olmuş. Her uçağın modeline göre inmesine izin verilen bir yan rüzgar hızı oluyor. Sanki rüzgarı bilerek gelmiş ama son anda biraz dağılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 20178 yıl comment_442322 Murettebatin beceriksiz oldugu konusunda hemfikirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın