Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl Yazar comment_440972 Herkese merhaba öncelikle ayrıntılı cevaplarınız için teşekkür ederim. Aracı ikinci el almıştım. Opet kart var ama hiç böyle bir şey başıma gelir diye düşünmeyerek evime yakın olan istasyon olan petrol ofisinden alıyordum. Şehirler arası yolculuklar da ise genelde bilindik istasyonlara giriyordum. Bayram dönüş yolu stres falan istasyonun hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Genelde nakit alım yapıyorum. Ama kartlarımı inceleyeceğim. Şimdi aracı almaya gidiyorum. Arızanın yakıt kaynaklı olduğuna dair yazı alacağım ama bu yetkili servise götürmeden evel normal bir servise götürdüm o da aynı teşhisi koydu. Yakıt numunesi için depoyu sökmek lazım dediler. %15 indirim yapıp 6600 tl ye indirdiler. Tüketici mahkemesi için mutlaka avukat tutmak lazım sanırım. Bu da ekstra masraf haliyle. Bi sonuç çıkmazsa be beni hepten zorlar. Ben resmen belayı çağırmışım kendime kızıyorum. Değişen parçanın 2 yıl garantisi varmış Opet kullan garanti altında olsun dediler. Bakalım hayırlısı. Sizce aracı satsam mı satarsam fiyat düşmüş müdür bu arızadan dolayı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl comment_440974 Paylaşılan linkteki arkadaş sıfırdan beri Opet'ten yakıt almış. Yasal garantisi bittikten sonra Otosan takmamış bile hiç. Opet'te karşılamamış, yani tamamen Opet'ten alan kişide mağdur. Yetkili servisin verdiği maliyet ile Erol Ford'ta orijinal parça fiyatı alıp, çok fark varsa dışarda değiştirmenizi öneririm. Yakıt kaynaklı sorunlarda yetkili servis her zaman geri adımda duracaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 20178 yıl Yazar comment_441002 Bugün arabayı teslim aldım %15 indirim yaptılar. Aracın yakıt pompasını da verdiler. Ancak pompanın yakıttan kaynaklı bozulduğuna dair kağıt vermediler. Aracı yetkili servis haricinde normal bi servise de götürdüm. O da aynı şeyi söylemişti. 2 yıl garantili sözüm ona ama dediğiniz gibi opetten de alsam adamlar garanti kapsamında yapmayacaklar demek ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 20178 yıl comment_441052 Ya boşversene, dışarıda 1 küsür liraya yaptırırsın.. bende sıfır araç aldım. Teslim alırken bana da bahsettiler biraz yakıtı opetten alın diye, bana en yakın opet istasyonu 35 km uzakta.. müşteri destek hattını aradım. Laf ebeliği yapıyolar.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın