Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Gökhan Tezel

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökhan Tezel tarafından yazılan her şey

  1. Bugün arabayı teslim aldım %15 indirim yaptılar. Aracın yakıt pompasını da verdiler. Ancak pompanın yakıttan kaynaklı bozulduğuna dair kağıt vermediler. Aracı yetkili servis haricinde normal bi servise de götürdüm. O da aynı şeyi söylemişti. 2 yıl garantili sözüm ona ama dediğiniz gibi opetten de alsam adamlar garanti kapsamında yapmayacaklar demek ki.
  2. Herkese merhaba öncelikle ayrıntılı cevaplarınız için teşekkür ederim. Aracı ikinci el almıştım. Opet kart var ama hiç böyle bir şey başıma gelir diye düşünmeyerek evime yakın olan istasyon olan petrol ofisinden alıyordum. Şehirler arası yolculuklar da ise genelde bilindik istasyonlara giriyordum. Bayram dönüş yolu stres falan istasyonun hangisi olduğunu hatırlamıyorum. Genelde nakit alım yapıyorum. Ama kartlarımı inceleyeceğim. Şimdi aracı almaya gidiyorum. Arızanın yakıt kaynaklı olduğuna dair yazı alacağım ama bu yetkili servise götürmeden evel normal bir servise götürdüm o da aynı teşhisi koydu. Yakıt numunesi için depoyu sökmek lazım dediler. %15 indirim yapıp 6600 tl ye indirdiler. Tüketici mahkemesi için mutlaka avukat tutmak lazım sanırım. Bu da ekstra masraf haliyle. Bi sonuç çıkmazsa be beni hepten zorlar. Ben resmen belayı çağırmışım kendime kızıyorum. Değişen parçanın 2 yıl garantisi varmış Opet kullan garanti altında olsun dediler. Bakalım hayırlısı. Sizce aracı satsam mı satarsam fiyat düşmüş müdür bu arızadan dolayı?
  3. Fiş yoksa sonuç alamam bu durumda
  4. Bayram için şehirdışına çıkmıştık. Şimdi benim o istasyona mı başvuru yapmam lazım
  5. Herkese merhaba yeni üye oldum. Canım çok sıkkın ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ford focus tdci trend-x 2014 aracım park halindeyken arıza verdi. Çekiciyle yetkili servise götürdük. Yakıt pompası arızası dendi. Değiştirilmesi gerekiyormuş. Aracın garantisi devam ediyor ama yakıtı Opetten almadığım için garanti kapsamı dışında kalmış. 7800 TL masraf çıktı. Sizce hakem heyetine başvursam bir şey çıkar mı?
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.