Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2018 Mtv Resmi Gazete'de Yayımlandı [güncel]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Erhan Er. yazdı:

Konunun anlam ve önemine uygun olarak

akşam akşam ne güldüm be güleriz ağlanacak halimize bu işler bana Levent Kırca nın zamlar parodilerini hatırlattı

• Yanıt 193
  • Görüntüleme 26k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Öyle bir açılır ki, şaşırırsın... Açılacak da. Türkiye dış borcu milli gelirin yarısına yaklaşmış durumda. Son brüt borç 400 küsur milyar dolarlardaydı. Etkin dış politikalarımızla hem

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bu iyi gibi daha büyüğünü bulamadım

• Cem Boneval
    Cem Boneval

"Yersen" ekonomisi bu.  Savunma bahane birilerinin ceplerini doldurması şahane.  Madem bu kadar paraya ihtiyaç var devlet de harcamalarını kıssın. İlk fedakarlığı onlar yapsın. Besleyip, bes

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yeni #MTV fiyatları şu şekilde oldu [emoji594]
FB_IMG_1507923201800.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yanlış yazmış habertürk olan yine acele edip yalap şap yapılan tablolar (%15 dilimi atlanmış), geçenkinde de demiştim, patladı :D

İHA yazan doğru.

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Resmi gazete bugün yayımlandı.

1 Ocak 2018 tarihinden (bu tarih dahil) sonra ilk kayıt ve tescil edilen otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları vb araçlar aşağıdaki tabloya göre Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek. Eskiden sadece motor hacmine göre alınan bu vergi artık satış değerine göre de değerlendirilecek.

Öncesi kayıtlılar, eski yöntemle devam ediyor tabii gelen zam ile birlikte.

Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-motorlu-tasitlar-vergisi-mtv-resmi-gazetede-yayimlandi/

2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Resmi Gazetede Yayımlandı.png

Şu an zaten kullanılan araçlar 'geçici' olarak böyle ödemeye devam edecek. 

2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Resmi Gazetede Yayımlandı 2.png

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Resmi gazete bugün yayımlandı.

1 Ocak 2018 tarihinden (bu tarih dahil) sonra ilk kayıt ve tescil edilen otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları vb araçlar aşağıdaki tabloya göre Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeyecek. Eskiden sadece motor hacmine göre alınan bu vergi artık satış değerine göre de değerlendirilecek.

Öncesi kayıtlılar, eski yöntemle devam ediyor tabii gelen zam ile birlikte.

Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-motorlu-tasitlar-vergisi-mtv-resmi-gazetede-yayimlandi/

2018 Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) Resmi Gazetede Yayımlandı.png

İkinci elde "satış değeri" noterde beyan edilen rakamları mı olacak acaba?

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Bu çokda sağlıklı olmazki, satış bedeline noter kendisine ne söylenmişse onu yazıyor.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

İlk fiyat üzerinden senin hangi satıra bağlı olduğun çıkıyor ortaya artık öyle gidiyor hurda olana kadar :D Yani 2.el fiyatının önemi yok abi istersen bedava ver yani.

Yanıtlama zamanı:

Ben anlamadım şimdi 1.5L ps focus alsam 2016 model kaç ödeyeceğim yıllık? 1.6alsam fark ediyor mu? bu aracı bu ay alsaydım veya ocaktan sonra alsaydım fark ediyor mu ?

Ugur Ş. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Linke bakabildiniz mi? Detaylı yazdım :) 

Evet özür dilerim bu konulara çok uzağım okudum ama kafam karıştı biraz o yüzden sormak istedim

Yanıtlama zamanı:

2018 öncesi ikinci el pirim yaptı :D:D:D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
12 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

Bu çokda sağlıklı olmazki, satış bedeline noter kendisine ne söylenmişse onu yazıyor.

Yer mi Anadolu devleti. Bak Yakup açıklamış. Her türlü kıstıracaklar, kaçarımız yok.:D

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

Yer mi Anadolu devleti. Bak Yakup açıklamış. Her türlü kıstıracaklar, kaçarımız yok.:D

Şu an zaten arabası olanları, yeni vergi sistemi irdelemiyor; yarın ne olur bilemeyiz o da ayrı :D İlk soruyu '2018'de aldım sonra, sattım' gibi anladım ona göre yazdım :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Şu an zaten arabası olanları, yeni vergi sistemi irdelemiyor; yarın ne olur bilemeyiz o da ayrı :D İlk soruyu '2018'de aldım sonra, sattım' gibi anladım ona göre yazdım :) 

Genel olarak sordum geçmiş ve gelecek için, kendim için sorduysam ne olayım.:D Benimki belli zaten 1156 TL. Geçen yıl bi önceki Focus'ta 7 yaş indirimi almıştık. Bu sene bindirimi aldık:D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.