Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Frankfurt Fuarında Ford'un Sunacakları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ford 2017 Frankfurt Motor Show'da Yeni Mustang, EcoSport, Tourneo Custom ve Ranger Black Edition modellerini gözler önüne serecek.

Mustang bilgileri -> https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-makyajli-mustang-tanitildi-2018de-turkiyede/

EcoSport bilgileri -> https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-ford-ecosport-avrupa-icin-tanitildi/

Tourneo C. bilgileri -> https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-makyajli-ford-tourneo-custom-tanitildi/

Ranger Black E. bilgileri -> https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-ford-ranger-black-edition-frankfurt-fuari/

Eğer bir sürpriz olmazsa Mondeo MCA ve Focus MK4 modelleri, özel etkinlikle ilerleyen dönemde gelecektir.

Ayrıca fuarda yeni Ford Fiesta serisi sergilenecek - Fiesta Active crossover ve gelecek yıl satışa çıkacak olan Fiesta ST de dahil-. 

1967 Le Mans ödüllü GT40 Mark IV de yerini alacak.

fuarxx.jpg

Yanıtlama zamanı:
12.09.2017 - 15:46 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Ford_IAA_2017_19.jpg

Ford_IAA_2017_20.jpg

Bunu sever gibi oldum.

1.5 200 PS gelirse alırım. 

Gelmesi 30 Şubatı bulur herhalde. 

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
‎12‎.‎09‎.‎2017 - 15:46 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Ford_IAA_2017_13.jpg

renk ateş ediyo :smiley2k:

28 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

Bunu sever gibi oldum.

1.5 200 PS gelirse alırım. 

Gelmesi 30 Şubatı bulur herhalde. 

abi gerçek bir sw sever olarak +1 de benden gelsin.

Memlekette araç piyasası öyle duruma gelmişki sevdiğimiz kasaya değilde genel olarak ikinci elde daha rahat satılacak kasaya binmek zorunda kalıyoruz :( 

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Zafer Akbs yazdı:

sevdiğimiz kasaya değilde

Bu hataya düşerek bütçeme göre 2008 yılında 2006 model Tata İndica aldım. Gayet güzel bir araba idi. Çok da memnundum. Halen sokakta görünce gözüm takılıyor. Ama bir buçuk yıl sonra satarken alış fiyatı üzerinden %29 zarar ettim, akıllandım. Beğenmesem bile 2. eli kuvvetli arabalar alıyorum. :) Geçen sene hiç beğenmediğim halde C-Elysee aldım. 11 ay sonra alış fiyatı üzerinden %1,3 zararla sattım. Duygular mı mantık mı? Karar sizin. 

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Ali Danacı yazdı:

Bu hataya düşerek bütçeme göre 2008 yılında 2006 model Tata İndica aldım. Gayet güzel bir araba idi. Çok da memnundum. Halen sokakta görünce gözüm takılıyor. Ama bir buçuk yıl sonra satarken alış fiyatı üzerinden %29 zarar ettim, akıllandım. Beğenmesem bile 2. eli kuvvetli arabalar alıyorum. :) Geçen sene hiç beğenmediğim halde C-Elysee aldım. 11 ay sonra alış fiyatı üzerinden %1,3 zararla sattım. Duygular mı mantık mı? Karar sizin. 

Maddi yönde sıkıntınız yoksa herzaman duygular şelale olup akmalı ( Dünyaya birdaha gelmeyecen mantığı)

Maddi yönden değer kaybı sizi çok sarsacaksa Mantık.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.