Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 20179 yıl comment_434799 16 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Bugün maalesef yangın çıkmış Şeytan Sofrası'nda. Gitti canım manzara yazlık sitelere yer açıyorlardır. yoksa doğru düzgün mangal alanı bilem yok bi tee sahilde var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434892 1.Viyana mı orası [emoji3]Aynen. Valla bravo herkes bilmez --0 dakika sonra eklendi-- Ferrari'yi diyorsan adam hareket halinde, Feraye'yi diyorsan sen nerden biliyorsun [emoji12]Evet hareketli idi. Spontene çekilen bir resim. Ben bisikletle poz verdim. Akşam fotolara bakarken gördüm farkında bile değildim --3 dakika sonra eklendi-- Bu resimde trafik kültürleri hakkında bayağı bir açıklama yapıyor. Yorum yapmaya gerek kalmadan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 20179 yıl comment_434898 1 saat önce, Göksel Yaman yazdı: Valla bravo Çok fazla zaman geçirince öyle oluyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436075 Ülkemizde çok reklamı yapılmamış, Manisa Kula'da bulunan Kapadokya benzeri manzarası ile Kuladokya.Genellikle 3D modelleme yapan kişilerin sessiz ve sakin olması nedeniyle tercih ettiği bir yer Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436149 Her zaman UHD 5 yıldız Side otellerine giderdik. Bu yıl son anda karar verince şartlar gereği HD 4 yıldız bir otel aldık. Dakika 1: Barda kuruyemiş verilmiyor. İsteyen marketten alıyor. Konsept böyleymiş.[emoji15] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436154 20 günlük Anamur tatilimizden Ağustos 26, 20178 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 20178 yıl comment_436159 Her zaman UHD 5 yıldız Side otellerine giderdik. Bu yıl son anda karar verince şartlar gereği HD 4 yıldız bir otel aldık. Dakika 1: Barda kuruyemiş verilmiyor. İsteyen marketten alıyor. Konsept böyleymiş.[emoji15] Konseptine hayran kaldım neresiymiş ora:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 20178 yıl comment_436239 Bedava verseler gitmeyin ve kötü reklam olsun diye isim vereceğim. Benim tecrübem belki başkalarına yol olur. Ha, çok mu para verdik? Yoo... 5 gecesi 3 kişi için 1600 Tl. Ama yine de olmaz.Side Royal Paradise. --3 dakika sonra eklendi-- Cyrstal otellerinde kaldık bugüne kadar. Belki de o alışkanlık burayı kötü hissettirdi. Ama yine de kuruyemiş olmazsa olmaz yahu. İkinci anahtar istedik, 40 Tl para istediler. Otopark yok. 10.30 da çay bitti...Aman işte öyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 20178 yıl Yazar comment_436366 Kuşadası kale --0 dakika sonra eklendi-- . Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20178 yıl comment_437034 Biz bugün ailecek mini bir şehir turu yaptık. Konak-Karşıyaka-Konak-Alsancak-Fuar. Çok yoruldum, ne zamandır toplu taşıma araçlarına binmiyordum. Bayram dolayısıyla bilet fiyatları yarıya inmiş. Yalnız çok yoruldum. Hamlamışım heralde Bir kaç foto paylaşayım dedim. Konak Meydanı, Saat kulesi ve olmazsa olmazımız İlk kurşun-Hasan Tahsin. Konak-Karşıyaka vapuru, simit aldık ama martılar pek iştahlı değildi Karşıyaka vapur iskelesi Karşıyaka çarşı Sahilde fotoşipşak resim çektirip onun resmini çektik Meşhur fuar paraşüt kulesi. Bu kuleden atlamayana İzmir'de kız vermezler derler Emektar dönmedolap. Yıllardır yerinde duruyor. Hemen yanında eskiden Lunapark gazinosu vardı. Ne ünlüler geldi geçti 80'li yıllarda. Gazinoya giremeyen dönme dolaba biner anlık da olsa ordaki sanatçıyı görmeye çalışırdı. Eylül 3, 20178 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 20188 yıl comment_479249 Burhaniye - Denetko Sahil Sitesi (Samsung S8 ile çekildi) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın