Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sıcaklarda Akaryakıt Alımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Ben hep 50 lir....

Niye genleştiniz ki şimdi genşler, gazoz içelim iki muhabet edelimdi, kendimizce fırtına yaptık, nerelere gelmiş olay.

Ben de hep depo dolduyordum. Ama şuan boş beaaa. Koskoca İzmir de oper yok. Olmaz ki arkadaş
  • Yanıt 52
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Standart Servet Ö. yorumu. Sanki kendisi zamanını 500% verimle kullanıp bizle hiç alakasız lüzumsuz şeyleri saatlerce tartışmamış gibi  Bize deme la bari, herif merak etmiş, tamam biraz tembellik

• Aslında benzincinin pompacının ne kadar ısındığından tedirgin olamak lazım!!!!! Bilen bilir Eskişehir istikametinde son çay yolu kavşağı Ankara çıkısı bp den bir benzin alma gafletinde bulundum, yani

• Cem Boneval
    Cem Boneval

@Servet Ö. kulakları çınlasın, onun yorumu ile: Tek sorununuz bu olsun.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Ben de hep depo dolduyordum. Ama şuan boş beaaa. Koskoca İzmir de oper yok. Olmaz ki arkadaş

Oper kim? İyi bişeyse biz de gidelim ?

Yanıtlama zamanı:

Oper kim? İyi bişeyse biz de gidelim [emoji851]

Turbo benzinli arabaların benzinini veriyor. Opet in yan kuruluşu. Senin bilmemen normal yaaaani
Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Turbo benzinli arabaların benzinini veriyor. Opet in yan kuruluşu. Senin bilmemen normal yaaaani

Bişey diyemedim valla gittim ben.

Yanıtlama zamanı:
1 hour ago, Mertcan Çelik said:

Buraya yazarak sen de 1 tl kazanmıyorsun bırak kendi halimizde laf olsun torba dolsun yapalım.

Biz senin kadar zamanı verimli, lüzumlu kullanma bilincine ulaşabilmiş bireyler değiliz la demek ki, bunun hakkında tartışma yaratıp duracağına bunu kabullenmelisin bence.

Ya da forumu ikiye ayıralım, ciddi ve gayri ciddi diye, ya da 1-10-100 tl fark yaratacaka dair filan çözülsün bu sorun la. Boş boş gerilmenin tartışmanın da kimseye bir faydası yok, şu an da ileri bir adım atmıyoruz bence.

"İdrak-i maali bu küçük akla gerekmez
Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez"
Ziya PAŞA

Haydin el ele verip kalitesiz ve boş içerikle doldurun forumu.

Servet Ö. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Servet Ö. yazdı:

"İdrak-i maali bu küçük akla gerekmez
Zira bu terazi bu kadar sikleti çekmez"
Ziya PAŞA

Haydin el ele verip kalitesiz ve boş içerikle doldurun forumu.

Google'a sorunca burayla alakasız olan bir söz gibi geldi bu da "standart Servet abi yorumu"ndan bir şey öğrenmeyi beklemiyorduk zaten.

Forumu "boş olmayan içerikle doldurma" çabaların için tekrar teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Lpg kullananları daha çok ilgilendiren bir başlık aslında ama genelde benzinli ve dizel araç sahipleri ilgilenmiş başlıkla.
Gazlar kararsız yapıdadır ve molekülleri arasındaki boşluklar fazladır bu nedenle çok genleşirler. Yani sıcaktan en çok Lpg kullananlar etkilenir. Aynı fiyata aynı istasyondan gece alınan Lpg ile gündüz alınan Lpg arasında km farkı var tecrübe ile sabit.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.