Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Tdci Top Speed ve Yol Performansı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar selam,

Aslında bu tarz videolar çekip paylaşmak pek tarzım değildir ama iftara giderken can sıkıntısından bir video yaptım.

Asıl mevzu, Epeydir yakıt filtresini değiştirmiyordum. 190'dan sonra tıkanan araba yakıt filtresini değiştirdikten sonra epey değişti.

Bu arada, halen enjektörlerimi bakıma sokmadım. Sanırım onu da yaptırsam 220 de sabit tutabileceğim aracı.
Bu arada, 200 ve üzeri noktalarda yol rampa aşağı değildi. 

• Yanıt 53
  • Görüntüleme 8,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 200+ hızlarda giderken tek elle kullanmak ve eş zamanlı video çekmek, sonra da bunu iftiharla paylaşmak? Ne diyeceğimi bilemedim...

• Süleyman Ünal
    Süleyman Ünal

Ben kamyonetin bile son hızını denemiş biri olarak yüksek hız yapmayı seven arkadaşlara tavsiyem arada kamyonete binip deneyin 100 le giderken 200 hissi veriyor. Performans araçlarına boşuna o kadar p

• Faydalanalım. İki elimiz direksiyonda ve tüm dikkatimiz yolda olmak koşulu ile. Video çekip yayınlamayalım, sözüne inanırız. Radara yakalanmayalım. Yasak ve tehlikeli olduğunu da u

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Furkan Çiçek yazdı:

Arkadaşlar selam,

Aslında bu tarz videolar çekip paylaşmak pek tarzım değildir ama iftara giderken can sıkıntısından bir video yaptım.

Asıl mevzu, Epeydir yakıt filtresini değiştirmiyordum. 190'dan sonra tıkanan araba yakıt filtresini değiştirdikten sonra epey değişti.

Bu arada, halen enjektörlerimi bakıma sokmadım. Sanırım onu da yaptırsam 220 de sabit tutabileceğim aracı.
Bu arada, 200 ve üzeri noktalarda yol rampa aşağı değildi. 

Vay arkadas biz istanbulda iftara korna calarak dur kalk trafiginde gitmeye calisiyoruz ne guzel bi yol burasi boyle

Yanıtlama zamanı:

Bu hızlara çıkmaya ne gerek var ki başkasınıda kendinide gereksiz riske atmaktır bu

Yanıtlama zamanı:

Aydın otobanında 200-205 km düzde çok rahat görüyorum, bilenler vardır illaki Selatin tünelini geçince İzmir e doğru hafif inişli rampa vardır o arada 220 km görüyorum.

Not:direksiyonu iki elle sımsıkı tutuyorum.

Yanıtlama zamanı:

Hızı bende severim ama tabiki trafikte araç olmayacak yani başkalarını riske atmadan, kendini riske atman sana kalmış ona bişey diyemeyiz :)

ama araba güzel gidiyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Cem Boneval Abi yolu boş bulduk yaptık bir kere, iftihar edilecek bir şey yok da bir yakıt filtresi ne kadar fark ediyormuş.

@BulentGulsahin İstanbul'da yaşamanın bir bedeli var abi, Bu taraflar varken neden oralarda yaşarsınız anlamam hiç :) 

@Gürkan Çakıroğlu Epeydir Ankara - İstanbul arası yapmıyorum ramazandan sonra artık ben de atarım o yola kendimi. :) 

Bu arada, Ankara - Samsun yolunda Yozgat sapağına girdikten sonra Sivas sınırlarına girince Erzincana kadar yol hem temiz duble hemde pek yoğun olmuyor. Hükümet sürekli yol yaptık diyor nimetlerinden faydalanmayalım mı :D 

Yanıtlama zamanı:

Osmangazi Köprüsü'nden Bursa'ya doğru giderken yol çok güzel tatlı bi eğimde var. Ben 230 km gördüm hatta devam ettim Gemlik çıkışına kadar ama düzlüktede 210-220 görmekte pek zorlanmıyo Focus. (Mk2.5 109 Hp Tdcı) Virajlarda filanda gözüme sert gelmiyosa pek hız kesme gereksinimi duymuyorum. Sonuçta eşeği sahibi tanır :)

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Uğur Akdaş yazdı:

Osmangazi Köprüsü'nden Bursa'ya doğru giderken yol çok güzel tatlı bi eğimde var. Ben 230 km gördüm hatta devam ettim Gemlik çıkışına kadar ama düzlüktede 210-220 görmekte pek zorlanmıyo Focus. (Mk2.5 109 Hp Tdcı) Virajlarda filanda gözüme sert gelmiyosa pek hız kesme gereksinimi duymuyorum. Sonuçta eşeği sahibi tanır :)

Düzde 200ü zor gördüm aynı araçla :)

Yanıtlama zamanı:

Belki bi tık sesli motor ama 1.6 dizellerin en iyisi genel düşündüğümde.200 gayet yetici.Hız felakettir abiler.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, ismail orçan yazdı:

Düzde 200ü zor gördüm aynı araçla :)

Ben arabaya biraz özen gösteririm. Enjektörler temiz ve motorun verimliliği iyidir, servise pek gitmesemde orjinal parçalarla bakım vs. yaparım. Ufak tefek denebilecek şeyler bu türden farklılıklar ortaya çıkarabilir. :)

Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Furkan Çiçek yazdı:

Hükümet sürekli yol yaptık diyor nimetlerinden faydalanmayalım mı

Faydalanalım.

İki elimiz direksiyonda ve tüm dikkatimiz yolda olmak koşulu ile.

Video çekip yayınlamayalım, sözüne inanırız.

Radara yakalanmayalım.

Yasak ve tehlikeli olduğunu da unutmayalım...

Ve hafif bir rüzgarın dahi sonucu yönüne göre olumlu ya da olumsuz etkileyebileceğini de düşünelim.

Yanıtlama zamanı:
19 saat önce, Furkan Çiçek yazdı:

@Cem Boneval Abi yolu boş bulduk yaptık bir kere, iftihar edilecek bir şey yok da bir yakıt filtresi ne kadar fark ediyormuş.

@BulentGulsahin İstanbul'da yaşamanın bir bedeli var abi, Bu taraflar varken neden oralarda yaşarsınız anlamam hiç :) 

@Gürkan Çakıroğlu Epeydir Ankara - İstanbul arası yapmıyorum ramazandan sonra artık ben de atarım o yola kendimi. :) 

Bu arada, Ankara - Samsun yolunda Yozgat sapağına girdikten sonra Sivas sınırlarına girince Erzincana kadar yol hem temiz duble hemde pek yoğun olmuyor. Hükümet sürekli yol yaptık diyor nimetlerinden faydalanmayalım mı :D 

Mazot filtresini kendiniz mi aldınız, yetkili serviste mi değiştiniz?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.