Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431242 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Tüm gişelerde işliyor sistem. Yani Ozan'ın gitti güzergahta Narlıdere gişelerden tekrar hız uygulaması yeniden başlıyor Çeşme gişelere kadar. Aksi durumda Çeşme-Aydın arasını veya Urla-Aydın vs. vs. arasını nasıl belirleyecekler. Şimdi gerçekte durum nasıldır bunu bilmiyorum tabi ama Karayolları Gen. Müd. göre otoyollar gişelerden önce Otoyol olarak ayrılıyorlar. İzmir'de 2 otoyol var bu ayrıma göre. Birisi İzmir - Aydın Otoyolu diğeri İzmir - Çeşme Otoyolu. Şimdi bu bilgiden hareketle EGM'nin duyurusuna bakarsan. İzmir - Çeşme Otoyolu buna dahil değil. https://www.egm.gov.tr/haberler/Sayfalar/Otoyollarda-Ortalama-Hiz-Tespit-Sistemi-Devreye-Girdi.aspx --2 dakika sonra eklendi-- http://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/UcretSorgulama.aspx Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431243 1 dakika önce, Semih O. yazdı: Şimdi gerçekte durum nasıldır bunu bilmiyorum tabi ama Karayolları Gen. Müd. göre otoyollar gişelerden önce Otoyol olarak ayrılıyorlar. İzmir'de 2 otoyol var bu ayrıma göre. Birisi İzmir - Aydın Otoyolu diğeri İzmir - Çeşme Otoyolu. Şimdi bu bilgiden hareketle EGM'nin duyurusuna bakarsan. İzmir - Çeşme Otoyolu buna dahil değil. https://www.egm.gov.tr/haberler/Sayfalar/Otoyollarda-Ortalama-Hiz-Tespit-Sistemi-Devreye-Girdi.aspx E o zaman ben Gaziemirden otobana girip Çeşmeye kadar 90 km yolu 200 le gitsem ve gezici radara yakalanmasam sorun yok yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431244 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: E o zaman ben Gaziemirden otobana girip Çeşmeye kadar 90 km yolu 200 le gitsem ve gezici radara yakalanmasam sorun yok yani. Bu doğrudur ya da böyledir gibi bir iddiam yok abi benim anladığım bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431245 Şimdi, Semih O. yazdı: Bu doğrudur ya da böyledir gibi bir iddiam yok abi benim anladığım bu. Ben de onu diyorum. Eğer böyle bir uygulama olacaksa orda da olmalı. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Şu işi bi araştırıyım ben en iyisi. Bu arada eğer böyleyse bile Çeşme yolunda birden çok sabit ve gezici radar var haberiniz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431246 2 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ben de onu diyorum. Eğer böyle bir uygulama olacaksa orda da olmalı. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Şu işi bi araştırıyım ben en iyisi. Bu arada eğer böyleyse bile Çeşme yolunda birden çok sabit ve gezici radar var haberiniz olsun. Bu konuyla ilgili daha net açıklama yapılması, gişeler arası sürelerin net olarak söylenmesi lazım zaten. Bu haliyle herkes bir şey uyduruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431247 7 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Ben de onu diyorum. Eğer böyle bir uygulama olacaksa orda da olmalı. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Şu işi bi araştırıyım ben en iyisi. Bu arada eğer böyleyse bile Çeşme yolunda birden çok sabit ve gezici radar var haberiniz olsun. geçen haber sitesinde karayollarımı vs bir yetklinin konuşması vardı.. '' Gişe çıkışlarında beklemek. Ceza gelmesine engel değil. Eds ve ara ara hız kontrollerimiz devam ediyor '' dedi. Sonuç itibari ile şahsi görüşüm eds ye hız kameralarına yakalanmazsan gişeden çıkış zamanını ayarladın mı birşey olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431249 Rezilliğe bakar mısınız? Deneme yanılma yöntemi ile hareket ediyoruz. Kimse bir şey açıklamıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431251 Muallakta bırakmak hız denetim sisteminin amacına en iyi hizmet eden yöntem herhalde. Bu sayede limitleri %10 aşma hakkı bile kullanılamıyor tedirginlikten. Ozan hariç. ☺ Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431258 7 dakika önce, Serkan Z. yazdı: Muallakta bırakmak hız denetim sisteminin amacına en iyi hizmet eden yöntem herhalde. Bu sayede limitleri %10 aşma hakkı bile kullanılamıyor tedirginlikten. Ozan hariç. ☺ En doğru yorum bu herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431261 2 dakika önce, Semih O. yazdı: En doğru yorum bu herhalde. Bence sen fazla dert etme. Napacan Çeşme otabanını. Sanki tatile gideceksin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431272 1 saat önce, Serkan Z. yazdı: Muallakta bırakmak hız denetim sisteminin amacına en iyi hizmet eden yöntem herhalde. Bu sayede limitleri %10 aşma hakkı bile kullanılamıyor tedirginlikten. Ozan hariç. ☺ Hocam haklısın ama muallakta 1 kere bıraktı beni.. bi dahaki girişimde saati not aldım mı, işlem tamamdır. Çeker sağa süremin dolmasını bekler 3-5 dakikada fazla bekler devam ederim. ilk seferde 60 dakika bekledim. Hızlı gidip, ne zamanda girdiğimi gişelerden not almayınca çare tükenmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431282 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Bence sen fazla dert etme. Napacan Çeşme otabanını. Sanki tatile gideceksin Rezervasyon tamam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431283 2 dakika önce, Semih O. yazdı: Rezervasyon tamam ? Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431306 5 saat önce, Semih O. yazdı: Şimdi bu bilgiden hareketle EGM'nin duyurusuna bakarsan. İzmir - Çeşme Otoyolu buna dahil değil. bakmamıştım önceden deseydin dicektim ama mazot yoktu tam gişede yandı lamba çeşme otoyolunun gişelerini gişesiz yaptılar. köprüde okuyucular ve kameralar (boğaz köprüsüde öyle sanırım). o yüzden entegre edememiş olabilirler. zaten şuan sistemde giriş gişesi ve zamanı görünmüyor, ve her türlü ogsden geçmiş gibi gösteriyor (çıkışta normal gişe var ama). geçen seneki geçişlerde görünüyor buda sonradan gelir muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 20179 yıl comment_431311 bu kendi tuttuğum kronometre verisiydi şimdi hgs kayıtlarına baktım 41 dakika 11 saniye 730 milisaniye tutmuş. Hgs kayıtlarına nerden bakıyosun? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın