Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20179 yıl comment_416851 Merhaba arkadaşlar, Focus 3 TrendX aracımda far sensörü yok, farlar açık olarak kontağı kapatıp aracı kilitlediğimde farlar sönüyor ancak park lambaları 15dk daha yanmaya devam ediyor, 15 dakika sonra sönüyor. Sorum bu 15 dakika acaba Elm ile bağlanarak aracın beyninden kısaltılabilir mi, yani 1 dakika sonra tüm ışıkların kapatılması sağlanabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 20179 yıl comment_416874 mca'da far anahtarı açık konumunda bırakılsa da kontak kapatılınca farlar sönüyor. kapı açıkken yanan parklar da kapıyı kapatınca sönüyor. kapı kilitli olmasına rağmen sönmeyen park ilk defa duydum. (far anahtarı park konumunda değilse tabi; bu konumda bırakınca ne tepki verir bilmiyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20179 yıl comment_416900 Benim 2013 c-max'da sönmüyor. Ama Gürkan'daki 2014 c-max'da hemen sönüyor anahtar açık konumda olsa da. İki araç arasında bir zaman diliminde güncelleme olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 20179 yıl comment_416902 Araç 15dk sonra kendisini korumaya alıp elektriği kesiyordur. Bu bir özellik değil sizin aslında yapmamanız gereken birşey sanırım. Farları açık bırakıp gitmeseniz iyi olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın