Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

• 0

Sizce 2018 Fiesta St Ne Kadara Alınır?

Cem G.

Question

Bugün Yeni Golf'ü test ettikten sonra aklıma düşen sorudur arkadaşlar. Yüzü eskimiş arabaya makyajla eklediği LED farı da ikiye bölüp yarısını opsiyon yapan VW'ye çok rahat 120 130'lar ödenebiliyorken, sizce bu makinanın ederi ne olmalıdır?

01-2018-ford-fiesta-st-geneva-1.jpg

big_thumb_a6f79929cb3b9ce98d57342bc33baf8a.jpg

big_thumb_de56641612022bccc872f09fed98e0a1.jpg

Edited by Cem G.

Recommended Posts

• 0
2 saat önce, Cem G. yazdı:

Üzdünüz :(

2017 model dizel otomatik focus fiyatı 2. örnek olsun  (Dizel ülkemizde hem pahalıdır hem de donanım olarak çok benzeriz)

Yukardaki fiyat ile gelirse ST (24.500 Euro) o fiyata satılmalı, üstü hep şişirme olacak.

Screen Shot 2017-04-10 at 19.04.52.png

• Like 1

• 0

Aynen böyle bir şey olabilir maksimum. asıl kurlar da düşmeli, bayinin fiyat konusunda çalışırız demesi de umut verici geldi. Herhalde yeni Fiestalar geldiğinde bunun da kokusu çıkar az çok, o zaman düşünüp karar vereceğim. Bu arada kullandığın hesaplama motoru nedir? Ben ÖTV hesaplama aratınca değişik değişik şeyler çıkıyor, daha önce de dikkatimi çekmişti. @Yakup Çağatay

• 0
4/11/2017 - 10:35 tarihinde, Cem G. yazdı:

Aynen böyle bir şey olabilir maksimum. asıl kurlar da düşmeli, bayinin fiyat konusunda çalışırız demesi de umut verici geldi. Herhalde yeni Fiestalar geldiğinde bunun da kokusu çıkar az çok, o zaman düşünüp karar vereceğim. Bu arada kullandığın hesaplama motoru nedir? Ben ÖTV hesaplama aratınca değişik değişik şeyler çıkıyor, daha önce de dikkatimi çekmişti. @Yakup Çağatay

Bayiinin şu an çalışırız demesindeki sebep, dediğim gibi o arabanın geldiği zamamki fiyatının 100 bin civarında olması :) Şuan çektikleri fiyat yeni araba gelirse satacakları fiyat.

https://www.focusclubtr.com/topic/11326-güncel-vergi-almanya-satış-fiyatı-ile-türkiye-satış-fiyatını-hesaplama-tablosu/

• Like 1

• 0
Just now, Yakup Çağatay said:

Siparişle gelecek abi bunlar, eldekiler duruyor zaten, yenisi getirse nolcak :D yatacak kenarda.

Su otoparkci elemanlarin kismen pert ettigi rs duruyor mu acep. Satmazlar mi bize? Donanimhaber kafasinda bir merhaba mi desek :)

• 0
1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Ehehe :D o testlere geri döndü :) Onu biz de süreriz belki hep beraber.

evet bende geçenlerde izledim bir test videosu, türkiyede te araç olduğunu söylemişti arkadaş.

teste benide alın birde biz vuralım duvara :( allah korusun tabi 

• Like 1

• 0
3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bayiinin şuan çalışırız demesindeki sebep, dediğim gibi o arabanın geldiği zamamki fiyatının 100 bin civarında olması :) Şuan çektikleri fiyat yeni araba gelirse satacakları fiyat.

https://www.focusclubtr.com/topic/11326-güncel-vergi-almanya-satış-fiyatı-ile-türkiye-satış-fiyatını-hesaplama-tablosu/

Teşekkürler, aynen ilk geldiğinde 95000'di ben hatırlıyorum o zamanki kurla. O para bana acayip çok gelmişti ki benim de Fiestam olmasına rağmen o donanımla gerçekten çoktu, ama buna veririm. Arkama bakmam. Piyasadaki tüm C'leri test ettim neredeyse daha arabamı bulamadım :D Bunu alamazsak ya ST-Line alacağız, ya da Megane fiyat/performans olduğu için. Ufak da olsa bir heyecan kıpırtısı verdi araç yüzü yeni diye herhalde, ya da farı 5 bin liraya satmadığı için sempati besledim ister istemez. :) Getirsinler şunu 110a alalım işte <_<

--3 dakika sonra eklendi--

RS en merakla beklediğim testti, su testisi misali İstanbul park yollarında kırıldı hala nieyse bilgisayarda kazalı fotoğrafı duruyor çok içime oturmuşsa demek :D