Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415179 100 -110 bin bandında alınabilir diye düşünüyorum. Fazlası bence de afaki olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415210 Soruya cevaben aslinda ederi 60bin TL, bir tane de devletimize alsak 120bin TL. Kesinlikle vermeyecegim bir para. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415212 5 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Soruya cevaben aslinda ederi 60bin TL, bir tane de devletimize alsak 120bin TL. Kesinlikle vermeyecegim bir para. Hatta 55.800 Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 20179 yıl comment_415289 2 saat önce, Cem G. yazdı: Üzdünüz 2017 model dizel otomatik focus fiyatı 2. örnek olsun (Dizel ülkemizde hem pahalıdır hem de donanım olarak çok benzeriz) Yukardaki fiyat ile gelirse ST (24.500 Euro) o fiyata satılmalı, üstü hep şişirme olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl Yazar comment_415376 Aynen böyle bir şey olabilir maksimum. asıl kurlar da düşmeli, bayinin fiyat konusunda çalışırız demesi de umut verici geldi. Herhalde yeni Fiestalar geldiğinde bunun da kokusu çıkar az çok, o zaman düşünüp karar vereceğim. Bu arada kullandığın hesaplama motoru nedir? Ben ÖTV hesaplama aratınca değişik değişik şeyler çıkıyor, daha önce de dikkatimi çekmişti. @Yakup Çağatay Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415378 4/11/2017 - 10:35 tarihinde, Cem G. yazdı: Aynen böyle bir şey olabilir maksimum. asıl kurlar da düşmeli, bayinin fiyat konusunda çalışırız demesi de umut verici geldi. Herhalde yeni Fiestalar geldiğinde bunun da kokusu çıkar az çok, o zaman düşünüp karar vereceğim. Bu arada kullandığın hesaplama motoru nedir? Ben ÖTV hesaplama aratınca değişik değişik şeyler çıkıyor, daha önce de dikkatimi çekmişti. @Yakup Çağatay Bayiinin şu an çalışırız demesindeki sebep, dediğim gibi o arabanın geldiği zamamki fiyatının 100 bin civarında olması Şuan çektikleri fiyat yeni araba gelirse satacakları fiyat. https://www.focusclubtr.com/topic/11326-güncel-vergi-almanya-satış-fiyatı-ile-türkiye-satış-fiyatını-hesaplama-tablosu/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415381 5 minutes ago, Yakup Çağatay said: Şuan çektikleri fiyat yeni araba gelirse satacakları fiyat. Nasil yani? Araba gelip gelmeyecegini bilemiyorlar mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415383 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Nasil yani? Araba gelip gelmeyecegini bilemiyorlar mi? Siparişle gelecek abi bunlar, eldekiler duruyor zaten, yenisi getirse nolcak yatacak kenarda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415384 Just now, Yakup Çağatay said: Siparişle gelecek abi bunlar, eldekiler duruyor zaten, yenisi getirse nolcak yatacak kenarda. Su otoparkci elemanlarin kismen pert ettigi rs duruyor mu acep. Satmazlar mi bize? Donanimhaber kafasinda bir merhaba mi desek Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415385 Şimdi, Servet Ö. yazdı: Su otoparkci elemanlarin kismen pert ettigi rs duruyor mu acep. Satmazlar mi bize? Donanimhaber kafasinda bir merhaba mi desek Ehehe o testlere geri döndü Onu biz de süreriz belki hep beraber. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415387 Just now, Yakup Çağatay said: Ehehe o testlere geri döndü Onu biz de süreriz belki hep beraber. Fistik benim olsa, binsem ustune, versem kirbaci versem kirbaci... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl comment_415393 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ehehe o testlere geri döndü Onu biz de süreriz belki hep beraber. evet bende geçenlerde izledim bir test videosu, türkiyede te araç olduğunu söylemişti arkadaş. teste benide alın birde biz vuralım duvara allah korusun tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 20179 yıl Yazar comment_415399 3 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bayiinin şuan çalışırız demesindeki sebep, dediğim gibi o arabanın geldiği zamamki fiyatının 100 bin civarında olması Şuan çektikleri fiyat yeni araba gelirse satacakları fiyat. https://www.focusclubtr.com/topic/11326-güncel-vergi-almanya-satış-fiyatı-ile-türkiye-satış-fiyatını-hesaplama-tablosu/ Teşekkürler, aynen ilk geldiğinde 95000'di ben hatırlıyorum o zamanki kurla. O para bana acayip çok gelmişti ki benim de Fiestam olmasına rağmen o donanımla gerçekten çoktu, ama buna veririm. Arkama bakmam. Piyasadaki tüm C'leri test ettim neredeyse daha arabamı bulamadım Bunu alamazsak ya ST-Line alacağız, ya da Megane fiyat/performans olduğu için. Ufak da olsa bir heyecan kıpırtısı verdi araç yüzü yeni diye herhalde, ya da farı 5 bin liraya satmadığı için sempati besledim ister istemez. Getirsinler şunu 110a alalım işte --3 dakika sonra eklendi-- RS en merakla beklediğim testti, su testisi misali İstanbul park yollarında kırıldı hala nieyse bilgisayarda kazalı fotoğrafı duruyor çok içime oturmuşsa demek Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın