Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403406 Sırf bu başlığı görünce inip denedim şirket araçlarından birinde denedim; 2015 tdci powershift style frene basmadan çalışıyor, kendi aracım titanium çalışmıyor yarım kontak kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403411 2016 Passat anahtarsız çalıştırma ile DSG fren pedalına basmadan marş basmıyor. 2011 Polo düz vites debriyaj pedalına basmadan marş basmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403412 10 saat önce, H. Cenk yazdı: hata mı var benimkinde yoksa bu modeller mi böyle ? Benim arabada frene basmadan çalışmıyor. 1.5 tdci Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl Yazar comment_403452 Sonuç olarak görünen o ki (en azından makyajlı kasada ) anahtarlı otomatik modeller frene basmadan çalıştırılabiliyor , düğme ile çalıştırılan otomatik vitesli modeller çalıştırılamıyor ( Ne fark olabilir ki aralarında ???) Düz viteslerin hiçbiri debriyaja basmadan çalıştırılamıyor. Başka markalarda tüm otomatikler frene basmadan çalıştırılamıyor. @Kaan Yagizer buralardaysan bir teyit edebilir misin ? Şubat 2, 20179 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403455 Şimdi, H. Cenk yazdı: Sonuç olarak görünen o ki (en azından makyajlı kasada ) anahtarlı otomatik modeller frene basmadan çalıştırılabiliyor , düğme ile çalıştırılan otomatik vitesli modeller çalıştırılamıyor ( Ne fark olabilir ki aralarında ???) Yarım kontak yapabilmek için anahtarsızlarda bu özellik olması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403460 Şimdi, H. Cenk yazdı: @Kaan Yagizer buralardaysan bir teyit edebilir misin ? ... neyi teyit edicem? bkn. konunun başını okumadan Cenk diyorsa doğrudur diye nara atmak. not: kuga frene basmadan çalışmıyor, focus'a bir ara bakayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403489 ... neyi teyit edicem? bkn. konunun başını okumadan Cenk diyorsa doğrudur diye nara atmak. not: kuga frene basmadan çalışmıyor, focus'a bir ara bakayım. Hahahahaha Çalışıyor de olay tarihin tozlu sayfalarına karışsın [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403490 Titanium (basmatik) frene basmadan çalışmıyor. Sanırım 4141 kere yapmışızdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_403953 2013 otomatik P de frene basmadan çalışıyor. D falan alıp denemedim. Ama P almadan zaten anahtarı çıkartmama izin vermiyor. Pedala basmadan motor çalıştırmak için ayağıma zor hakim oldum. Kaç yılın alışkanlığı konu açılmasa kontrol bile etmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 20179 yıl comment_403954 02.02.2017 - 16:57 tarihinde, Bekir B. yazdı: Çalışıyor de olay tarihin tozlu sayfalarına karışsın ... @H. Cenk : Çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404326 Yazılım guncellemesi yaptıktan sonra pedala basmadan calismamaya basladi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl Yazar comment_404339 1 saat önce, Barış Korkut yazdı: Yazılım guncellemesi yaptıktan sonra pedala basmadan calismamaya basladi Hadi burdan yok. Bizim yazılım güncel değil mi şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404349 Şimdi, H. Cenk yazdı: Hadi burdan yok. Bizim yazılım güncel değil mi şimdi Ya da güncellemede kullanılan yazılım güncel değildi. Bu da "hayal sahteymiş" tadında oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 20179 yıl comment_404374 15 bin bakımına gidince durumu anlattim daha sonra yazilim guncellemesi yapıldı sorun giderildi dediler 3 gündür basmadan çalışmıyor bana da çok ilginç geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 20179 yıl comment_404606 15 bin bakımına gidince durumu anlattim daha sonra yazilim guncellemesi yapıldı sorun giderildi dediler 3 gündür basmadan çalışmıyor bana da çok ilginç geldi. Barış bey aracınız ne acaba? Otomatik mi? Korktum valla, bende de olacaksa güncellemez olsunlar o yazılımı... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın