Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20169 yıl comment_396825 Arkadaşlar 2014 MCA Titanium aracım için standart ses sistemi ile önerebileceğiniz ses ve EQ ayarları nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396864 kulağına göre ayarlaman için öyle yapmışlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396867 Benim de rezil style için benzer bir sıkıntım var. Bizimkinin ses sistemi zaten rezil ötesi.. Ben arabayı alınca tizi maksimuma bass ı +4 veya 5 e aldım bıraktım. Otopark ST line videosunda böyle çok patlıyor basslar biraz fader la arkalara vermek lazım dediler (gerçi o titanium ses sistemine sahip sanırım) Ben de ortaları biraz yükselttim +3 fader la arkalara verdim. Daha mı iyi oldu nedir ? Yoksa psikolojik mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396869 Şimdi, H. Cenk yazdı: Benim de rezil style için benzer bir sıkıntım var. Bizimkinin ses sistemi zaten rezil ötesi.. Ben arabayı alınca tizi maksimuma bass ı +4 veya 5 e aldım bıraktım. Otopark ST line videosunda böyle çok patlıyor basslar biraz fader la arkalara vermek lazım dediler (gerçi o titanium ses sistemine sahip sanırım) Ben de ortaları biraz yükselttim +3 fader la arkalara verdim. Daha mı iyi oldu nedir ? Yoksa psikolojik mi ? Abi hoparlörleri sony tak keyfine bak.Kapılara da izolasyon yaptırırsan oooh mis olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396873 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Abi hoparlörleri sony tak keyfine bak.Kapılara da izolasyon yaptırırsan oooh mis olur. +1 arka kapılarada oem twiter sonuç gayet başarılı pop olan versiyon bana hitap ediyor şu an diğer aracımdan eksik kalan kısmı biraz yüksek ses ve bass eksikliği şu bagaj yalıtımını halledeyim bir onun ilacı bende Aralık 27, 20169 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396874 6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Abi hoparlörleri sony tak keyfine bak.Kapılara da izolasyon yaptırırsan oooh mis olur. İlk toplantıda senden rica etcem bunları yapmanı Ben yapamam ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20169 yıl comment_396875 Şimdi, H. Cenk yazdı: İlk toplantıda senden rica etcem bunları yapmanı Ben yapamam ki Hoparlörlerin işi 1 saat abi. kolay iş yani. Sen hoparlörleri bul yeter. Tweeterların montajı biraz alengirli ama. Arka kapılarda delik açmak lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın