Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392477 Yazdık ya yukarıda ayar yapılıyor diye Ben arabayı aldığımda aynı sıkıntıyı yaşadım. Servise gittim iki dakikada ayarladılar. Sizin usta baştan savmış sanki sizi. Israrcı olun, mevcut ayarın yetersiz olduğunu belirtip, biraz yukarı kaldırmasını isteyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392478 Hadi ya abilerim valla desenize beni bastan saviyor usta demek ki..israrla bu bi xenondur ve yukseklik ayarini kendisi yapar biz mudahale edemeyiz dediler ondan ikilemde kalmistim ben..buradan anladigim sey demek ki ozaman bi xenonlara da yükseklik ayari yapiliyor o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl comment_392486 fotoğraflar bana normal gibi geldi ancak makine ile ayar yapan bir yere uğrayın. 5dklık iş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20169 yıl Yazar comment_392490 Tesekkurler herkese yarin bi baktirayim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar comment_392574 15 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Farların üstünde 2 şer adet ayar vidası var. Birisi farın yukarı aşağı ayarı diğeri sağa sola ayarı. Farlarınızı bir far ayarlayan yerde ayarlatın. Bence sorun kalmaz. Xenondu demi hocam seninki de aynı şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392576 Xenondu demi hocam seninki de aynı şekilde. Farketmiyor halojende de aynı bixenonda da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl Yazar Solution comment_392721 Herkese tesekkurler..bugun farlarin ayarini cihazla yaptirdim..evet farlarim normalden asagidaymis ve normale cevirdik cok şükür..hepinize cok tesekkur ederim.ilk ve son halini de atiyorum simdi foto olarak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 20169 yıl comment_392723 Şimdi, Samet VURAL yazdı: Herkese tesekkurler..bugun farlarin ayarini cihazla yaptirdim.. Hadi geçmiş olsun ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın