Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Ötv Oranları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Taslak kabul edilmiş, otopark haberde öyle yazıyordu, hayırlı uğurlu olsun :))

• Yanıt 155
  • Görüntüleme 25,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Şaşırmanıza şaşırdım. Farklı bir beklentiniz mi vardı? Her fırsatta yazıyorum sömürüldüğümüzü. Devlet vatandaş için değil, devlet için vatandaş var.  Baylar şunu anlayın: Ekonomi b

• Ahmet Dursun
    Ahmet Dursun

Ben hep 50 (Bin) Liralık alıyorum, beni etkilemedi

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Aslında Fiesta da bayağı güzel araba hani. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı:

Taslak kabul edilmiş, otopark haberde öyle yazıyordu, hayırlı uğurlu olsun :))

Haberi nereden almışlar :) 

Ayrıca o taslak sadece bunu değiştirme yetkisi için. Ötv oranları için değil henüz. (Yukarda aktarmıştım)

Yanıtlama zamanı:

Bir takim revizeler olacakti bakanlar kurulu esnasinda... bu taslaklari sivil toplum kuruluslari ve uretici/hizmet saglayicilarin nabzini olcmek icin uretiyorlar. Varlik Barisi kanununda cok ciddi farklilik olmustu taslak ile esas kanun arasinda... iyi tarafindan bakayim dedim :) 

bizim icin bu durum kuskusuz zor, ancak uretici icin durum tam bir kabus... 

uretici cok etkilenmemek icin net fiyat barajinin altinda kalmaya calisacak ama masraflar ve kur surekli artiyor. Bu da ne demek oluyor? Bundan sonra donanim olarak cok kisir araclar gorebiliriz. Daha onceden "otomatik klima popoma iyi uflemiyor yaaa" devri kapanabilir... bi direksiyon bi vitese arabayi alir modifiye manyakligi alir yurur yine :) 

az kaldi arkadaslar, cok az kaldi... para bitiyor, apartman yapmakla bir ulke kalkinmaz! Tabiki yeni araba almak istiyordum ama su durumda, bu ekonomik ve siyasi istikrarsizlikta kurus borca girip "yaa abi zam geliomus, hemen alalim" diye arabaya kosmayi kesinlikle tavsiye etmem! Ne bu, ekmek su mu? Oncelikleri "iyi onceliklendirelim". Dolarin 3,5 seviyesini gecmesine cok az kaldi, arabaya gommeyin kendinizi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dizeli pahalı satmaya devam eden firmaların aklı başına gelir umarım ve doğru yere çekerler fiyatlarını. Böyle olursa klasik C sınıfı şuan için pek zorlanmaz. Yok anam biz doymadık derlerse yapacak bi'şey yok.

Yanıtlama zamanı:

? Birgün birgünde şu ülkede yaşan insanları mutlu etseler arkadaş nedir bu nedir ya ahh kuga ah hep senin suçun seni beklemekten ömrüm kurudu hayatımda ilk defa sıfır araba alacaktım oda uçtu gitti işyerinin yanına taşınıp arabayada veda edecem yakında sadece ekmek karnesi dağıtacaklar maaşıda alamıyacaz ????

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

'Vatandaşa haksızlık yapılıyor, lüks arabaları Türkiye'ye özgü ufak motorla getiriyorlar (bu da ayrı palavra, çok eskidendi o iş) Bunu ortadan kaldıracağız.'

Nasıl mı?

'Tabii ki ucuz olanlara vergi indirimi ile değil, yükseğe vergi zammı ile.'

Yanıtlama zamanı:

Aklıma köprülü bekçili fıkralar,kulak arkalı,şemsiyeli deyimler geliyor...

Burhan Bakar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Dizeli pahalı satmaya devam eden firmaların aklı başına gelir umarım ve doğru yere çekerler fiyatlarını. Böyle olursa klasik C sınıfı şuan için pek zorlanmaz. Yok anam biz doymadık derlerse yapacak bi'şey yok.

Dizelin fiyatını düşürmeleri yetmez bence. Zira dizel fiyatı benzinliye çok yakın olursa millet niye bezinli alsınki. Hele benzinin litresi 5 liraya dayanmışken. Böyle bir durumda benzinli satışları çok düşer.

Yanıtlama zamanı:

2 çocuk var,belki yinede arabayı satıp elektrikli bisiklet alabilirim

Hayatta hayal kurup keyf aldığımız bikaç şey var onada hergün zam....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Mehmet Gün yazdı:

Dizelin fiyatını düşürmeleri yetmez bence. Zira dizel fiyatı benzinliye çok yakın olursa millet niye bezinli alsınki. Hele benzinin litresi 5 liraya dayanmışken. Böyle bir durumda benzinli satışları çok düşer.

Dün,

Benzinli Focus 38 bin

Dizel Focus 42 bin TL'ydi. Yani fark %10.5

Bugün,

Benzinli Focus 76 bin

Dizel Focus 90 bin TL. Şimdi fark %19.5

O zaman da dizel-benzinli karar aşaması vardı, şimdi de var.

Yanıtlama zamanı:

Ne de güzel hayallerim vardı bir kaç sene daha idare edip F4 ü beklemek, durumlar elverirse şöyle dolu dolu bir kuzuyla değiştirmek gibi... Şimdiyse kamyoncuların "tekerin arasına taş sıkışmış" işaretini görüyorum arka planda şu tabloya baktıkça. Eldekine sahip çıkmak gümbür gümbür gelen kara bulutlara hazırlıkla olmak en güzeli artık.
Neyse boş arabalarımızı süreceğimiz 5 şeritli yollarımız var çok şükür...

Krizi fırsatada çevirebiliriz aslında,şu an piyasadaki nispeten yeni araçların üst donanımlarına ait parçaları şimdiden stoklayalım yarın öbür gün elbet birileri alt donanım alacak ve bu eksiği gidermeye çalışacaktır,nerdeydi allegro nun kısayolu bakiyim [emoji1]

Yanıtlama zamanı:

Güzel ülkemde duyduğum çok güzel hareketlerden bir tanesi daha ....Artık şu dibi ne kadar hızlı görürsek o kadar az azap çekeceğiz sanırım.

YETMEZ AMA EVET diyorum:) Hatta Başkanlığa da evet diyeceğim:)

Başkanlık gelince oto vergileri %5 e,benzin 1.5tl üst limite çekilecekmiş.....

Dolar 1.0 Euro 1.2 olacağmış:)

Yanıtlama zamanı:

Moralinizi bozmak gibi olsun ama trafik sigortası ve kasko fiyatlarıda ayni oranda zamlanacak.

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.