Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382383 Aracımda bugün fark ettiğim fotoğraflardaki ezik konusunda yorumlarınızı ve ne yapmam gerektiği nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Sadece oraya nasıl vurulduğunu çok merak ediyorum. Üzülsem mi sevinsem mi karar veremedim. En iyisi cam falan kırılmadı diye seviniyim bari. Aracın kaskosu var. Bu kaza işlerinden hiç anlamam. Kısacası ne yapayım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382385 geçmiş olsun.boyasız göçük düzeltme deneyin ama kasko karşılamaz sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382386 biri geçerken bir eşya düşürmüş,benimde sol arka kapı üstünde tavan kenarında azıcık bir yer var önemsemedim.Ama sizinki boyasız göçük tamir eden iyi ustalar elinde halolur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382392 Boyasız göçük giderme ile çekerler. Çok zor bir şey değil ama yeri biraz kötü. İnşallah düzelir. Yapan arkadaşta özür dilese, numara bıraksa bari... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382394 boyasız vakumla göçük düzeltme ile düzelme ihtimali yüksek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382400 Benim gibi başlıktaki ''göçük'' yazısını çocuk okuyun, çok gülüyorsunuz... Çocuk düzeltme ile şey göçük düzeltme ile düzelir gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382404 28 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Benim gibi başlıktaki ''göçük'' yazısını çocuk okuyun, çok gülüyorsunuz... Çocuk düzeltme ile şey göçük düzeltme ile düzelir gibi. Hay çok yaşa emi. Hakikaten göçük yerine çocuk okuyunca... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382407 Bence dokunmayın.Nazarlık kalsın. Bir ara başka birşey için gittiğinizde düzeltirirsiniz. Geçmiş olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382430 Zafer sıkma canını, oluyor böyle şeyler maalesef... Bırak bir süre nazarlık olarak kalsın, sonra göçük düzeltme falan bir şeyler yapılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl Yazar comment_382449 Öyle bir yerki camın kırılma ihtimali yüksek. Eski fiestamda da vardı. Onun üstüne ağaç devrilmişti. Bu onun yanında göçük sayılmaz. Pek takmadım zaten. İyi de o kadar kolay göçecek bir yermi orası. Çizik dahi yok. Ekim 4, 20169 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382466 Çocuklar yanında top oynamıyor değil mi, nedense benim aklıma ilk o geldi Ciddi bir basınç gelmedikce o göçük oluşmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382469 Belki işinizi görür. Geçmiş olsun. http://www.hepsiburada.com/kaporta-ezik-ve-gocuk-duzeltici-tamir-kiti-silikon-tabancali-pm-otctn51761 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382472 Çok sıkıntılı bir nokta geçmiş olsun düzeltme işleminden sonra direklerde oynama söz konusu diyenler olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20169 yıl comment_382476 29 dakika önce, Ramazan D. yazdı: Belki işinizi görür. Geçmiş olsun. http://www.hepsiburada.com/kaporta-ezik-ve-gocuk-duzeltici-tamir-kiti-silikon-tabancali-pm-otctn51761 Bu aletten bende var ancak Zaferin göçükte işe yaramaz maalesef... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın