Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

13 focus sedan beyaz 1.0 ecoboost titanium smart p, kasım sonu fiyatı sabitlemiştik aracı 7 ocakta aldım anahtar teslimi 54250 tl Peşin ...

• Yanıt 660
  • Görüntüleme 142k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

dizel titanium+xpack+park+sunroof-beyaz (67,500) + kurban (500) + kasko (1700) + kuyruk düzeltme (500) = 70,700 ((((

• fordun liste fiyatı hikaye. fordun verdiği fiyatları bir formule döküp çözebilen olursa nobel veriyorlarmış

Yanıtlama zamanı:

2012 Model Style 5 K HB Kül kahverengi manuel vites-tüpsüz:

39.400 TL

Orhan Gökçe tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

31 Aralıkta  "2013 style sedan powershift aytozu gri 1.6 benzinli" aracı 50.500TL ye 0 faiz destek kredili olarak aldım.

Ek olarak 350TL ye boya koruma, motor koruma, komple alt slikon kaplama ses izolasyonu lastik koruma ıvır zıvır.. ve 75TL'ye de arka park sensörü olmak üzere toplamda 50.925 TL vermiş oldum.

Aracımı geçtiğimiz cumartesi 18 Ocakta teslim aldım.

Aslında aynı aracın beyaz rengini ve manuel vitesini alacaktım lakin süreç farklı gelişti ve benim isteğim dışında bu araç oldu. 8-9 yıldır sadece manuel vites kullanmış biri olarak acabalarım vardı ama aldığım günden beri iyiki PS almışım diyorum. Belki biraz daha fazla yakacak(şehir içinde) ama gerçekten rahatlıkmış yahu.. Bunu otomatik vitese önyargılarıyla bakan biri olarak söylüyorum.

Yanıtlama zamanı:

2013 Temmuz ayında aldım aracım memleketim İzmir, Kocaeli'de görev yapıyorum ama aracı Denizli'den 54.500 TL'ye aldım :) Allah nazarlardan korusun şuan çok memnunum, Opel Astra 1.3 CDTI alacaktım ama iyi ki Ford Focus 1.6 TDCi almışım. Bu arada herkese araçları hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focus 3 ümüzü bugün daha yeni aldık araç trend x 1.6 tdci 95 ps beyaz yol tutuşu vs gayet iyi bu 4. Focusumuz çok memnun kaldık 2. El araç 43.000 km de bizde tanıdıktan 46.500 e aldık

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ocak sonunda 2013 style sedan powershift gece grisini kredisiz 54.000 TL ye aldık.

Yanıtlama zamanı:

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler

özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

Yanıtlama zamanı:

2013 7.ayda  52.000 tl ye aldım

TİTANİUM SMART PAKET , 1.6 125BG SEDAN (benzinli)(AYTOZU GRİ)

antalya otokoç satış danışmanı taner bey , lazım olursa direk cep telefonunu verebilirim.

(3m cam filmi + ön iki cam)

(boya koruması)

(ön kapı altlarına ford amplemli led aydınlatma)

(bunlar hediyesi)

NOT: BANKA KREDİSİ İLE ALDIM. NAKİT EN SON AYNI ARABAYI AYDIN FORD BAYİNDE 49,500 TL YE BULDUM.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 2014 model icin fiyat teklifi alan varmi? Pesin alimda nekadar indirim yaparlar..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 2014 model icin fiyat teklifi alan varmi? Pesin alimda nekadar indirim yaparlar..

2014 dizel style için 70 bin lira fiyat verdiler.

Yanıtlama zamanı:

Ben almadım, galeride sorduğum fiyat bu. Senin fiyat az değil mi? Yılbaşından önce mi anlaştınız?

Tahmin ettim bayiye sorduğunu abi,evet Aralık 15 gibi anlaşıldı 4 Ocak'ta teslim aldık aracı.. 3 ay önce diyerek düzeltelim ozaman üstteki mesajı

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2013 Mart başında 2012 model TDCI HB Titanium+şeker kırmızı+smart paket aracı bir kısmı kredi olacak şekilde İzmir Otokoç'tan 60 bine aldım.

Aktif ön ızgara+geniş ekran (gösterge) olandan

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

30 aralık 2013'te pazarlık yaptım. 8 ocakta teslim ettiler..

2013 focus style powershift. 125 bg gece grisi. donanım olarak otomatik viteste park sensörü olmadığı için hediye ettiler+kauçuk paspasta hediye. 50.000 tl net. yalnız eski aracımı takasta almayıp. (99 1,3 corolla) 45 günlük senet yaptılar. aracımıda rahat rahat istediğim fiyata sattım. ankara-ulus ismini hatırlyamadım.

aynı aracı düzcede bir gün önce 50.250 tl demişlerdi. renk aytozu griydi. 250 tl için aytozu gri alınırdı. ama kendi sattığım araçtan 800 tl civarı kar yaptım.

aylarca 1.2-1.4 tsi octavia baktım ama doğus grubundan dolayı kısmet olmadı.. 

Tüm ford kullanıcalarına kazasız belasız sürüşler diliyorum.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

güncel fiyat listesinde titanium ve style donanımda 1,0 motor seçeneği artık yok bilgisi olan varmı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.