Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Murat Kılınç

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat Kılınç tarafından yazılan her şey

  1. sistem on numara ama, frenleride gelirştirmeyi unutma.
  2. 2013 7.ayda 52.000 tl ye aldım TİTANİUM SMART PAKET , 1.6 125BG SEDAN (benzinli)(AYTOZU GRİ) antalya otokoç satış danışmanı taner bey , lazım olursa direk cep telefonunu verebilirim. (3m cam filmi + ön iki cam) (boya koruması) (ön kapı altlarına ford amplemli led aydınlatma) (bunlar hediyesi) NOT: BANKA KREDİSİ İLE ALDIM. NAKİT EN SON AYNI ARABAYI AYDIN FORD BAYİNDE 49,500 TL YE BULDUM.
  3. anıl bey aracın yağ, yağ filtresi, hava filtresi değişimini en son ne zaman yaptınız?
  4. abi seat leon hayatta almam servisten çıkmazsın ( benim arkadaşım 2012 de sıfır aldı 4. ayında aracı hemen sattı) mazda güzel arabadır ömürlüktür ama anlık nakite dönüştüremessin parça sıkıntısı yaşayabilirsin. megane kaporta güvenilir değil, en ufak kazada dağılıyor araba ön çamurluklar, tampon hepsi plastik. ne kadar güvenilir bir araba tartışılır. bence saydıkların içerisinde alınacak olan araba honda civic, istediğin zaman zararsız nakite dönüştürme olasılığın var. tavsiye istiyorsan, 2008-2010 model arası 1.4 tsi 140bg comfortline dsg şanzuman jetta alırdım.
  5. Bende focus3 ü almadan önce skoda fabia vardı, aracın içerisinde komple focal mid takımı, 1000lik focal bass, focal amfi, zenec double sistem vardı. ama bir süre sonra evlenip çocuk falan olunca sistem işe yaramaz hale gelmeye başladı. ama bekar isen yaptır abi, FERHAT beyin dediği gibi, düzgün bir elektronikciye bağlantırıp, bağlantıdan kaynaklanan elektrik arızası yaşatmazsan hiç bir sıkıntı olmaz. KEYFİNE DE DOYUM OLMAZZZ... Şahsen şuan aracımda focus un sony sistemi var bana yetmiyor abi , ama yapacak bişey yok aynen devam.
  6. öncelikle geçmiş olsun kardeşim. bence değer falan kaybetmez alacak adam her türlü alır. ama sırf bu yüzden de sıfır araba satılıp yeniden araba alınmaz. günümüz trafiğini biliyorsunuz herkes de ehliyet var artık. yenisini alsanız yine gelip birinin çarpmayacağı yada sizin çarpmayacağınız garanti değil. anladığım kadarıyla siz adamın tavrından şikayetcisiniz. bu bahsettiğiniz konularda da avukata verseniz , dava açsanızda çok fazla birşey çıkartamazsınız. zaten dava en az 2 yıl sürer ekstra avukat masrafı 200 tl dosya açılış masrafı tamamı zarar. sinirinizi almak istiyorsanız o anda adamın yiğenini dövecektiniz.
  7. Mehmet bey kesinlikle paylaşacağım. Sizden bir ricam var aracınızı sadece 1 gün denemek amacıyla 89 km Hızı geçmeden otoban dahil, devir saatini vites geçişlerinde 3bin devirin üzerinde kullanmamak şartıyla 1 kere denermisiniz. Fakat bu uygulamadan önce ortalama yakıt tüketiminizide sıfırlayın yoksa şuan ki ortalamasını düşürmek için biraz uzun yol yapmanız gerekebilir. Söylediğimi yapar iseniz şehir içinde dahil 5.8 in üstüne çıkmaması gerekiyor.
  8. Ozaman benim arabam çok çok iyi yakmış. Klima açık araç 4 kişi bagaj yüklü. Maşallah diyorum Anlık tüketimi bu değerlerde bir aracın ortalamasını hesap etsek bile benzinli yeni alınmış sıfır motor bir aracın , klima açık ve yüklü olmasına rağmen bu değerleri görmesi çok çok iyi değilmidir? Bu arada biraz önce yazmayı unutmuşum anlık tüketim dediğiniz eğer gaza basınca yükselen çekince inen rakamlar ise hayır o değil. Bu arabaya 4.7 Lt 100km ortalamada göstertmek biraz sabır istiyor sadece okadar.
  9. Fotoğrafını çektim hemen yüklüyorum. Haklısın 4.7 tl 23 kr yapar ama süreklide 4.7 demedim. Çeşme dönüşüm Denizli ye kadar 4.7 Lt idi. Antalya korkuteli ye kadar 5,8 e çıktı. Korkuteli antalya merkez inişinde 4.6 ya kadar tekrar düştüm. Antalya Dan çeşmeye giderken korkuteli rampalarında 7.2 Lt ye çıkmıştı Ozaman beni çok korkuttu fakatbrampalardan sonra Denizli'ye kadar yine 5.8 idi. Otobanda yine 4.7 litreyi gördüm. Burda anlatmaya çalıştığım şey ben alırken bu arabayı herkes yanlış tercih yapıyorsun ford çok yakar 50 kr şun altına düşüremezsin demişti. Ben bunun aksini ispatlamış olduğumu düşünüyorum. Ve iyikide bu aracı almışım diyorum. Araç uzun yolda kesinlikle yormuyor. Gayet konforlu, gaza yüklenmessen yakıttada sıkıntı yok. Otomatik park var bayanlar için muhteşem. Araç telefonunu sesli kontrol etmesi vs vs
  10. 1.6 125 beygir titanium kullanıyorum. Şuan 1505 km de , ilk deneyimi uzun yolda yaşadım antalya - Çeşme arası, Araçta kesinlikle performance sorunu yok. Yakıt olarakta beklediğimin kat kat altında. 100 km de 4.7 tl , yakıt yakıyor. Genellikle 100 km hızı geçmedim. Fakat arada can sıkıntısından 3. Viteste 120 4.180 km hızı bulduğumda oldu. Rampa konusuna gelince 5. Viteste 70 km hızla rampayı çıkar iken denemek için 3 e alıp gaza yüklendiğimde arabanın şahlandığını gördüm. Satış elemanı arkadaş size dizeli satmak için elinden geleni yapmış ) Fazla sürat yapmıyorsan yılda 10.000 km yimde geçmeyeceksen bence dizel alma. Zaten araba fazla yakmıyor. Ben 32 kr şa Çeşme ye gittim geldim. ( sıfır motor olmasına rağmen)
  11. Ben yeni titanium smart paket aldım. Bence park sensörlerinde sorun var hemen servise göster. Soru n kesin çözülecektir.Bahsettiğin problemi daha önce skoda süper b lerde yaşamışlar sensör hatasından kaynaklandığı bulunmuş.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.