Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

makyajsız takas felan yok işin içinde

aracı kaç km de aldınız?

• Yanıt 660
  • Görüntüleme 142,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

eşimin okul müdürü için focus 1.6tdci buz beyaz sedan titanum smart paket 2013 model 67.000bin tl fiyat verdiler özürlü raporu ile 46.700 tlye bağladık arabayı

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

dizel titanium+xpack+park+sunroof-beyaz (67,500) + kurban (500) + kasko (1700) + kuyruk düzeltme (500) = 70,700 ((((

• fordun liste fiyatı hikaye. fordun verdiği fiyatları bir formule döküp çözebilen olursa nobel veriyorlarmış

Yanıtlama zamanı:

Herkese selamlar bende Trend-X powershift makyajlı kasa alarak aranıza katıldım.Ocağın ilk haftası teslim alacağım nasipse aracımı...

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ford focus titanyum beyaz 1.6 dizel 115 hp makyajlı kasa 71. 300 2 hafta oldu allı hazırda birtane var dediler pahalı oldu heralde biraz :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selam dünden itibaren focus dünyasına katıldım. Herkese merhaba

2014 Sedan titanium+tekno paket+smart paket+sunroof+buz beyazı+benzinli 1.6  aracımı dün itibariyla teslim almış bulunmaktayım. 64.500,00 tl

Yanıtlama zamanı:

Selam dünden itibaren focus dünyasına katıldım. Herkese merhaba

2014 Sedan titanium+tekno paket+smart paket+sunroof+buz beyazı+benzinli 1.6  aracımı dün itibariyla teslim almış bulunmaktayım. 64.500,00 tl

hayırlı olssun multimedia sisteminde video oyantam gibi bi seçenek varmı ??

Yanıtlama zamanı:

aldığım tarih 26 haziran 2012 model 2011 ti-vct style plus aldığım para 45.700 lira

Yanıtlama zamanı:

merabalar bende yeni katıldım aranıza 2014 style sedan tdci 62400 ötv indirimli 43000 e aldım metalik gece grisi 25 aralık 2014 de teslim aldım :)  :)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, makyajlı titanyum 1.6 + navigasyon paketi+trafik sigortası ve bağaj havuzu 56.000tl koç indirimli. Araç Nisanın ilk haftası teslim. 2 fiesta sonrası focusa geçiş yaptım. Inşallah pişman olmayız.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bende bugün 2014 model style 125 PS benzinli ile aranıza katıldım.kendi park etme özelliği var hangi paket bilmiyorum.renk gece grisi. 9.ayda trafiğe çıkmış.continental kışlık lastikleri ve yazlık lastikleriyle birlikte 52.000 TL ye aldım.bu pakette neler var nasıl kullanırım artık formdan öğreneceğiz.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba, makyajlı titanyum 1.6 + navigasyon paketi+trafik sigortası ve bağaj havuzu 56.000tl koç indirimli. Araç Nisanın ilk haftası teslim. 2 fiesta sonrası focusa geçiş yaptım. Inşallah pişman olmayız.

Cihan bey bir sorum olacak Koç indirimini nasıl alıyoruz. Benim abim Koç grubuna ait bir firma çalışanı, bende bu indirimi kullanabilir miyim? Ve indirim oranı yüzde kaç oluyor, şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.  

Yanıtlama zamanı:

Cihan bey bir sorum olacak Koç indirimini nasıl alıyoruz. Benim abim Koç grubuna ait bir firma çalışanı, bende bu indirimi kullanabilir miyim? Ve indirim oranı yüzde kaç oluyor, şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.  

Bu sore size en yakın bayiye sorarsanız en doğru ve güncel cevabı alabilirsiniz.

Böyle verelim;

1300ndirimler.jpg

Yanıtlama zamanı:

bende yazayım koç personel indirimiyle mca sedan 2014 model titanium koç indirimiyle 67.300(sigorta bana ait sadece,arabayı ocakda teslim aldım ilk 6 aylık vergisinide ödediler :) )

Yanıtlama zamanı:

ALIM TARİHİM 23/02/2015

ARACIM 2012 FOCUS 5K STYLE 1.6 TDCi 115 HP MANUEL

ALDIĞIM FİYAT 48000 TL

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.