Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hüseyin Türkseven

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hüseyin Türkseven Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Çanakkale
  • Arabam:
    2000 Focus 1.6i Ambiante
  • Meslek:
    Okutman
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

521 profil görüntüleme

Hüseyin Türkseven's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Merhabalar görselini paylaştığım jantları nerden bulabileceğimi bilen varmı. Şimdiden teşekkürler...
  2. Konunun üzerinden epey zaman geçmiş ama, gerçekten merak uyandıran bir konu. Sadece bir fikir ama arabanın sonradan aktif edilebilen özellikleri gibi aktif edilebilir mi, eğer bu modül üzerinde varsa...
  3. Bu gün fiyat aldım makyajlı focus 1.0 ecoboost titanyum 62000 tl. 1.6 titanyum 57500 tl araçların ikiside koç aile indirimli FFiyatları. Araçlara 5 mart itibariyle 1400 tl zam gelmiş dolar farkı olduğu söylendi. Başka bayilere sorsam daha fazla indirim alabilirmiyim acaba, yoksa biraz daha beklemekte fayda var mı?
  4. Cihan bey bir sorum olacak Koç indirimini nasıl alıyoruz. Benim abim Koç grubuna ait bir firma çalışanı, bende bu indirimi kullanabilir miyim? Ve indirim oranı yüzde kaç oluyor, şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.
  5. Çanakkale Servis fiyatıdır. Parça serviste değişmiştir ve faturası mevcuttur. Belki bu sorunların tamamı benim başıma gelmiştir.
  6. Sakın arabanıza LPG taktırmayın. İlk önce kar edeceğim diye düşünüyorsunuz, sonrasında sorunlar başlıyor. İlk 7-8 ay hiç bir sorun yok asıl problem bundan sonra başlıyor. Sadece bir kaç sorunu sizlere aktarayım ve servis fiyatlarını sizlere yazayım. 1- Ateşleme Bobini gidiyor ( 475 tl ) 2- Katalitik Konvertör dağılıyor (1400 tl ) 3- Arabada sürekli Rölanti sorunu ( ? ) 4- Benzin Pompası ve Benzin Göstergesi Bozuluyor (1600 tl ) Hesap yaptığınız zaman lpg'nin hiçbir karlı tarafı olmuyor. Bana sadece sizin başınıza gelmiş şans demeyin arkadaşlar çünkü, en yakın arkadaşımda da 2005 Focus Ghia HB var aynı problemlerin hepsini oda yaşadı. Hatta onun arcı için servisin vermiş olduğu fiyatlar daha fazlaydı. Benzinli olsun fazla yakar ama en azından gözünüz gibi baktığınız aracınız sürekli arıza yaptığında CANINIZ yanmaz.... Çok canım yandığı için eğer ihtiyacı olan varsa bu konularda bildiklerimi paylaşabilirim her zaman Saygılarımla....
  7. Dostum gaz kelebeğini temizlet, daha sonra da lpg servisine giderek aracı bilgisayara bağlattır. Bilgisayarda aracın rölanti seviyelerini düşürsünler aynı problem bende de vardı çok şükür çözüldü.....
  8. Aynı sorun benim arabamda vardı. Yüksek hızda frene bastımda direksiyon aşırı derecede titriyordu fakat serviste fren disklerini değiştirttim. Şuan çok memnunum..
  9. biraz pahalı olabilir ama Zavolli tavsiye ederim... Ama en önemlisi takan usta. Hayırlısı olsun....
  10. Mrb aracınız rölanti'de benzin kullandığı için yakıt tüketiminiz artıyor. Aracınızı lpg servisine götürüp rölanti ayarlarını değiştirin. Bilgisayarda yapılacak çok hızlı bir işlem bundan sonra sorununuz çözülür büyük ihtimalle.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.