Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Seramik Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Ozan Kar yazdı:

seramik kısmında pek ustalık bir şey yok, dikkat gerekli. hata olursa çok uğraştırıcı bir şey tabi ki o ayrı.

ustalık öncesinde, yani pasta kısmında lazım. 

hata olursa ne oluyor, nasıl telafi ediliyor?

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yeni araba hevesi insana neler yaptırıyor. Güle güle kullanın. 

• 25 liradan 40 kere arabamı yıkatırım. ayda bir yıkatsam 40 ay hemen hemen 4 sene yapar benim için. yani tüm arabayı kullandığım süre boyunca yıkama masrafım olacaktır bu.   Ben şahsen bu uyg

• seramik kısmında pek ustalık bir şey yok, dikkat gerekli. hata olursa çok uğraştırıcı bir şey tabi ki o ayrı. ustalık öncesinde, yani pasta kısmında lazım. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Kaputta iz kalıyor :)

Sonra o iz kalıcı hale getiriliyor

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Bekir B. yazdı:

Kaputta iz kalıyor :)

Sonra o iz kalıcı hale getiriliyor

Yok abi kalıcı olmuyor. Pasta cila istiyor sadece. 

Seramik kaplamada en önemli şey ıslak hiç bir zemin kalmayacak. Araç toz ve nem olmayan ortamda iyice kuruyana kadar bekletilecek. Sonrası çorap söküğü gibi... :) 

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun kaplama yapılırken hangi malzemeyi kullandılar acaba bilginiz var mı ??

Yanıtlama zamanı:

Yok abi kalıcı olmuyor. Pasta cila istiyor sadece. 
Seramik kaplamada en önemli şey ıslak hiç bir zemin kalmayacak. Araç toz ve nem olmayan ortamda iyice kuruyana kadar bekletilecek. Sonrası çorap söküğü gibi... [emoji4] 

:):) Yok Berat, mesajda gönderme var da:):)
Yanıtlama zamanı:
27.07.2016 - 11:00 tarihinde, Özer Aksu yazdı:

Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz

Ben de tam tersine çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde petrol de araba yıkarken tazyikli tabanca hortumu sert bir şekilde ön tampona değdi ve tampona hortumun boyası çıktı fakat bezle sildikten sonra hiç bir leke kalmadı. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Mertcan Çelik yazdı:

İz kalıyor, geç silinirse çizgi çizgi, su ile temas ederse boncuk boncuk gibi. 

Bazı ürünler pasta ile çıkıyor yüzeyden ama bazıları için zımpara gerekiyor. 

Bu yüzden Gtecniq crystal serum sadece yetkili merkezlerde uygulanabiliyor mesela dışarıya satışı yok. 

Yanıtlama zamanı:
İz kalıyor, geç silinirse çizgi çizgi, su ile temas ederse boncuk boncuk gibi. 
Bazı ürünler pasta ile çıkıyor yüzeyden ama bazıları için zımpara gerekiyor. 
Bu yüzden Gtecniq crystal serum sadece yetkili merkezlerde uygulanabiliyor mesela dışarıya satışı yok. 

O ürünü kullandık bizde dışarıya satışı var ozan
Yanıtlama zamanı:
light olmasın? normali satılmıyor, en azından geçen sene satanı bulamadım.

Gelen ürün bu blackte vardı ama bulunabiliyor arkadaşımda var buğraya söyleyim lazımsa

IMG_0904.JPG.960053b893a950a9256cd7cac6b848fc.JPG

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Serdar yaman yazdı:

Gelen ürün bu blackte vardı ama bulunabiliyor arkadaşımda var

IMG_0904.JPG

bu zaten perakende satılan versiyonu. baktım şimdi tekrar dediğim gibi perakende satışı yok black dediğinin, sadece sertifikalı uygulama merkezleri alıp uygulayabiliyor, arkadaşın yetkili merkez olabilir yada kuralı ihlal eden birini bulmuş olabilir :) 

Yanıtlama zamanı:
bu zaten perakende satılan versiyonu. baktım şimdi tekrar dediğim gibi perakende satışı yok black dediğinin, sadece sertifikalı uygulama merkezleri alıp uygulayabiliyor, arkadaşın yetkili merkez olabilir yada kuralı ihlal eden birini bulmuş olabilir [emoji4] 

Ona bişi diyemem eli uzun ama [emoji23]
Yanıtlama zamanı:

Sizleri görünce hanımın aldığı makyaj malzemeleri bedava gelmeye başladı. Kapının önünde duran dört tekerlekli bir makinaya bukadar ilgi şaşırtıyor beni. 

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı:

Sizleri görünce hanımın aldığı makyaj malzemeleri bedava gelmeye başladı. Kapının önünde duran dört tekerlekli bir makinaya bukadar ilgi şaşırtıyor beni. 

Gerek yok boşver abi :D Rize zaten nemli, ne yapsan yaramıyor :zha: 

Yanıtlama zamanı:

Gerekli gereksiz tartışması sürer. Bazısı istasyona girer köpüğü sıkar. Fırçalar suyu basar. Bazısı milyar harcar özel kurulama bezi alır. Çift kova eldiven yapar. En son 100gr.ına 40₺ verdiği gtechnic c3v2 ismini bile bilmediğimiz vaxını sürer. Göreceli bir kavram. Ama 3. Yıl sonra bile aldığı günkü gibi boya yüzeyi haresiz arabasından benim gibi mutlu olanda var. Biraz hobi olarakta bakmak gerekiyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.