Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Seramik Kaplama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Geçen  pazartesi aldığım aracıma sonax' ta seramik kaplama yaptırdım. İşlem 2 gün sürdü. Bugün teslim aldım parlaklığı güzel, koruması ve parlaklığının devamını zamanla göreceğiz. 3 yıl garanti verdiler her yıl ücretsiz bakım yapacaklar.

20160726_224033.jpg

20160726_224141.jpg

20160726_224308.jpg

20160726_191100.jpg

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 11,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yeni araba hevesi insana neler yaptırıyor. Güle güle kullanın. 

• 25 liradan 40 kere arabamı yıkatırım. ayda bir yıkatsam 40 ay hemen hemen 4 sene yapar benim için. yani tüm arabayı kullandığım süre boyunca yıkama masrafım olacaktır bu.   Ben şahsen bu uyg

• seramik kısmında pek ustalık bir şey yok, dikkat gerekli. hata olursa çok uğraştırıcı bir şey tabi ki o ayrı. ustalık öncesinde, yani pasta kısmında lazım. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1200 tl.:wacko:

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Sonax iyidir, parasıda ona göredir :)

Parlamış güzel :)

Sonax iyidir? Parasida ona goredir?

Yok artik...

Yanıtlama zamanı:

Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 saat önce, Özer Aksu said:

Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz

Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim. En azından bundan sonra yaptırmayı düşünenlere yol göstermesi açısından bilgilendirirseniz iyi olur kanaatindeyim.

--4 dakika sonra eklendi--
5 saat önce, Cem Boneval said:

Yeni araba hevesi insana neler yaptırıyor.

Güle güle kullanın. 

İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Daha önceki focusum beyaz renkti ve boya koruma uygulamaları yeterli diye düşünüyorum. Bu aracım koyu renk olduğu için böyle bir karar aldım. Koyu renk kılcal çizikler olsun, güneşin etkileri olsun daha çok etkileneceğini düşündüğüm için yaptırdım.

Yanıtlama zamanı:

Yaptıranların hepsi memnun. Temizlik açısından gayet de güzel birşey.

Yanıtlama zamanı:

gerekli gereksiz kısmı kişisel tercihtir ancak, sıfır olması bir şey değiştirmez. Esas sıfır için gerekli.

Yanıtlama zamanı:

En nihayetinde boyayı serleştiriyorsunuz. Bu belli bir süre sonra boyada çatlama yapabilir. Koruyalım derken güzelim boyanın canına okuyorlar. Gerekli gereksizi tartışacak değilim parası olan yaptırır ama benim seramik kaplama adı altında korumaya verecek param yok malesef.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu said:

En nihayetinde boyayı serleştiriyorsunuz. Bu belli bir süre sonra boyada çatlama yapabilir. Koruyalım derken güzelim boyanın canına okuyorlar. Gerekli gereksizi tartışacak değilim parası olan yaptırır ama benim seramik kaplama adı altında korumaya verecek param yok malesef.

boyayı sertleştirmek gibi bir durum söz konusu değil. Tüm boya koruma uygulamaları boya üzerinde katman oluşturur. Seramik diye geçen uygulamalarda da bu tabaka sert. Kalınlığı 1 mikron bile olmayan tabakanın çatlaması boyayı çatlatması mümkün değil.

Yanıtlama zamanı:

benim bir yerlerde okuduğuma göre belli sene sonra mesela 3 yıl sonra seramik kaplamanın yenilenmesi için eskisinin sökme işlemi varmış diye duydum. o yüzden uzak durdum.. cila gibi üstü üstüne yapılabiliniyorsa güzel bir ürün.

eskisin sökme işini araştırın derim kim yaptıracaksa..

bir ilaç ve polisaj makinası ile çıkarılıyormuş..polisajda ayrı bir tecrübe işi.. aynı yerde uzun süre tutulursa aşırı ısınma ve sonucunda vernik yanığı oluşabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.