Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201610 yıl comment_373338 Geçen pazartesi aldığım aracıma sonax' ta seramik kaplama yaptırdım. İşlem 2 gün sürdü. Bugün teslim aldım parlaklığı güzel, koruması ve parlaklığının devamını zamanla göreceğiz. 3 yıl garanti verdiler her yıl ücretsiz bakım yapacaklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201610 yıl comment_373342 Sonax iyidir, parasıda ona göredir Parlamış güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373375 9 saat önce, Orkun G said: 1200 tl. Yeni araba hevesi insana neler yaptırıyor. Güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373382 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Sonax iyidir, parasıda ona göredir Parlamış güzel Sonax iyidir? Parasida ona goredir? Yok artik... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373393 Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl Yazar comment_373420 4 saat önce, Özer Aksu said: Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim. En azından bundan sonra yaptırmayı düşünenlere yol göstermesi açısından bilgilendirirseniz iyi olur kanaatindeyim. --4 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, Cem Boneval said: Yeni araba hevesi insana neler yaptırıyor. Güle güle kullanın. İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Daha önceki focusum beyaz renkti ve boya koruma uygulamaları yeterli diye düşünüyorum. Bu aracım koyu renk olduğu için böyle bir karar aldım. Koyu renk kılcal çizikler olsun, güneşin etkileri olsun daha çok etkileneceğini düşündüğüm için yaptırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373423 4 saat önce, Özer Aksu said: Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz Yaptıranların hepsi memnun. Temizlik açısından gayet de güzel birşey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373424 4 saat önce, Özer Aksu said: Bu seramik kaplama boşa giden paradan başka birşey degil bence . Sıfır araç için gereksiz gerekli gereksiz kısmı kişisel tercihtir ancak, sıfır olması bir şey değiştirmez. Esas sıfır için gerekli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373426 En nihayetinde boyayı serleştiriyorsunuz. Bu belli bir süre sonra boyada çatlama yapabilir. Koruyalım derken güzelim boyanın canına okuyorlar. Gerekli gereksizi tartışacak değilim parası olan yaptırır ama benim seramik kaplama adı altında korumaya verecek param yok malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373428 Şimdi, Özer Aksu said: En nihayetinde boyayı serleştiriyorsunuz. Bu belli bir süre sonra boyada çatlama yapabilir. Koruyalım derken güzelim boyanın canına okuyorlar. Gerekli gereksizi tartışacak değilim parası olan yaptırır ama benim seramik kaplama adı altında korumaya verecek param yok malesef. boyayı sertleştirmek gibi bir durum söz konusu değil. Tüm boya koruma uygulamaları boya üzerinde katman oluşturur. Seramik diye geçen uygulamalarda da bu tabaka sert. Kalınlığı 1 mikron bile olmayan tabakanın çatlaması boyayı çatlatması mümkün değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201610 yıl comment_373434 benim bir yerlerde okuduğuma göre belli sene sonra mesela 3 yıl sonra seramik kaplamanın yenilenmesi için eskisinin sökme işlemi varmış diye duydum. o yüzden uzak durdum.. cila gibi üstü üstüne yapılabiliniyorsa güzel bir ürün. eskisin sökme işini araştırın derim kim yaptıracaksa.. bir ilaç ve polisaj makinası ile çıkarılıyormuş..polisajda ayrı bir tecrübe işi.. aynı yerde uzun süre tutulursa aşırı ısınma ve sonucunda vernik yanığı oluşabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın