Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 1.0l Ecoobost 125 Ps (170 Nm) Titanium

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanırım tamamen duygusal karoser tercihim :) belki de gereksiz bir davranıştı bunu kabul edebilirim.

İş gereği genelde Konyadayım ve yarın da gidiyorum orada varmış test edeceğim.Dizel biraz daha uygun olsaydı hiç alternatif araçlara bile yönelmeyecektim.Seviyorum Ford'u.Umarım sınırları zorlayarakta olsa dizelini alabilirim.

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 37
  • Görüntüleme 5,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Neden test etmenizde karoser seçimi önemli? Satıcı elinde olmayan arabayı satmak istemez ne marka olursa olsun. Otoparkında olsa satardı

• Selçuk GÜLTEKİN
    Selçuk GÜLTEKİN

Sanırım tamamen duygusal karoser tercihim  belki de gereksiz bir davranıştı bunu kabul edebilirim. İş gereği genelde Konyadayım ve yarın da gidiyorum orada varmış test edeceğim.Dizel biraz daha u

• Fındık motor hala geniş kitlelerin güvenini kazanamadı. Maalesef, çünkü sorun çıkartmayan ve görünüşte dayanıklı olacak bir motor.  Performansı ortalama, 1.0'a göre iyi, ama yüksek torklu di

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Test ettim,dizeline ve mavi renk olanına karar verdim.Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım.Herhangi bir gerekçe olmadan,üstelik her ay-her yıl en iyi personel seçilmeme rağmen sadece beni çıkarttılar.Tazminatımı da aldım ama uzun bir süre iş bulamazsam diye üzülerek erteledim abiler arabayı almayı. 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı:

Test ettim,dizeline ve mavi renk olanına karar verdim.Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım.Herhangi bir gerekçe olmadan,üstelik her ay-her yıl en iyi personel seçilmeme rağmen sadece beni çıkarttılar.Tazminatımı da aldım ama uzun bir süre iş bulamazsam diye üzülerek erteledim abiler arabayı almayı. 

Belki bilmiyorsundur diye bir not iliştirmek istedim buraya.

Eğer iş yerin 30 kişiden fazla çalışana sahipse ve sen haksız bir şekilde işten çıkartıldığını düşünüyorsan herhangi bir fesih sözleşmesine imza atmadan önce noterden ihtar çekip cevaba göre işe iade davası açabilirsin. Bu tip mahkemeler uzun sürse de çoğunlukla işten haksız çıkartılan çalışanın lehine sonuçlanır. İşveren duruma göre 4 bürüt + 4 net maaş çalışana ceza ödemek ile cezalandırılır ve çalışan işine geri döner. 

Eni sonu tatsız bir olay ama, geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı:

Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım

geçmiş olsun inş kısa zamanda bulabilirsiniz

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok teşekkürler abilerim ve arkadaşlar.Çok incesiniz.

Yasal haklarım veyahut yapmam gerekenler için yukarıda mesajıyla uyaran Servet abiye teşekkür ediyorum.Konuyla ilgili,olayı hazmettikten sonra girişimlerim olacak.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Selamlar arkadaşlar,abiler.Yeni bir iş ve mesleğimle alakası olmayan bir sektör.Çalışmaya başlayınca,kaldığım yerden devam etmeye de başladım.Bu konuyla alakalı olarak sormak istediğim,focus için aralık ayını beklersem daha iyi bir kampanya denk gelir mi?

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı:

Selamlar arkadaşlar,abiler.Yeni bir iş ve mesleğimle alakası olmayan bir sektör.Çalışmaya başlayınca,kaldığım yerden devam etmeye de başladım.Bu konuyla alakalı olarak sormak istediğim,focus için aralık ayını beklersem daha iyi bir kampanya denk gelir mi?

Hocam bu bilgiyi ancak sızıncı şeylerle bilirsek bilebiliriz. Elde kalan mal ile orantılıdır kampanya. Her sene aynı şartlar olacak diye bir şart yok.

Son 2 aydır zaten kampanya mevcut.

2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

"2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin. "

Bunu birkaç bayii söyledi.Hatta birisi kesin kalır 2016 model dedi.Peki 2016 model almayı mantıklı buluyor musunuz? Alınır mı? 5/6 yıl kullanmayı planlıyorum.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı:

Bunu birkaç bayii söyledi.Hatta birisi kesin kalır 2016 model dedi.Peki 2016 model almayı mantıklı buluyor musunuz? Alınır mı? 5/6 yıl kullanmayı planlıyorum.

2017 modelin donanımı ve fiyatı açıklanınca siz karşılaştırıp karar verirsiniz artık. 

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Selçuk GÜLTEKİN yazdı:

Fiyat makulse alınabilir elbette niye alınmasın. Karpuz değil bu sonuçta bekleyince bozulsun.  :) Trafiğe çıkış tarihi de 2017 olacak sonuçta.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

biz aldık zamanında 1 ayla araba 1 yıl eskiyor, ama satarken bir bilene, biniciye satarsan sıkıntı olmaz hele 5-6 yıl binilecekse

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.