Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk GÜLTEKİN

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selçuk GÜLTEKİN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Fiesta Titanium
  • Meslek:
    Satış-Paz.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Selçuk GÜLTEKİN's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Çok teşekkür ediyorum abi çok sağ ol. --3 dakika sonra eklendi-- Yorumlar için teşekkürler. 2017 donanım ve fiyatları değerlendiriyor,duruma göre 2016 alıyorum.Gelişmelerden bilgiler aktaracağım. Bu arada konuyla alakalı değil ama Focus almış kadar mutluyum,hatta daha fazlası. Napoli 2-3 Beşiktaş
  2. "2017 yılında, 2016 modellerde (kaldıysa) indirim olur ama o kesin. " Bunu birkaç bayii söyledi.Hatta birisi kesin kalır 2016 model dedi.Peki 2016 model almayı mantıklı buluyor musunuz? Alınır mı? 5/6 yıl kullanmayı planlıyorum.
  3. Selamlar arkadaşlar,abiler.Yeni bir iş ve mesleğimle alakası olmayan bir sektör.Çalışmaya başlayınca,kaldığım yerden devam etmeye de başladım.Bu konuyla alakalı olarak sormak istediğim,focus için aralık ayını beklersem daha iyi bir kampanya denk gelir mi?
  4. Çok teşekkürler abilerim ve arkadaşlar.Çok incesiniz. Yasal haklarım veyahut yapmam gerekenler için yukarıda mesajıyla uyaran Servet abiye teşekkür ediyorum.Konuyla ilgili,olayı hazmettikten sonra girişimlerim olacak.
  5. Test ettim,dizeline ve mavi renk olanına karar verdim.Bugün yarın alıyordum işten çıkartıldım.Herhangi bir gerekçe olmadan,üstelik her ay-her yıl en iyi personel seçilmeme rağmen sadece beni çıkarttılar.Tazminatımı da aldım ama uzun bir süre iş bulamazsam diye üzülerek erteledim abiler arabayı almayı.
  6. Sanırım tamamen duygusal karoser tercihim belki de gereksiz bir davranıştı bunu kabul edebilirim. İş gereği genelde Konyadayım ve yarın da gidiyorum orada varmış test edeceğim.Dizel biraz daha uygun olsaydı hiç alternatif araçlara bile yönelmeyecektim.Seviyorum Ford'u.Umarım sınırları zorlayarakta olsa dizelini alabilirim.
  7. Merhaba abilerim.Henüz Opel e gidemedim Astra ya bakmak için ancak Fordda bir satış temsilcisi tarafından 1.0 yerine dizele yönlendirildim.Ancak test etmedim çünkü sedan vardı hatchback yoktu.Yani dediğiniz gibi 1.0 kendini kabullendirememiş görünüyor.
  8. Pekala 1.5 dizel Style veya bahsettiğim Astra ile alakalı harekete geçeceğim.Gelişmelerden haberdar edeceğim.İlgilerinize teşekkürler abilerim.
  9. Şirket araçları sırasıyla Fiesta-Astra Sedan-Şu an Fluence. Bu arada Astra hb çok yakışıklı.Test etmeye niyetlendiğim oldu ama kısmet olmadı henüz abi. Acaba Titanium yerine Style dizel alıp tüm soru işaretlerini silsem mi bilemedim.Titanium benzinli ve dizel arasındaki fark 7-8 bin civarı olsaydı hiç düşünmez alırdım.Dolayısıyla dediğiniz gibi dezavantajı. Golf malûmunuz Dsg sıkıntısı var korkutmuyor değil.Birkaç güne kadar Yeni Astra HB 1.4 Benzinli 150 HP AT6 S&S Dynamic 79.700 bu aracı incelemeye gitme kararı aldım.
  10. Cem bey yorum için teşekkürler 1.4 Tsi Golf alın tavsiyesi ile son bir kaç gündür sıklıkla karşılaşıyorum.Yorumlarınız fikirlerimi netleştiriyor.
  11. Performansı hakkında merak ettiklerim var açıkcası.Kullandığım şirket araçlarım hep dizel olduklarından performans sıkıntısı yaşamadım. Kendi aracım 1.4 otomatik Fiesta ve atmosferik motorlu araçları sevmiyorum.Focus un da dizel farkı çok yüksek o yüzden benzinli almayı mantıklı buldum. Ecoboost un kullanıcısı çok az olduğundan kaygılarım var.
  12. Merhabalar herkese iyi günler diliyorum.Bu aracı düşünüyorum ancak sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.Forumda 1.0 Ecoboost ile alakalı her şeyi okudum hemen hemen ancak yine de başlık açma gereği duydum.Yorumlarınız benim için kıymetli ve şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.