Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368683 Benim focus 3 de direksiyonunda nikelaj ve tuşlar yok. Ben de bu yüzden tuşlu ve nikelajlı airbag aldım. Airbagciye taktırdım ancak tuşlar çalışmadı. Bunu daha önce yapan veya yolunu bilen var mı? Haziran 20, 201610 yıl Akın Ç. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368684 Daha önce hiç mi tuş yoktu? En azından radyo kumandasının tuşları olması lazım. Tuşların işlevsel olması için tesisat da gerekir. Cruise control konularını bir inceleyin derim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl Yazar comment_368685 evet hiç tuş yok. zaten istediğim de sadece radyo kumanda tuşlarının çalışması. galiba tesisat yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368692 Siz bir resim cekin airbagi sokup ve soketleri biz size soyelrin nasil olacagini ya da olabilitesi varmi diye? Murat hocanin dedigi gibi CC ekleme konusunu okuyun fikir edinirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl Yazar comment_368760 soketlerde sorun yok zaten iki soket var. CC ekleme konusunda olduğu gibi yazılımla ilgili bişeyler mi lazım acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368761 Ustad resim olmadan ben pek yardimci olamiyacam. Cunku girişlere bakmak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl Yazar comment_368763 Girişlerde sorun yok. az önce cc ekleme konusundaki videoyu izledim, girişler aynı. focccus programından bir şeyleri aktif etmek mi gerekiyor acaba? ( direksiyonu ben açmadım.açabilir miyim bilmiyorum? o yüzden resim koyamıyorum.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368789 8 saat önce, Akın Ç. said: Benim focus 3 de direksiyonunda nikelaj ve tuşlar yok. Ben de bu yüzden tuşlu ve nikelajlı airbag aldım. Airbagciye taktırdım ancak tuşlar çalışmadı. Bunu daha önce yapan veya yolunu bilen var mı? Sizin araç focus 3 comfort donanım sanırım ilk gelen focus 3 serilerinden TR'ye çok az geldi ve sonra bu donanımı getirmediler ,comfort donanımlarda direksiyon bom boş hiç bir tuş yok arabada bom boş bir çok donanım yok kapı kolları bile gövde rengi değil sonradan özellikleri ekletmeninde zor olacağını düşünüyorum Yani arabanın orijinal fabrika çıkış hali direksiyon ve araba boş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368791 3 saat önce, Akın Ç. said: Girişlerde sorun yok. az önce cc ekleme konusundaki videoyu izledim, girişler aynı. focccus programından bir şeyleri aktif etmek mi gerekiyor acaba? ( direksiyonu ben açmadım.açabilir miyim bilmiyorum? o yüzden resim koyamıyorum.) Bununla ilgili bir ayar var, buradan açmak gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl Yazar comment_368802 Evet araç comfort. Ayar 187 mi sadece? Aradığım cevabı verdiğiniz için( murat kavuk) çok teşekkür ederim. En kısa zamanda deneyeceğim , inşallah işe yarar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl comment_368903 malum sitedeki ilanlardan bakıp buldum benzer bir araç, tuşlu görünüme alışık olunca pek garip geldi. kanım dondu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın