Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90304 focusun cam mekanizmasında eliniz cam arasında sıkışmaz cam tekrar aşağıya iner Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90309 Sunroof ta da böylemidir acaba, hani camlar sıkıştırmıyor ya. Geçen bizim yeğen kafasını çıkarmış, aklıma geldi de, Allah korusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90311 Evet söylendiği gibi kapıyı açtığınız da son buluyor...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90315 walla ben tam camı kapatırken kontağı da kapatmış bulundum birkaç kez, hiç de öyle 10-15 sn filan devam etmiyor.. tak diye kesiliyor camların kapanması.. acaba kapama tuşuna birkez daha mı basmak gerekiyor ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90347 Sunroof ta da böylemidir acaba, hani camlar sıkıştırmıyor ya. Geçen bizim yeğen kafasını çıkarmış, aklıma geldi de, Allah korusun. Dene Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90360 Özellikle yazın çok işe yarayan bir özellikte ben söyliyeyim bilmeyenler için. Kumandadan aracı açma tuşuna basılı tutun camlar açılsın ve aynen kapamaya basılı tutun cam lar kapansın Önceki aracımda bu özellik olduğu halde bilmediğim için 1 sene kullanmamıştım bu özelliği Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90361 god=ölümsüz bune gamecheats gibi..üç kere focus diye bağırın kapılar otomatik kapanıyormuş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90363 en büyük tüyo benden, bütün arabalarda işe yarıyor denenmiştir, garantili.. direksiyonu sağa çevirince sağa gidiyor, sola çevirince sola gidiyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90365 en büyük tüyo benden, bütün arabalarda işe yarıyor denenmiştir, garantili.. direksiyonu sağa çevirince sağa gidiyor, sola çevirince sola gidiyor... Geri geri farkeder yalnız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90379 Geri geri farkeder yalnız. yoo yine aynı.. aracın hareket ettiği yönün baktığı kısmı direksiyonu çevirdiğin tarafa gidiyor... denendi, garantili Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90385 yoo yine aynı.. aracın hareket ettiği yönün baktığı kısmı direksiyonu çevirdiğin tarafa gidiyor... denendi, garantili Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90387 çok mu deneysel bir anlatım oldu? meali: geri de gitsen ileri de gitsen direksiyonu çevirdiğin tarafa gidiyor araç... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90436 otomatik park açık kalmış manuel park ederken park sensörleri çalışmıyor. geçenlerde böyle bir durumda geri geri giderken hiç uyarı gelmedi araç pat diye durdu. vurdum mu diye baktım hiç bir iz yoktu. acaba diyorum citysafe modu geri geri giderken de mi çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90441 otomatik park açık kalmış manuel park ederken park sensörleri çalışmıyor. geçenlerde böyle bir durumda geri geri giderken hiç uyarı gelmedi araç pat diye durdu. vurdum mu diye baktım hiç bir iz yoktu. acaba diyorum citysafe modu geri geri giderken de mi çalışıyor. Sizin arka camda sensör varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90444 otomatik park açık kalmış manuel park ederken park sensörleri çalışmıyor. geçenlerde böyle bir durumda geri geri giderken hiç uyarı gelmedi araç pat diye durdu. vurdum mu diye baktım hiç bir iz yoktu. acaba diyorum citysafe modu geri geri giderken de mi çalışıyor. güzel soru Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın