Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Araç çalışıyorken Bagaj Kapağının Kilidini Açma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
21 saat önce, Alperen G. said:

Elektrikli bagaj kapagi olunca en buyuk korkum guvenlik gorevlisinin kapatma tusunu gormeyip elle zorlayarak kapatmaya calismasi. Neyse ki hic oyle yapan denk gelmedi.

:smiley2k: havan batsın ^_^

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• istinye otokoçtan çıkmışım, istinye parkta bir yemek yiyelim dedik hanımla... o otopark kapısındaki salaklıklarımızı, maymunluklarımızı anlatamam  güvenlikler bana gülüyor ben arabaya gülüyorum S

• Zaman zaman ben bile bagaja koyduklarımı bulamıyorum, benim bagajda birşey bulabilecek güvenlik görevlisi K-9 sertifikası alır.   Ben de P ye almadan açmıyor anahtardan, P ye alıp iki kere

• Nioahahahahha...

Yanıtlama zamanı:
On 6/19/2016 at 11:34, Alperen G. said:

Elektrikli bagaj kapagi olunca en buyuk korkum guvenlik gorevlisinin kapatma tusunu gormeyip elle zorlayarak kapatmaya calismasi. Neyse ki hic oyle yapan denk gelmedi.

Böyle yapınca bir şey oluyor mu?

geçen showroom'da kimleydi hatırlamıyorum aynısını yaptık bir şey olmadı. hatta ortasında aa tuşu varmış diyip tuşa bastık durdu tekrar aç kapa yaptık yanlış hatırlamıyorsam.

Teorik olarak kapanırken yarıda kalınca bir şey olmuyorsa baştan darlayınca da olmasa gerek.

Bir buluşmaya gel de deniyek detaylı olarak nasılsa garantisi var :kıhkıh: :P

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mertcan Çelik said:

geçen showroom'da kimleydi hatırlamıyorum aynısını yaptık bir şey olmadı. hatta ortasında aa tuşu varmış diyip tuşa bastık durdu tekrar aç kapa yaptık yanlış hatırlamıyorsam.

Teorik olarak kapanırken yarıda kalınca bir şey olmuyorsa baştan darlayınca da olmasa gerek.

bişey olmaz, @Alperen G. abi hava atıyo :D ama bizimkilerde panik modda. Geçenlerde avmye girerken babam inip söyle bile demişti :D 

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mertcan Çelik said:

Teorik olarak bir şey olmuyor. Zaten kitapçıkta da yazıyor elle açıp kapayabilirsiniz diye. Bagaj kapağı yükseklik ayarı yaparken de elle poziyonu ayarlıyoruz.

Ancak, güvenlik görevliler malum bu işi prosedür gereği yapıyorlar. Kapağı, anında açıp, anında kapamaya çalışıyorlar. O nedenle kıllanmamak elde değil. Gerçi 3 yıl olacak yakında, daha hiçbirine bu hareketi yaptırmadım :) 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk said:

Gerçi 3 yıl olacak yakında, daha hiçbirine bu hareketi yaptırmadım :)

zaman hızlı geçiyor!!! bi an abi yanlış yazdın heralde dicektim sonra hatırladım ki bende muayene randevusu aldım :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.