Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368636 21 saat önce, Alperen G. said: Elektrikli bagaj kapagi olunca en buyuk korkum guvenlik gorevlisinin kapatma tusunu gormeyip elle zorlayarak kapatmaya calismasi. Neyse ki hic oyle yapan denk gelmedi. havan batsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368638 havan batsın [emoji5] Nioahahahahha... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368738 On 6/19/2016 at 11:34, Alperen G. said: Elektrikli bagaj kapagi olunca en buyuk korkum guvenlik gorevlisinin kapatma tusunu gormeyip elle zorlayarak kapatmaya calismasi. Neyse ki hic oyle yapan denk gelmedi. Böyle yapınca bir şey oluyor mu? geçen showroom'da kimleydi hatırlamıyorum aynısını yaptık bir şey olmadı. hatta ortasında aa tuşu varmış diyip tuşa bastık durdu tekrar aç kapa yaptık yanlış hatırlamıyorsam. Teorik olarak kapanırken yarıda kalınca bir şey olmuyorsa baştan darlayınca da olmasa gerek. Bir buluşmaya gel de deniyek detaylı olarak nasılsa garantisi var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368740 1 dakika önce, Mertcan Çelik said: Böyle yapınca bir şey oluyor mu? geçen showroom'da kimleydi hatırlamıyorum aynısını yaptık bir şey olmadı. hatta ortasında aa tuşu varmış diyip tuşa bastık durdu tekrar aç kapa yaptık yanlış hatırlamıyorsam. Teorik olarak kapanırken yarıda kalınca bir şey olmuyorsa baştan darlayınca da olmasa gerek. Bir buluşmaya gel de deniyek detaylı olarak nasılsa garantisi var bişey olmaz, @Alperen G. abi hava atıyo ama bizimkilerde panik modda. Geçenlerde avmye girerken babam inip söyle bile demişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368743 1 dakika önce, Mertcan Çelik said: Böyle yapınca bir şey oluyor mu? geçen showroom'da kimleydi hatırlamıyorum aynısını yaptık bir şey olmadı. hatta ortasında aa tuşu varmış diyip tuşa bastık durdu tekrar aç kapa yaptık yanlış hatırlamıyorsam. Teorik olarak kapanırken yarıda kalınca bir şey olmuyorsa baştan darlayınca da olmasa gerek. Bir buluşmaya gel de deniyek detaylı olarak nasılsa garantisi var Teorik olarak bir şey olmuyor. Zaten kitapçıkta da yazıyor elle açıp kapayabilirsiniz diye. Bagaj kapağı yükseklik ayarı yaparken de elle poziyonu ayarlıyoruz. Ancak, güvenlik görevliler malum bu işi prosedür gereği yapıyorlar. Kapağı, anında açıp, anında kapamaya çalışıyorlar. O nedenle kıllanmamak elde değil. Gerçi 3 yıl olacak yakında, daha hiçbirine bu hareketi yaptırmadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368746 Şimdi, Murat Kavuk said: Gerçi 3 yıl olacak yakında, daha hiçbirine bu hareketi yaptırmadım zaman hızlı geçiyor!!! bi an abi yanlış yazdın heralde dicektim sonra hatırladım ki bende muayene randevusu aldım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın