Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dönüş çapı Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aynı konudan ben de dertliyim, konuyu görünce atladım.

Aldığım gün bu araba dönmüyor demiştim, halen de dönmüyor. Farklı arabalarda tek hamleyle döndüğüm yerlerde çift hamle yapmak zorunda kalıyorum. Bir yerden sonra kabullendim ama park yerinden filan çıkarken sinir bozuyor.

Ama bütün focuslar böyle diye düşünüyordum ben.

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 16,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hiç ölçümleme yapmadım ama kendi aracımda yazlığın önündeki yolda u yapmak istediğimde iki manevra yapmam gerekiyor, hafifçe geri alıp tekrar ileri şeklinde. Arkadaşımın dizel otomatiği ile tek seferd

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... kolay.   Dönüş çapı hesaplamasına : Ackermann Açısı / Yönlendirilmesi deniyor.     Kabaca pin tarafında bir derecelik kısıt lastik temel pozisyonunda 6+ derece düşükl

• Bugün, @Yahya Akman ve @Semih O. nun arabasına baktım onların direksiyonuda Doğan abininki kadar dönüyor. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Yakup Çağatay said:

Hatchback mi araç?

Evet

Yanıtlama zamanı:
On 03.06.2016 at 11:04, Kaan Yagizer said:

... fotoğraftan teşhis koyabilsem üüüüühüüü :) paraya para demem yahu ...

Stoperin amacı lastiğin davlumbaza vurmasını engellemek değil, direksiyon kutusunu korumak ... peki benim aracımda "stoper" var mı? ... bilmem? kaldırıp bakmak lazım ... "stoper"i sökebilir miyim? ...hayır, sen sökemezsin. Öyle iki dakikalık iş değil yani...

Bu bizim arabayı lifte çıkarttığımızda kolayca görebileceğimiz bir şey mi? ya da görmemiz için neyi sökmek gerek?

sökemeyecek olsak da en azından emin olalım da söktürecek bir yer ararız en kötü

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar said:

Anlamadım Yahya abininki üzerine yazdığın mesajı. 

İkinizinde hb ve dizel biri diğerini tutmuyor vs vs böyle eşit şartlarda ilk kıyaslama olmadı mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Yakup Çağatay said:

İkinizinde hb ve dizel biri diğerini tutmuyor vs vs böyle eşit şartlarda ilk kıyaslama olmadı mı?

Evette (arabayı döndürmedik bu arada direksiyon ne kadar dönüyo diye baktım sadece) dizel hb vs ayrımı yok dönmeyenlerin bi sorunu olduğu zaten belliydi diyorum

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

İs çıkış saatine geldi biraz senin durum test edemeden aldın aracı .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
10 dakika önce, Özer Aksu yazdı:

İs çıkış saatine geldi biraz senin durum test edemeden aldın aracı .

Almadım ki :D 

bindim arabaya çevirdim direksiyonu yine böyle:

Untitled-1.jpg

Mehmet abiye söyledim, baya şaşırdı nasıl olsa sıfır parça taktık diye denemedik dedi, Savaş ustayla Emrah ustayı çağırdı gösterdi, onlar önceden bu kadarda dönmüyordu dedi, fotoğrafları ve Mehmet abinin arabayı gösterdik bi daha şaşırdılar :) Mehmet abi, sabah tekrar gel dedi, sabah bi daha uğraştırma kuryeyi ver dedim bıraktım. Bugün gittim ayar mayar bişeyler yapmışlar, biraz daha dönüyor ama yine soldaki kadar değil, bu kadar oluyo bi sorun/neden bulamadık dediler. Mehmet abi otosana soracak tekrar.

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Ozan Kar yazdı:

Almadım ki :D 

bindim arabaya çevirdim direksiyonu yine böyle:

Mehmet abiye söyledim, baya şaşırdı nasıl olsa sıfır parça taktık diye denemedik dedi, Savaş ustayla Emrah ustayı çağırdı gösterdi, onlar önceden bu kadarda dönmüyordu dedi, fotoğrafları ve Mehmet abinin arabayı gösterdik bi daha şaşırdılar :) Mehmet abi, sabah tekrar gel dedi, sabah bi daha uğraştırma kuryeyi ver dedim bıraktım. Bugün gittim ayar mayar bişeyler yapmışlar, biraz daha dönüyor ama yine soldaki kadar değil, bu kadar oluyo bi sorun/neden bulamadık dediler. Mehmet abi otosana soracak tekrar.

İsimler yabancı değil sanki, şahsuvara mı geldin dün?

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.