Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366298 Aynı konudan ben de dertliyim, konuyu görünce atladım. Aldığım gün bu araba dönmüyor demiştim, halen de dönmüyor. Farklı arabalarda tek hamleyle döndüğüm yerlerde çift hamle yapmak zorunda kalıyorum. Bir yerden sonra kabullendim ama park yerinden filan çıkarken sinir bozuyor. Ama bütün focuslar böyle diye düşünüyordum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201610 yıl comment_366337 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Hatchback mi araç? Evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201610 yıl comment_366427 On 03.06.2016 at 11:04, Kaan Yagizer said: ... fotoğraftan teşhis koyabilsem üüüüühüüü paraya para demem yahu ... Stoperin amacı lastiğin davlumbaza vurmasını engellemek değil, direksiyon kutusunu korumak ... peki benim aracımda "stoper" var mı? ... bilmem? kaldırıp bakmak lazım ... "stoper"i sökebilir miyim? ...hayır, sen sökemezsin. Öyle iki dakikalık iş değil yani... Bu bizim arabayı lifte çıkarttığımızda kolayca görebileceğimiz bir şey mi? ya da görmemiz için neyi sökmek gerek? sökemeyecek olsak da en azından emin olalım da söktürecek bir yer ararız en kötü Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201610 yıl Yazar comment_366437 Bugün, @Yahya Akman ve @Semih O. nun arabasına baktım onların direksiyonuda Doğan abininki kadar dönüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201610 yıl comment_366442 @Yahya Akman işi bozuyor şuan... Onunki düzgün ise o zaman diğerleri problemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201610 yıl Yazar comment_366458 3 saat önce, Yakup Çağatay said: @Yahya Akman işi bozuyor şuan... Onunki düzgün ise o zaman diğerleri problemli. Sen hb için fabrika verisi yanlış diye mi düşünüyordun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366466 6 saat önce, Ozan Kar said: Sen hb için fabrika verisi yanlış diye mi düşünüyordun ? Cıks, Mert'in ki onu doğrulamıştı ya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl Yazar comment_366481 3 saat önce, Yakup Çağatay said: Cıks, Mert'in ki onu doğrulamıştı ya. Anlamadım Yahya abininki üzerine yazdığın mesajı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366482 Şimdi, Ozan Kar said: Anlamadım Yahya abininki üzerine yazdığın mesajı. İkinizinde hb ve dizel biri diğerini tutmuyor vs vs böyle eşit şartlarda ilk kıyaslama olmadı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl Yazar comment_366483 Şimdi, Yakup Çağatay said: İkinizinde hb ve dizel biri diğerini tutmuyor vs vs böyle eşit şartlarda ilk kıyaslama olmadı mı? Evette (arabayı döndürmedik bu arada direksiyon ne kadar dönüyo diye baktım sadece) dizel hb vs ayrımı yok dönmeyenlerin bi sorunu olduğu zaten belliydi diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl Yazar comment_386895 direksiyon kutusu değişti ancak sorun devam ediyor. ustalar sorun bulamadı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl comment_386900 İs çıkış saatine geldi biraz senin durum test edemeden aldın aracı . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 20169 yıl Yazar comment_386901 10 dakika önce, Özer Aksu yazdı: İs çıkış saatine geldi biraz senin durum test edemeden aldın aracı . Almadım ki bindim arabaya çevirdim direksiyonu yine böyle: Mehmet abiye söyledim, baya şaşırdı nasıl olsa sıfır parça taktık diye denemedik dedi, Savaş ustayla Emrah ustayı çağırdı gösterdi, onlar önceden bu kadarda dönmüyordu dedi, fotoğrafları ve Mehmet abinin arabayı gösterdik bi daha şaşırdılar Mehmet abi, sabah tekrar gel dedi, sabah bi daha uğraştırma kuryeyi ver dedim bıraktım. Bugün gittim ayar mayar bişeyler yapmışlar, biraz daha dönüyor ama yine soldaki kadar değil, bu kadar oluyo bi sorun/neden bulamadık dediler. Mehmet abi otosana soracak tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386911 8 saat önce, Ozan Kar yazdı: Almadım ki bindim arabaya çevirdim direksiyonu yine böyle: Mehmet abiye söyledim, baya şaşırdı nasıl olsa sıfır parça taktık diye denemedik dedi, Savaş ustayla Emrah ustayı çağırdı gösterdi, onlar önceden bu kadarda dönmüyordu dedi, fotoğrafları ve Mehmet abinin arabayı gösterdik bi daha şaşırdılar Mehmet abi, sabah tekrar gel dedi, sabah bi daha uğraştırma kuryeyi ver dedim bıraktım. Bugün gittim ayar mayar bişeyler yapmışlar, biraz daha dönüyor ama yine soldaki kadar değil, bu kadar oluyo bi sorun/neden bulamadık dediler. Mehmet abi otosana soracak tekrar. İsimler yabancı değil sanki, şahsuvara mı geldin dün? Ekim 30, 20169 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın