Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Silecek Hareketi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Silecekler işini bitirdikten sonra sol silecek tam yerine oturmuyor ve tekrar  3-5mm hareket edip yerine oturuyor. Bu normal mi sizce? 

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Yağmur sensörü varsa araçta normal bir durum . Bizde de o şekilde . 

Yanıtlama zamanı:

Amaç silecek yolunu kısaltmak, enerji tüketimini azaltmak ve tepki süresini hızlandırmak.

Yağmur devam ediyorsa hazır konumda bekliyorlar, kesilirse park ediyorlar.

Bu arada ikisi de hafif yukarıda kalıyor, siz sadece solu görüyorsunuz. 

Yanıtlama zamanı:

F3 en hoşuma giden mini detaylardan biriydi; "ben işimi bilirim" havası katıyordu araca :lol: (feci kişiselleştirmiştim F3'ümü, evet, ne var?)

Yanıtlama zamanı:

Sanki bir damla düştüğü anda hemen silecekmiş gibi tetikte duruyor [emoji1] bazen bütün cam kaplanmasına rağmen silmiyor [emoji1]

Yanıtlama zamanı:

Ben ilk karşılaştığımda sağa çekip baktımdı silecekler kayboldu diye [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Yanıtlama zamanı:
On 06.05.2016 at 12:22, Doğan Kurban said:

Ben ilk karşılaştığımda sağa çekip baktımdı silecekler kayboldu diye emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Kaputun altına mı kaçmış

Yanıtlama zamanı:
On Friday, May 06, 2016 at 11:04, Ramazan V. said:

Sanki bir damla düştüğü anda hemen silecekmiş gibi tetikte duruyor emoji1.png bazen bütün cam kaplanmasına rağmen silmiyor emoji1.png

Bende anlamış değilim güya fasılalı sensörlü silecek, dediğiniz gibi bazen cam yağmur damlasından gözükmüyor ama bizim sileceklerin umrunda değil. Bundan önceki aracımda gerćekten ćok hassas bir şekilde çalışmaktaydı. Enteresan.

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Faruk Çelik said:

Bende anlamış değilim güya fasılalı sensörlü silecek, dediğiniz gibi bazen cam yağmur damlasından gözükmüyor ama bizim sileceklerin umrunda değil. Bundan önceki aracımda gerćekten ćok hassas bir şekilde çalışmaktaydı. Enteresan.

Hem fasilali, hem sensorlu. Fakat sensor ayari ayar kolunun ustundeki zamazingoyu ileriye dogru cevirince calisiyor. Ayarlamazsaniz sadece fasilali calisiyor. Aletin bir sucu yok. Ayrica bazi durumlarda arabanin hizi da etken. Dururken silmeye cabalamiyor, ama hizlaninca eyvah bizim patron yolu goremeyecek diye cirpiniyor gariban. Saygi gosterin elemana cok cabaliyor aslinda.

Yanıtlama zamanı:

Silecek kolunu bir tık aşağı çekip kapatırsanız, olmaz.  Açıkken bir süre tetikte bekler silme işleminden sonra 

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benim en sevdiğim de silecekleri alt üst ters koymak. Çok havalı oluyor. Bir keresinde bir arkadaşım noluyor yahu dedi. Dedim araba düzeni seviyo silecekleri kafasına göre düzeltiyor :D

Yanıtlama zamanı:

Yok ya sensör devredeyken, yani silecekler ateş eder pozisyonda beklerken de aynı cam bildiğin yağmur damlasından gözükmüyor ama banamısın demiyor. Tabi bunu herzaman yapmıyor. Ben manuele alıp tekrar oto. çekince ateşe devam ediyor. Ben fazla takılmıyorum. Tadını ćıkarmaya devam.

1v1BaA.jpg

http://hizliresim.com/1v1BaA

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.