Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366578 3 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Ne alaka şimdi? Sebep oluyorsunuz çalmalarına Dürüst iş yapanlara destek olunki onları kaybetmeyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366583 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Sebep oluyorsunuz çalmalarına Dürüst iş yapanlara destek olunki onları kaybetmeyelim Yanlış düşünüyorsun. Senin mantığına göre çıkmacıların hepsi öyle olurdu o zaman. Dürüstlük birincil ilke olmalı Tabiki de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366585 2 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Yanlış düşünüyorsun. Senin mantığına göre çıkmacıların hepsi öyle olurdu o zaman. Sana göre yanlış abi bana göre doğru Çıkmacıya da git demedim ki zaten Hem çıkmacı demek çalıntı demek değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366586 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Sana göre yanlış abi bana göre doğru Çıkmacıya da git demedim ki zaten Bunun sana göre bana göresi olmaz. Çalmalarına sebep olmak cümlesi tamamen yanlış... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366589 Tamam bence doğru ki söyledim Niye görüşe saygı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366593 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Tamam bence doğru ki söyledim Niye görüşe saygı yok. Sen doğru olduğunu düşünüyorsun. Görüşlere saygı olmalı evet, Ben niye sana buradan laf anlatmaya çalışıyorum ki Sen bu hafta bi yanıma gel bakiim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366598 Sen doğru olduğunu düşünüyorsun. Görüşlere saygı olmalı evet, Ben niye sana buradan laf anlatmaya çalışıyorum ki [emoji4] Sen bu hafta bi yanıma gel bakiim [emoji4] Kürek sapı var mı abi? Anca paklar yakubu [emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366601 Yalnız kürek sallamayana kürek göstermek olmaz Şiddet ve yasakçı zihniyete gülüp geçmeyeceğiz Gençlik Geliyor! Kişi eğer nerden geldiği hakkında fikri varsa sebep olur ,bir yere kadar direnmekten zarar gelmez.Her şey para mı? breh breh. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370292 Aşağıdaki ürün şu ana kadar gördüğüm en iyi çözüm. Gündüz ledi, angeleye, sis farı. 3 in 1.. http://s.aliexpress.com/qmIB7zye Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201610 yıl comment_371701 montajını yapıp deneyen var'mı acaba çok şık duruyorlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın