Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 5, 2016 Ford Fusion (Mondeo) artık kendi kendine duruyor ve yeniden hareket ediyor ayrıca Amerika’da bu özelliği sunan ilk Ford. Detaylar: http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-fusion-adaptif-hiz-sabitleme-sistemi/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Adaptif hız sabitleme böylece daha güzel olmuş .mükemmel olmazsa olmaz bir özellik hele ki istanbul çilesine birebir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2016 2 saat önce, Özer Aksu said: Adaptif hız sabitleme böylece daha güzel olmuş .mükemmel olmazsa olmaz bir özellik hele ki istanbul çilesine birebir. ben a3te denedim ve pek başarılı bulmadım, öndeki ile mesafeyi en aza getirsem bile araya insanlar girebiliyor bu durumda da tekrar duruyor. yani o gitsin ben keyfime bakayım mantığı ile kullanılırsa trafikte geçen süreyi epey arttırabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Polo da her fırsatta hatta şehir içi sayılabilecek bulvarlarda ACC kullanıyorum ve beklenenin üstünde başarılı ve keyifli, Ozan bir gün ayarlayalımda yanımda copilot koltuğunda bir bak @Ozan Kar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 ben bunu insignia da test etmiştim istanbul için olmazsa olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Manuel araçlarda sunuluyor mu ?bizim focuslara Ruslar yapmıştı . Kamera buton sensör dışında ne gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Olmaz. En azından böylesi olmaz kendi durup kalkıyor malum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Olmaz. En azından böylesi olmaz kendi durup kalkıyor malum. bundan daha iyisini yapmış mondeo azcık geçte kalsa, hiç olmamasından iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 3 dakika önce, Olcay Sert said: bundan daha iyisini yapmış mondeo azcık geçte kalsa, hiç olmamasından iyidir. Adaptif C.C. uzunca süredir Mondeo'da var hatta Focus'ta da var Ama bizde şuan yok. Eski kasa Mondeo'da sanırım opsiyon olarak vardı.(TR için yine) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Adaptif C.C. uzunca süredir Mondeo'da var hatta Focus'ta da var Ama bizde şuan yok. Eski kasa Mondeo'da sanırım opsiyon olarak vardı.(TR için yine) işte gerçek sıkıntı burda "varmış gibi yapmakta". kardeşim sen paketini yap bekleme süresini söyle isteyen alsın, hiç değilse "arabanın fulunu aldım aaa bunlar amerikada var ama burda yok" olmasın. miss gibi ecoboost motorun var hala ATmosferik nedir. hadi herşeyi geçtim focus benzinli otomatikte neden otomatik park yok dizel de varda (ekim 2015). umarım bunları sonraki araçlarda uygularlar sadece filo bazlı düşünmemek lazım. focusu almadan önce benim gözümdede focus sedana binen kesin şirket arabası diyordum kullanmaya başlayınca daha çok kullanıcı dostu geldi bi kat sevdirdi kendini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2016 1 saat önce, Yakup Çağatay said: Adaptif C.C. uzunca süredir Mondeo'da var hatta Focus'ta da var Ama bizde şuan yok. Eski kasa Mondeo'da sanırım opsiyon olarak vardı.(TR için yine) Evet Yakup Bey benim mondeo da mevcut mesela. 2011 2.0 ecoboost. O yıllarda tekno paketle birlikte opsiyon olarak alınabiliyordu. Özellikle uzun yolda mükemmel konforlu bir özellik. Yalnız onda öndeki araç durunca devre dışı kalıyor, sizin tekrar gaza basmanız gerekiyor. Durdan sonra kalkmıyor yani. Tekno paketin içinde ayrıca şerit takip, kör nokta uyarı sistemi ve aktif şehir içi aktif güvenlik sistemi de mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap