Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351922 Arkadaşlar merhaba. 2015 yılı Mart ayında sahip olduğum Focus Trend X aracımın kaputu eklediğim fotoğrafta görüldüğü gibidir. Görselde kaput un tampona geldiği yerde yaklaşık yarım cm bir fark görülüyor, üstten bakınca bu fark anlaşılmıyor ancak eğilerek bakınca fark göze batıyor. Bu durum bütün focuslarda var mı yoksa sizce bir üretim hatası vs söz konusu mudur? Not: Aracımda kaza, vurma, çarpma vb söz konusu değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351923 Normal değil gibi. Servise gösterdiniz mi? Ne dediler? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl Yazar comment_351928 45 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Normal değil gibi. Servise gösterdiniz mi? Ne dediler? Gürkan Çakıroğlu hocam, birkaç gün içinde servise götüreceğim zaten bakımı geldi bu hususu soracağım, acaba değişim yaparlar mı garantisi devam ediyor, Mart 18, 201610 yıl Kubilay İstanbullu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351930 Ortaya doğru boşluk daha da çoğalıyor. Fotoğraf yanıltmıyorsa. Eğer öyle ise kesin bir terslik var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351934 Kaput ayarlama takozları var oradan ayarlanır muhtemelen değişim gerektirecek bir durum yok gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl Yazar comment_351945 27 dakika önce, Özer Aksu said: Kaput ayarlama takozları var oradan ayarlanır muhtemelen değişim gerektirecek bir durum yok gibi Özer bey bahsettiğiniz ayarlama işlemini biz yapabilir miyiz yoksa servisin mi yapması gerekir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351949 52 dakika önce, Kubilay İstanbullu said: Arkadaşlar merhaba. 2015 yılı Mart ayında sahip olduğum Focus Trend X aracımın kaputu eklediğim fotoğrafta görüldüğü gibidir. Görselde kaput un tampona geldiği yerde yaklaşık yarım cm bir fark görülüyor, üstten bakınca bu fark anlaşılmıyor ancak eğilerek bakınca fark göze batıyor. Bu durum bütün focuslarda var mı yoksa sizce bir üretim hatası vs söz konusu mudur? Not: Aracımda kaza, vurma, çarpma vb söz konusu değildir. 25 dakika önce, Yakup Çağatay said: Normal. Bir çoğunda olabiliyor Benimki de böyle. Yakup'a far takılırken kaputu ayarlatıver dedim, normal bu dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351952 Kilolu birini kaputun ortasına oturtmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl Yazar comment_351953 4 dakika önce, H. Cenk said: Benimki de böyle. Yakup'a far takılırken kaputu ayarlatıver dedim, normal bu dedi 35 dakika önce, Yakup Çağatay said: Normal. Bir çoğunda olabiliyor Teşekkür ederim içimi rahatlattınız, Mart 18, 201610 yıl Kubilay İstanbullu tarafından düzenlendi silme Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351954 Şimdi, Cem Boneval said: Kilolu birini kaputun ortasına oturtmak lazım. Ben oturayım akşam yola çıkmadan @Kaan Yagizer konuya bekleniyorsunuz. Anlı şanlı Ford bir kaput ayarı yapamıyor mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351959 ... okumadım ki Konunun başına dönüp okuyayım. Hım - Hım - Hım ... (okuma efekti) Doğrudur ... 5 dakika (max.) alacak bir ayar işi. Hafiften ayılama (bkn.kaputu el ile bükme) lastik çekiç vs. ile halledilir. ...bakıma gittiğinizde Servis'e söylersiniz, çiçek gibi ayarlarlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_351972 Mutlaka bir ayarı vardır.Dediği gibi sorun muhtemelen tampon ayarlarında. Benim kapı ile ilgili benzer bir şikayetim olmuştu. Servis kapı ayarı yok bunların, zamanla alışır dedi ama hiç alışmadı. Sonra servis dokumanını buldum. Kapı ayarı var ama yüksek mühendis falan lazım uygulayabilmek için, ya da işi gücü olmayan adam bulmak lazım, akşama kadar uğraşsın. O zaman servisin neden ayarı yok dediğini daha iyi anladım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın