Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365968 Ben daha önce böyle bir kusur görmedim. Bugün yakından bakarım. O kadar araba çektim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365980 ayarlarız ki ... (bkn.kaputu da, tamponu da) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365983 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Ben daha önce böyle bir kusur görmedim. Bugün yakından bakarım. O kadar araba çektim var var... gerçekten. şirinbabanın, benimkinde yamanınkin de hemen hepsinde gördüm ben. alttan bakmazsan pek farkedilmez. biz farları çok söktak yaptığımız için görüyoruz, yoksa bende farı sökene kadar hiç farketmemiştim. @Kaan Yagizer ayarı varsa yaptıralım yahu, temiz olsun 53 dakika önce, Kaan Yagizer said: ayarlarız ki ... (bkn.kaputu da, tamponu da) Tampon aslında çamurluk hizasında, çizgisinde bir sorun yok. bir şekilde far kendi yuvasında emanet duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365985 ..hepsi ayarlanabiliyor. Sıkıntı yok, ayarlanır. Uğradığınızda hatırlatın ... bizim arkadaşlar halleder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365990 Ayarlanırken servise girmeyin servis mudurü elinde degnekle bekliyor ona göre [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365991 Servis alanına girmek yaasssaak. Restoranda mutfağa geçiyor muyuz canım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365992 Servis müdür ile bir bakismamiz vardı yanlız gözleriyle dövdü resmen 1km arkamdan baktı adam hahaha. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 201610 yıl comment_365995 Hayır servis müdürüyle ne işimiz olur.. Kimdir niye tanımamız gerekiyor. Formen veya servis danışmanı ile değil mi bizim işimiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201610 yıl comment_366486 @Yahya Akman'nın yoğun baskıları, @Doğan Kurban'nın üstün iş bitiriciliği sayesinde bizim burun da düzeldi sonunda. Ankara Başer Oto da sağolsun güzellikle ilgilelendi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20179 yıl comment_408797 Ayni sorun benim aractada var. İlk 6 ay birsey yoktu simdi dikkatimi cekti kaputun ortasi ayni sekilde yukarida duruyor. Sorunu nasil cozdunuz tamponmu ayarlandi yoksa kaputmu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20179 yıl comment_408798 5 dakika önce, BulentGulsahin yazdı: Sorunu nasil cozdunuz tamponmu ayarlandi Tampon Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20179 yıl comment_408822 Yuvarlak ile çizdiğim kaput tutucu aparat vidalıdır. İkisini de en dibe kadar çevirerek indirirseniz sorun tahminimce ortadan kalkacaktır. Benim aracımda işe yaradı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20179 yıl comment_408826 Şimdi, Cenk Demirel yazdı: Yuvarlak ile çizdiğim kaput tutucu aparat vidalıdır. İkisini de en dibe kadar çevirerek indirirseniz sorun tahminimce ortadan kalkacaktır. Benim aracımda işe yaradı. Onu denedim olmadi cenk bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 20179 yıl comment_408847 1 saat önce, BulentGulsahin yazdı: Onu denedim olmadi cenk bey. O zaman ya kaput ya da tamponun serviste tekrar hizalanması gerekecektir. Fazla uğraştırıcı bir iş olacağını sanmıyorum, hayırlısıyla durumu hemen çözeceklerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20179 yıl comment_409984 Ben de arabayı bayiden almadan siyah zeminli far taktırmıştım, önden bakınca sağdaki far soldakine göre dışarıda duruyor. Birkaç kez söküp taktım ama değişmedi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın